billigste forbrukslån

Få svar innen kort tid

Vi sammenligner bankene i samarbeide med Axo Finans, en finansagent som formidler søknaden din til 15 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.

billigste forbrukslån

Dine fordeler med forbrukslån

 • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
 • Flere banker konkurrerer om din søknad
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker

Slik jobber vi for deg

Låneagenten som Nanofinans samarbeider med sender søknaden din om forbrukslån til 12+ forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet.
Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Finn ditt billigste forbrukslån her

Du ser etter markedets billigste forbrukslån, men er overveldet over jungelen av utlånere og tilbud som finnes på nettet. Hvem er seriøs, og hvem bør du styre unna? Egentlig er det kun én effektiv måte å finne det beste forbrukslånet på, nemlig å utrettelig sammenligne tilbudene. Men dette er tidkrevende, og du er kanskje usikker på hvor du skal begynne å lete og hvordan du skal gå frem for å finne det beste tilbudet?

Derfor har vi fra Nanofinans gjort jobben for deg! Vi kan nemlig formidle søknaden din til 15 seriøse lånetilbydere, noe som betyr at utlånerne kjemper om å få deg som kunde – og ikke motsatt. Du fyller ut lånesøknaden på noen minutter. Deretter kan du sette deg ned i ro og mak og velge det aller beste tilbudet.

 • Hva er et forbrukslån?

Forbrukslån er en låneform hvor du ikke trenger å stille sikkerhet for lånet, og pengene kan du bruke til akkurat hva du selv vil – uten noen plagsomme spørsmål. Denne typen lån kan gi deg akkurat det ekstra, økonomiske tilskuddet du trenger, der og da, hvis noen uforutsette utgifter plutselig skulle ramle ned i hodet på deg, eller at du på annen måte trenger raske penger for en kortere periode.

 • Sett opp et realistisk budsjett

Det er relativt raskt og enkelt å få billige lån uten sikkerhet på nettet i dag. Det er likevel noen faktorer som er viktig at du skaffer deg en god oversikt over før du signerer låneavtalen med BankID,  slik at vi kan hjelpe deg med å finne ditt aller billigste forbrukslån – tilpasset din personlige privatøkonomi.

Det aller første du bør gjøre er å sette opp et realistisk budsjett over dine egne inntekter og utgifter for å finne ut hvor mye du har til overs for de månedlige avdragene på lånet ditt, etter at alle andre faste utgifter er betalt. Dermed vet du også hvor mye du har råd til å låne og at du kan leve med avdragene uten at det blir et for stort økomisk press og kun en forverring av den opprinnelige situasjonen du var i tidligere.

Hvor mye penger trenger du å låne?

Hvor mye penger du trenger å låne vil også ha en betydning for hvor mye lånet totalt vil komme til å koste deg. Du bør også tenke på at denne typen lån bør tilbakebetales så raskt som mulig, så velg et beløp som du mener du vil bli komfortabel med å måtte tilbakebetale og slik at dette er en “levelig” utgift du kan ta deg råd til.

Bruk vår lånekalkulator

Når du har skapt deg et godt og oversiktlig bilde over privatøkonomien din, er det på tide å ta en vurdering på hvor mye penger du trenger – og har råd til å søke om i lån. I denne fasen kan du benytte deg av vår lånekalkulator for å finne det billigste forbrukslån uten sikkerhet. Denne viser deg alle kostnadene som er knyttet til ditt billig lån. Den gir deg en god oversikt over utgifter som renter, avdrag og gebyrer.

Tenk på følgende:

 • Sett opp et realistisk budsjett – skaff deg god oversikt
 • Sjekk renten – totale kostnader ved lånet
 • Hvor mye penger du trenger å låne – bruk vår lånekalkulator
 • Hvor lang løpetid (nedbetalingsperiode) du trenger på lånet
 • Refinansiering av lån
 • Hvilke gebyrer som følger med lånet

Renter

Bortsett fra å skaffe deg god oversikt over økonomien din ved å sette opp et budsjett, er det hvor høy rente du må betale på lånet som er det første og viktigste du bør se på nå. Lån med lav rente er helt klart billigere enn et lån med høy rente, men her er det også noen andre viktige faktorer som har stor effekt på hva de totale kostnadene ved lånet ditt reelt sett vil bli.

Effektiv rente

Når du søker om de billigste forbrukslån, vil du bli konfrontert med både nominell og effektiv rente. For å finne ut de totale og reelle kostnadene ved lånet ditt, er det viktig at du er klar over forskjellen på disse. Det er nemlig den effektive renten som avgjør hvor mye de totale kostnadene på lånet vil bli.

Den effektive renten er summen av den nominelle renten sammen med alle gebyrene – altså, de totale kostnadene ved lånet ditt.

 • Bruk ditt billigste forbrukslån til å refinansiere gammel gjeld

Med et billig forbrukslån har du også en god forutsetning for å refinansiere dyre smålån og annen eventuell gammel gjeld du måtte sitte med.

Et forbrukslån for refinansiering vil gi deg:

 • Bedre kontroll over privatøkonomien din
 • En lavere effektiv rente
 • En oversiktlig nedbetalingsplan
 • Gunstigere vilkår og betingelser
 • Muligheten til å raskere bli kvitt gammel gjeld

Samle all gjelden i ett eneste lån med refinansiering

Refinansiering av smålån og dyre kreditter i form av billige forbrukslån, vil med andre ord gir deg gode forutsetninger for å kunne spare mye penger. Såkalte smålån eller kredittkort har en gjennomsnittlig rente mellom hele 20-30%, mens rentene på billige forbrukslån vanligvis er vesentlig lavere enn dette.

Ved å samle all den gamle gjelden din i ett eneste lån, vil du i tillegg slippe å betale doble og unødvendige renter og gebyrer hver eneste måned, Dette vil det også hjelpe deg med å kunne oppnå en mer ryddig økonomi og dermed en mer bekymringsfri hverdag.

 • Gebyrer

Rentene er først ut når det gjelder kostnader ved lånet ditt, men i kjølevannet vil det også følge med ulike gebyrer og ekstrautgifter på lånet. Det er av den grunn en veldig god ide å se på hvilke gebyrer som følger med lånet før du signerer lånesøknaden,

Hvilke gebyrer som er knyttet til lånet, varierer fra utlåner til utlåner. Gjør derfor en samlet vurdering av renteutgiftene og alle andre gebyrer for å finne ditt billigste forbrukslån uten sikkerhet.

 • Etableringsgebyr
 • Termingebyr

Vanlige gebyrer

Vanlige gebyrer på forbrukslån er etableringsgebyr og termingebyr.

Etableringsgebyret skal dekke det rent administrative I forbindelse med registrering og behandling av lånesøknaden din.

Termingebyret skal dekke de administrative utgiftene av de månedlige avdragene som blir tilsendt deg. Dette gebyret kan variere mellom alt fra 10-50 kroner, så over tid kan det faktisk utgjøre en betydelig forskjell. Enkelte norske banker har også valgt å “bake” inn dette gebyret i den nominelle rentesatsen.

Nanofinas finner ditt billigste forbrukslån

Nå kan du rulle opp til toppen av denne siden og se på hvilke lånetilbydere vi samarbeider med og hva de har å tilby deg av billige forbrukslån. Trenger du hjelp med noe, er det bare å kontakt oss så skal vi sammen finne det mest gunstigste forbrukslånet for deg!