Lån på minuttet

Få svar innen kort tid

Vi sammenligner bankene i samarbeide med Axo Finans, en finansagent som formidler søknaden din til 15 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.

Lån på minuttet

Dine fordeler med et lån på minuttet

 • Rask lån
 • Lett og enkelt
 • Trygghet mot heftelser

Slik jobber vi for deg

Låneagenten som Nanofinans samarbeider med sender søknaden din om forbrukslån til 12+ forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet.
Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån på minuttet

Du trenger penger og du trenger det raskt! Du har kanskje fått avslag på lånesøknaden din i banken eller på et vanlig forbrukslån på nettet, og du er nødt til å få klarert en uforutsett utgift omgående og alt ser temmelig mørkt ut. Hva skal du gjøre, hvilke alternativ har du og hvis noen i det hele tatt, hvilke? Jo, det finnes faktisk lys i enden av tunnellen for deg, selv om det vil koste deg litt mer enn om du tok opp et “vanlig” lån i banken eller på nettet.

Som en kriseløsning kan et lån på minuttet bli redningen din og du unngår eventuelle purregebyrer fra regningen du må betale, så kanskje det går opp i opp med de relativt høye rentene slike raske smålån har og saken er ute av verden. Bare husk å også betale det raskt tilbake! Nanofinans viser deg hvordan du får et quicklån på minuttet.

 • Raske lån på minuttet – som en kriseløsning

Noen ganger i livet skjer det ting som er satt utenfor vår kontroll og som krever at du raskt kan få fatt i midler til å betale en uforutsett utgift, enten det gjelder det ene eller det andre. Ofte har folk problemer med å ordne dette umiddelbart, ettersom bankene krever at du stiller sikkerhet i lånet, og som vi alle vet, ting tar tid. Og det er akkurat tid som er problemet her.

Det finnes likevel en utvei for deg. Du kan faktisk få problemet ut av verden på null komma niks og ferdig med den saken. Haken er at alt kommer som kjent med en pris, så du må forberede deg på å betale relativt høye renter for et raskt lån som dette, men betaler du også lånet raskt tilbake, er det i mange tilfeller et godt alternativ, men aller først: hva er egentlig et lån på minuttet og hvordan fungerer det?

 • Hva er Kvikklån?

Kvikklån (eller quicklån for de låneselskapene som bruker den engelske varianten), er kun ett av mange begreper på alle de typer små raske lån som i Norge inngår under kategorien “Smålån”.

I praksis betyr dette penger som du kan låne raskt, noen ganger i løpet av bare et minutt eller to, med et minimalt krav til sikkerhet. Du betaler for den raske behandlingstiden på lånesøknaden din og den manglende sikkerheten for at du kan betale lånet tilbake – i form av høye renter. Les mer om renter lenger nede på siden her.

Rask behandlingstid på lånesøknaden

Det går altså utrolig kort tid fra du har sendt inn lånesøknaden din til du har pengene på kontoen. Vanligvis foretar utlåner en kredittsjekk på deg for å se om du har noen betalingsanmerkninger eller er registrert med inkassosak(er) hos SIS (Statens Innkrevingssentral).

 • Hva er kredittsjekk?

Utlåneren som låner penger til deg, enten det er et online låneselskap på nettet eller i en bank, foretar i de aller fleste tilfeller en såkalt kredittsjekk/kredittvurdering av deg. Dette betyr en grundig gjennomgang av privatøkonomien din for å se at du er i stand til å tilbakebetale lånet i sin helhet og til avtalt tid.

Det sjekkes også om du er registrert med betalingsanmerkning eller aktive inkassosaker. Hvis du har det, vil du i de aller fleste tilfeller få avslag på lånesøknaden din.

Samdtidig skal det nevnes at det er ikke alle låneselskaper som faktisk foretar en kredittvurdering av deg, så selv om du har en betalingsanmerkning, kan du faktisk likevel kunne få innvilget lånesøknaden.

Minstekrav til å få lån på minuttet

Til tross for at det er forholdsvis enkelt å ta opp quicklån, er det likevel visse ting som du bør ha på plass og som øker mulighetene for å få godkjent lånesøknaden din betraktelig. Minstekravene til raske lån varierer litt mellom de ulike låneselskapene, men felles for de fleste er at de krever at:

 • Du er minst 18 år
 • Du har fast inntekt
 • Ingen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker
 • Har fast adresse og har bodd i Norge i minst 3 år
 • Oppfylt kravene til kredittsjekk

 • Hvor mye renter må jeg betale?

De aller fleste smålån kommer med høye renter, dette spesielt hvis det handler om større lånebeløp med en lenger løpetid. Mange av låneselskapene reklamerer med en lav rente, noe som er misvisende ettersom dette er debitor-renten, altså den profitten utlåner har på lånet. Det du skal se etter er APR-verdien på lånet.

Hva er APR-verdi for lånet?

APR-verdien for lånet ditt er den årlige prosentsatsen du betaler på lånet. Ved å sjekke denne vil det gi deg en mye bedre og realistisk oversikt over hva de faktiske, totale kostnadene ved lånet vil bli, i stedet for å henge deg opp i rentesatsen som utlånerne reklamerer med.

Du bør også ta i betraktning at selv om raske quicklån kommer med en betydelig høyere rente enn hva et typisk forbrukslån har, er disse raske lånene beregnet for å tilbakebetales raskt, dvs. Innen en måned eller to ellers vil rentene bli skyhøye! Vanlige lånebeløp for lån på minuttet ligger derfor på mellom 500-10.000 kroner. Har du behov for å låne mer enn dette, bør du vurdere en annen type lån.

Hele søknadsprosessen foregår på låneselskapets hjemmeside og som med alle andre typer forbrukslån er det ingen som legger seg opp i hva du har tenkt å bruke pengene til.

 • Send inn flere lånesøknader – markedet er ditt!

Ettersom det første tilbudet sjelden er det aller beste, gjør du lurt i å sende inn lånesøknader til flere låneselskaper samtidig. Det å søke om lån på nettet er dessuten 100% uforpliktende, så du har i så måte ingenting å tape på dette. Hvis du får avslag, vel, da bare prøver du bare et annet sted.

Hvis du har fått innvilget lånesøknaden din, signerer du med din BankID og pengene vil raskt bli overført til din konto. Hvis du har BankID på mobilen din, slipper du også å tenke på BankID-brikken din, noe som også setter enda mer fart på behandlingstiden.

Helt til slutt

Så, trenger du et par tusenlapper i en fart, er et quicklån tingen for deg, hvis alle andre muligheter er oppbrukt. Her på siden ser du en oversikt over de låneselskapene som Nanofinans samarbeider med, så klikk på noen i listen og se hva de har å tilby deg. Deretter kan du sende inn lånesøknader på noen få minutter,

Nanofinans

Nanofinans kan formidle lånesøknaden din til 15 låneselskaper på nettet og du får raskt tilbakemelding på søknaden din. Dette sparer deg for mye tid og det kunne faktisk ikke blitt enklere!