Søk om billån opp til 500 000 kr uten sikkerhet

Søknaden din er kostnadsfritt og uforpliktende
Nanofinans en del av Samblas sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Søk om billån opp til 500 000 kr uten sikkerhet

Dine fordeler med billån

 • Inntil 100 % finansiering
 • Nedbetalingstid inntil 15 år
 • Trygghet mot heftelser
 • Lån uten sikkerhet i bilen
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Billån kalkulator – Lån til bil

Helt siden bilen kom på forbrukermarkedet i Norge har det blitt sett på som et statussymbol mange. Statussymbolet som kommer med bil virker ikke å slakke opp med tiden heller.

Selv om veldig mange nordmenn ser på bil som et stort og viktig statussymbol er bilen først og fremst et utrolig flott fremkomstmiddel som. Det er nemlig ingen fremkomstmidler i Norge som er i nærheten av så populært som bilen.

Videre i denne artikkelen kan du lese mer om:

 • Er billån det beste lånet for bilkjøp?
 • Hva kan et billån brukes til?
 • Billån kalkulator – Regne seg frem til det beste lånet
 • Hvordan få billig lån?

Uansett om man er en stor familie eller om man er enslig, om man kjører mye på landet eller mest bykjøring – så finnes det alltid en ideell bil. Mange har lenge sett på en drømmebil som de en dag skal kjøpe, mens andre ser en bil med kjærlighet ved første blikk. De fleste derimot søker seg inn på sine behov og finner den rette bilen slik.

Felles for de fleste som har sett på drømmebilen lenge, plutselig bare funnet en bil de bare må ha og bruk av alle andre metoder, er at de ser mot et billån for å finansiere kjøpet. Bil er veldig dyrt og umulig for nordmenn flest å finansiere på egenhånd. Det er her lån kommer inn, som oftest billån.

Hvilke biler bør kjøpes med billån?

 • Billån kan være ideelt for de fleste bilkjøp

Det ikke mange vet er at når det er snakk om bruktbiler som ikke er i den høyeste prisklassen er kanskje ikke billån den beste formen for lån. Noe mange får øynene opp for er forbrukslån til å finansiere kjøp bruktbiler. Det kommer nemlig en rekke fordeler med forbrukslån for bilkjøp.

Hvilke biler bør kjøpes med forbrukslån?

 • Bruktbil
 • Biler som ikke er i de høyeste prisklassene

Når man er ute etter å finne seg lån til ny bil bør man veie opp hva man ser etter i et lån. Billån og forbrukslån kommer nemlig med hver sine fordeler og ulemper når det kommer til kjøp av bil.

Det ligger i navnet til billån at det egner seg bra til bilkjøp. Forbrukslån derimot har ikke alltid vært like populært til å kjøpe bil, dette er på grunn av at mange tror man må ta billån for å låne til bil. Slik er det altså ikke. I enkelte tilfeller kan forbrukslån for mange være bedre enn et tradisjonelt billån.

Er billån det beste lånet for bilkjøp?

Nordmenn bare elsker bil, både når det kommer til å kjøpe og til å kjøre. Av alle våre sammenlignbare naboer, som Danmark og Sverige, er Norge det lande som har flest biler per innbygger.

Når man skal kjøpe seg bil trenger de aller fleste hjelp til å finansiere dette kjøpet. Den første veien de aller fleste ser når de tenker på finansiering til bilkjøp er billån. Det er ikke feil å gjøre det i det hele tatt. Billån er nemlig uten tvil den mest populære formen for lån når det kommer til kjøp av bil, spesielt nybil.

 • Billån er det mest populære lånet for bilkjøp

Med tanke på navnet billån, er det ikke så vanskelig å skjønne at det er den mest forekommende formen for lån, når det gjelder kjøp av bil – spesielt ny bil. Selv om billån er det mest populære lånet, betyr det ikke at det er det eneste lånet man skal tenke på når det gjelder bilkjøp.

 • Tips – Forbrukslån kan være veldig effektive på visse bilkjøp

Noe som mange bilkjøpere ikke er klare over er at forbrukslån faktisk kan være veldig effektive ved enkelte bilkjøp. Det vil altså si at forbrukslån kanskje ikke er ideelle for absolutt alle bilkjøp, men ved mange tilfeller er nemlig forbrukslån veldig bra. Alt etter hva man verdsetter i et lån, så kan faktisk forbrukslån ses på som det beste lånet når det kommer til kjøp av bruktbil som ikke er i de høyeste prisklassene.

Når man er ute etter bruktbil kan faktisk forbrukslån by på en del ting som billån ikke kan – og omvendt. Generelt sett er billån noe billigere enn forbrukslån. Det er mer eller mindre den eneste fordelen billån har over forbrukslån når det gjelder kjøp av biler som ikke er i de øverste prisklassene. Når det handler om dyrere biler derimot vil billån som oftest være å foretrekke.

Noen fordeler med forbrukslån over billån:

 • Betraktelig enklere å få
 • Absolutt ingen form for sikkerhet
 • Veldig fleksible beløp og nedbetalingstid
 • Veldig enkelt å forholde seg til

Hvis du er ute etter å finne ut hvor billig og bra forbrukslån du kan få, bør du sende inn en super-enkel og 100% uforpliktende søknad gjennom nanofinans.no. Du vil få det aller beste tilbudet fra 23 långivere – uten å binde deg opp til noe som helst.

Hva kan et billån brukes til?

Det kreves ikke en rakettforsker til å forstå hva billån er skapt for. Du har helt rett, det er skapt for å låne penger til bil. Da de aller fleste voksne i Norge har bil er billån blitt en veldig populær form for å låne penger.

Noe ikke alle er klar over derimot er at billån faktisk kan brukes til mer enn bare å kjøpe bil. Selv om man kan bruke det til mer enn bare bil er det også store begrensninger på hva man kan bruke det til. Om man ønsker full frihet med pengene man låner er forbrukslån å anbefale.

Visste du at?
Billån kan brukes til mer enn bare kjøp av bil

Når det gjelder hva man kan bruke billån til er det mer eller mindre andre motoriserte ting. Uten om motoriserte ting er det ikke så mye billån kan / bør brukes til. I mange tilfeller derimot er billån veldig gode når man skal ha noe nytt med mekanisk motor i.

Hva kan man bruke billån til?

 • Bil
 • Båt
 • Snøscooter
 • Motorsykkel
 • Andre ting i samme kategori

En ny ting som har kommet på markedet er det som kalles et grønt billån. Igjen trengs det ikke en rakettforsker til å forstå hva det er ment for – kjøp av miljøvennlige biler. En ting som overrasker de fleste derimot er hva man faktisk kan bruke det til. Det er lett å tenke at det bare kan brukes til kjøp av elektriske biler, men det kan faktisk brukes til mer enn det. Kanskje hybridbiler også tenker du, men nei, mer enn det også.

Visste du at?
Grønt billån kan brukes på enkelte bensin og diesel biler

Et grønt billån kan brukes til mer enn bare el-biler og hybridbiler. Faktisk kan man bruke et grønt billån på kjøp av alle biler som har et utslipp lavere enn 120 gram CO2 per kilometer – Dette gjelder uansett om bilen drives av batterier, bensin eller til og med diesel. Så lenge kravet om CO2 utslippet oppfylles kan man bruke et grønt billån.

 • Grønt billån er enda billigere enn et tradisjonelt billån

Billån i seg selv sees på som en billig form for lån, men et grønt billån er faktisk enda billigere. Så om man vil kjøpe en ny bil så billig som mulig kan det være verdt å sjekke at den har et CO2 utslipp som er lavere enn 120 gram per kilometer.

Det er kanskje ikke bare så enkelt som å søke billån når man skal kjøpe seg bil. Samtidig som billån ikke bare kan brukes på bil. Vi ønsker ikke å gjøre deg forvirret, men få opp øynene for alle alternativene som er.

Billån – Bra til kjøp av bil generelt sett, kan også brukes til andre motoriserte ting
Grønt billån – Utmerket om man skal kjøpe seg bil med et CO2 utslipp under 120g per km
Forbrukslån – Har en rekke fordeler når man skal kjøpe seg bruktbil

Billån kalkulator – Regne seg frem til det beste lånet

Når man skal kjøpe seg bil er det en hel rekke ting man må ha klart før lånet tas og bilen underskrives. I mange tilfeller, spesielt når man bruker forbrukslån til bilkjøp kan det gå litt fort for seg – da forbrukslån er veldig enkle og kjappe å få. Uansett hvor enkelt og raskt man kan få et lån må en alltid ha beløpet ordentlig utregnet og låneperioden planlagt. Hvis man slurver i dette stadiet kan man fort komme skeivt ut.

Hva må man ha kontroll på før man låner til bil?

 • Full pris på bil
 • Om du trenger du eller ønsker du å skifte eller legge til noe ekstra på den
 • Hvor mye som er sunt for din økonomi å betale hver måned
 • Vær sikker på at du har fått det beste lånet

Alle disse fire punktene høres kanskje åpenbare ut, men om alle har hatt kontroll på dette ville ikke noen hatt vanskelige økonomiske situasjoner. Selv om man vet at dette er viktige punkter, må man faktisk være sikker på at man følger de.

Det er veldig lett å bare se prisen på bilen og tro at man har kontroll på alt, for å så ta et lån man tror er bra. Denne metoden er mer eller mindre en oppskrift på hvordan man ender i økonomiske kniper. Man må ikke tro man har kontroll på alt, man må faktisk ha kontroll på alt. Gå gjennom punkt for punkt, og di hvert punkt ordentlig ettertanke.

 • Tips – Ved kjøp av bruktbil, forsikre deg alltid om at alt med den er i orden

Veldig mange nordmenn har peiling på bil, så det kan godt hende at du har det også. Da er det enkelt for å få sjekket alt selv. Når man tar en sjekk på bilen er det ikke lurt å bare ta en kjapp titt for å ikke virke uhøflig ovenfor selgeren. Ta en ordentlig grundig sjekk – det er tross alt snakk om mye penger. Hvis selgeren begynner å virke nervøs og prøver å unngå at du sjekker den er det et veldig dårlig tegn. Om bilen er i orden vil selgeren bare være glad for at du sjekker den.

Hvis du derimot ikke kan så mye om bil er det heller ingen problem å få alt sjekket. Du kan helt enkelt kontakte en som har peiling på bil for å bli med å se på den. Ikke vær redd for å få et nei. De som er interesserte i bil vil nemlig mer en gjerne bli med for å kvalitet sjekke bilen.

 • Hvis du ikke kan mye om bil, få med deg en som kan, for å kvalitetssikre bilen

Hvordan få billig lån?

Man kan snakke så mye man bare vil om hvordan man finner ut om bilen er bra eller ei, hva forskjellige lån kan brukes til, osv. Men ingenting av dette er særlig viktig om man ikke får et billig og bra lån.

 • Tradisjonelle billån er bra for de fleste bensin- og dieselbiler i høyere prisklasser
 • Grønt billån er bra for de fleste biler med et CO2 utslipp lavere enn 120g per km
 • Forbrukslån er bra for bruktbiler i lavere prisklasser

Det er ikke uten grunn at billån er den mest vanlige formen for lån når det kommer til kjøp av bil. Et tradisjonelt billån er nemlig alt i alt både et bra og billig lån. Ved visse tilfeller derimot kan faktisk andre typer lån være enda bedre enn hva billån er.

Grønt billån er veldig bra for bilene som kan kjøpes med det – Alle biler med et CO2 utslipp lavere enn 120 gram per kilometer kan kjøpes med et grønt billån. Det er altså ikke bare elektriske og hybride biler.

Når det gjelder kjøp av bruktbiler i lavere prisklasser kommer faktisk forbrukslån med en hel rekke flotte fordeler.

For å finne det beste forbrukslånet bør du søke gjennom nanofinans.no. Ved å gjøre dette vil du kunne sikre deg både det absolutt beste og billigste lånet for ditt behov – og det er helt uforpliktende å søke.

Fordeler med lån gjennom Nanofinans:

 • Superenkel, helt oversiktlig og fullstendig uforpliktende søknad
 • Hele 23 långivere vil konkurrere om å gi deg det beste tilbudet mulig
 • Du vil ende opp med å få det absolutt beste tilbudet for ditt behov og situasjon
 • Du velger helt enkelt selv om du skal godta eller avslå tilbudet
 • Hvis du godtar det, vil du ha pengene raskt på konto

Finn ut hvor billig forbrukslån du kan få på nanofinans.no i dag – Søknaden er helt uforpliktende!