Brolæggerstræde 6A, 1211 København K     +47 21 50 13 57     kundeservice@nanofinans.no

Søk om lån uten sikkerhet

Lån opptil 500.000 kr uten sikkerhet

Vi sammenligner bankene og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.

Lån uten sikkerhet

Fordeler med lån uten sikkerhet

 • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
 • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Hvis du takker ja, har du pengene raskt på konto

Slik jobber vi for deg

Låneagenten som Nanofinans samarbeider med sender søknaden din om lån til 12+ forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste lånet uten sikkerhet.
Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet for deg

Vi velger ut det beste forbrukslånet for nettopp deg

Lån uten sikkerhet

Fler og fler virker til å søke lån uten sikkerhet. Det er ikke uten grunn. Når man tar lån uten sikkerhet følger det en rekke fordeler, så lenge man gjør det med baktanke. Det er dessverre mange som misbruker fordelene som kommer med lån uten sikkerhet og ender opp med en svært dårlig låneopplevelse.

Hvis man gjør det med baktanke derimot og ikke tar noen drastiske avgjørelser, samtidig som man får et bra lån, vil man ende opp med en meget positiv opplevelse.

 • Lån uten sikkerhet kommer med en rekke fordeler

Får å få både det billigste og det beste lånet uten sikkerhet for ditt behov bør du søke gjennom Nanofinans. Det er nemlig super-enkelt å søke lån gjennom oss. I tillegg til at søknaden er veldig enkel og veldig oversiktlig, er den også helt uforpliktende. Du binder deg nemlig ikke opp til noe som helst ved å søke lån uten sikkerhet gjennom oss.

Når søknaden din om lån er sendt inn vil hele 12+ banker konkurrere om å få akkurat deg som låntaker. Resultatet av dette er at du sitter igjen med det ene absolutt beste lånet etter at alle bankene har gitt sitt beste tilbud. Du kan helt enkelt både godta og avslå det beste tilbudet. Hvis du velger å godta vil du ha pengene på konto innen kort tid.

 • Søk lån uten sikkerhet gjennom Nanofinans for å få det beste og billigste lånet

Hvis man går rett til sin daglige bank kan det nemlig fort bli mye dyrere å få lån uten sikkerhet enn faktisk nødvendig. Grunnen til det er at banken ikke har noen å konkurrere med og kan dermed mer eller mindre gi deg hvilke som helst priser og betingelser.

Lån med eller uten sikkerhet - hva er forskjellen?

Man kan både høre og lese mye rundt om kring om både lån med og uten sikkerhet. Selv om det finnes veldig mange former for lån, er lån med og uten sikkerhet de to hovedgruppene. Begge gruppene er bredt omtalt.

Det er nok enkelt å tenke at disse gruppene for lån kommer med hver sine fordeler, svaret på det er både ja og nei.

Hvis man sammenligner gruppene som hele mot hverandre, er det ingen tvil om at de kommer med hver sine fordeler og ulemper. De passer også best i sine spesialiserte felt. Når det kommer til om det enkelte lån kommer med eller uten sikkerhet derimot, er det ikke slik at de kommer med hver sine fordeler og ulemper. Det er ingen tvil om at alle helst vil foretrekke et lån uten sikkerhet.

 • Tips: Lån for kjøp av billigere ting (ikke ny bil og bolig) er best uten sikkerhet

Selv om man kan høre, lese og se mye om både lån med og lån uten sikkerhet, er det ikke alltid man faktisk blir forklart hva forskjellen på disse to gruppene er.

Det at banken stiller krav om sikkerhet betyr faktisk at de krever å få retten på en av dine fysiske eiendeler. Med dette menes at de skal kunne pantsette den eiendelen med sikkerhet i dersom låntaker ikke klarer å betale for seg i tide. De to mest vanlige tingene at bankene tar sikkerhet i er bolig og bil. Hvilket av disse to det blir kommer an på form for lån. Ved boliglån vil det være sikkerhet i boligen, mens ved billån vil det være sikkerhet i bilen - som oftest.

Når man tar opp et lån uten krav om sikkerhet derimot, vil ikke bankene ha noe som helst rett i noen av dine fysiske eiendeler. Dette betyr ikke at man kan unngå å betale for seg uten at det får konsekvenser. Men det skal sies at man slipper eventuelle søvnløse netter når økonomien er stram, for frykt for at bolig eller bil ryker.

Forskjell på hovedgruppene for lån

Lån MED sikkerhet:
Lån med sikkerhet betyr at bankene stiller krav om å ha retten på en av dine fysiske eiendeler. Hvis man ikke klarer å betale for seg vil de bruke denne tingen for å få betalt.

Lån UTEN sikkerhet:
Lån uten sikkerhet er det motsatte av lån med sikkerhet. Bankene har ikke retten på noen som helst av dine fysiske eiendeler.

Når man setter disse opp mot hverandre er det ingen tvil om at lån uten sikkerhet er å foretrekke der det er mulig. Det er nemlig ikke slik at man alltid kan velge lån uten sikkerhet. Billån og bolig lån er to populære eksempler på dette. Dette er lån av veldig høy verdi, og det er grunnen til at bankene stiller krav til sikkerhet på en fysisk eiendel. Hvis de ikke hadde gjort det hadde det for dem vært en stor risiko.

 • Lån av veldig høy verdi, som boliglån og billån stiller krav til sikkerhet

Selv om man ikke alltid kan ta opp lån uten sikkerhet, kan man i de fleste tilfeller det. De tre mest populære formene for lån uten sikkerhet er forbrukslån, smålån og kredittkort. Sammenlignet med lån som boliglån og billån vil renten være noe høyere. En av grunnene til det er nettopp det med sikkerhet. Når bankene tilbyr lån uten sikkerhet må de ha noe høyere rente for å minske egen risiko. Les mer om hvorfor rentefritt lån ikke er muligt.

 • Lån uten sikkerhet kan være noe dyrere enn for eksempel boliglån og billån

Selv om lån som forbrukslån, smålån og kredittkort er noe dyrere enn lån av veldig høy verdi, som boliglån og billån, er det ikke uten grunn. Lån uten sikkerhet kommer nemlig med en rekke flotte fordeler i tillegg til at de kommer uten sikkerhet.

Forskjellige type lån uten sikkerhet

Som nevnt er de tre mest populære formene for lån uten sikkerhet forbrukslån, smålån og kredittkort. Det er andre mindre populære alternativer også, men da dette er de tre helt klart mest utbredte formene vil vi fokusere på dem.

Disse tre formene for lån uten sikkerhet er på veldig mange måter like, og deler mange av fordelene. Den ene tingen som skiller dem mest derimot er hvor dyre de er.

Smålån og kredittkort er de to formene for lån som det kanskje er lettest å få av alle lån. Med det kommer det mange som misbruker og tar slike lån uten noe særlig baktanke. Resultatet av det er at rentene er svært høye. Det er fort gjort at slike lån hoper seg opp og blir tilsammen unødvendig dyre.

 • Forbrukslån er den billigste formen for lån uten sikkerhet

Den tredje låneformen uten sikkerhet er forbrukslån. Forbrukslån er nemlig det billigste og i manges øyne det beste lånet av disse tre. Denne formen kommer nemlig med en hel rekke veldig fine fordeler, i tillegg til at det er enkelt å få og ingen krav til sikkerhet.

Noen fordeler med forbrukslån:

 • Enkelt å få, sammenlignet med andre lån
 • Veldig enkelt og greit å forholde seg til
 • Veldig fleksibelt beløp og nedbetalingstid
 • Bruk pengene på akkurat det du selv ønsker
 • Billig, i forhold til andre lån uten sikkerhet

Det er altså en hel rekke flotte fordeler man kan få med forbrukslån. Når det er sagt betyr det ikke at man vil få alle disse godene uansett hvilken bank man tar lån hos.

For å sikre seg det aller beste forbrukslånet bør man søke gjennom Nanofinans sin helt uforpliktende søknad om lån. Ikke bare er denne søknaden helt uforpliktende, den er også helt enkel og oversiktlig. I søknaden fyller man veldig fort inn blant annet ønsket beløp og foretrukket nedbetalingstid. Når dette er gjort vil hele 12+ forskjellige banker se søknaden din med beløp og nedbetalingstid. Ved bruk av denne metoden vil det bli startet en konkurranse mellom bankene for å få deg som låntaker. Resultatet av dette er at du får det absolutt beste og billigste lånet for ditt behov og din situasjon. Når du mottar det aller beste tilbudet velger du helt selv om du ønsker å godta det eller om du ønsker å avslå det. Hvis du godtar det vil pengene være på konto innen kort tid.

Noen fordeler med lån gjennom Nanofinans:

 • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Velg selv ønsket beløp og foretrukket nedbetalingstid
 • Hele 12+ banker vil se søknaden din og konkurrere om å få deg som låntaker
 • Du vil ende opp med å få det absolutt beste tilbudet om lån
 • Hvis du takker ja, har du pengene raskt på konto

Det er altså en rekke fordeler med å søke lån gjennom Nanofinans i forhold til andre banker og aktører. Hvis man bare søker lån hos en eller et par banker vil man ofte ende opp med å få lån som er med høyere renter og dårligere betingelser enn nødvendig. Grunnen til dette er at bankene ikke har noen andre å konkurrere med. Låntaker vet heller ikke at det er mye bedre alternativer der ute. Hvis man skal selv søke om lån til 12+ banker vil de kreve enormt mye tid og energi. Man må også fylle ut 12+ avanserte søknader da. Hos Nanofinans derimot kan man gjøre dette på et blunk.

Slik søker du lån gjennom Nanofinans:

 1. På Nanofinans.no vil det første du ser være en lånesøknad hvor man kan dra lånebeløp og nedbetalingstid slik man vil ha det - superenkelt! Du vil se ca. månedsbeløp som må betales per måned basert på beløp og nedbetalingstid. Under det estimerte månedsbeløpet fyller du helt enkelt inn e-postadresse og mobilnummer.
 2. Len deg tilbake mens imponerende 12+ banker konkurrerer om å gi deg det absolutt beste tilbudet.
 3. Du vil raskt motta det aller beste tilbudet av dem alle for ditt behov og din situasjon. Da det er helt uforpliktende å søke lån gjennom oss, kan du selv velge helt enkelt om du vil godta eller avslå det beste tilbudet.
 4. Hvis du godtar tilbudet vil pengene være på din konto innen imponerende kort tid!

å søke lån gjennom oss er altså en veldig grei og enkel prosess. Dette i tillegg til at det kommer med en hel rekke flotte fordeler. Så, for alle som er på utkikk etter et forbrukslån eller lån uten sikkerhet, er Nanofinans.no noe som må vurderes.

Hva kan man bruke lån uten sikkerhet på?

Lån uten sikkerhet kommer med en lang rekke med fine fordeler. En av disse fordelene er naturligvis at det ikke er noen form for sikkerhet, en annen flott fordel er at man kan bruke pengene på akkurat det man selv ønsker.

For å holde forklaringen enklere på hva man kan og hva som er vanlig å bruke lån uten sikkerhet til, vil vi referere til forbrukslån. Forbrukslån er også som oftest den billigste formen for lån uten sikkerhet.

 • Bruk forbrukslån på akkurat det du selv ønsker

Selv om man teknisk sett kan bruke forbrukslån på hva enn man vil, betyr det verken at det er lurt eller at det er vanlig. Ved store kjøp som for eksempel bolig eller ny og dyr bil, bør andre former for lån tas i bruk.

Hva kan man bruke forbrukslån på?:

 • Reise
 • Hvitevarer
 • Småkjøp, som mobil og tv
 • Uforutsette utgifter
 • Refinansiering
 • Oppussing
 • Alt annet

Det er altså mange ting som det både er lurt og vanlig å bruke forbrukslån til. En ting som er felles med det man bør bruke forbrukslån til er at det er kjøp man enten ikke har råd til, eller som man vil merke betraktelig mer om man betaler der og da, i forhold til over flere måneder.

Veldig store kjøp derimot som bolig og ny bil bør kjøpes med bruk av boliglån og billån. Bruktbil i billigere prisklasse kan være ideelt å bruke forbrukslån til fremfor billån.

 • Bruk Nanofinans.no for å søke om forbrukslån

For å få det beste og billigste forbrukslånet som kan brukes på hva som helst, bør du sjekke ut vår søknad for lån. Søknaden er nemlig helt uforpliktende og veldig enkel å forholde seg til. Når søknaden er fylt ut vil hele 12+ banker se den. Utfallet av det er at de presser prisene og betingelsene så mye som mulig for å få akkurat deg som låntaker. Når du mottar det beste tilbudet av dem alle velger du helt selv om du skal godta det eller avslå det. Hvis du godtar det aller beste tilbudet vil du ha pengene på konto innen kort tid.

Søknader sendt gjennom Nanofinans.no behandles av Axo Finans AS.

Vi jobber naturligvis tett sammen med Axo Finans for å gi våre kunder en trygg, enkel og oversiktlig låneprosess.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig.
Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

2019 @ Nano Finans - Organisasjonsnummer: DK39513102