Søk om lån uten sikkerhet

Lån opptil 600.000 kr uten sikkerhet
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Søk om lån uten sikkerhet

Fordeler med lån uten sikkerhet

 • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
 • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Hvis du takker ja, har du pengene raskt på konto
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån penger uten sikkerhet

I disse dager tar nordmenn opp lån uten sikkerhet på nettet mer noensinne tidligere. Det er ikke lenger nødvendig å bruke tid på å sitte i langdryge møter med bankrådgiveren din og måtte signere et hav av fysiske lånepapirer. Du trenger ikke en gang å oppgi hva du har tenkt å bruke pengene til med et lån uten sikkerhet som du kan ta opp på nettet via nanofinans.no.

Det finnes mange låneselskaper på nettet som er villige til å låne deg penger med kun noen få minimumskrav. Hos Nanofinans kan du selv sammenligne tilbudene som finnes og finne det billigste og bestet lånet for nettopp deg. Det er imidlertid noen ting du bør vite om før du signerer lånepapirene med din BankID, og det skal vi i denne artikkelen ta en gjennomgang av.

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Før vi ser på hvilke tilbud som finnes til deg som vurderer å ta opp et lån uten sikkerhet på nettet, bør vi vel forklare deg litt om hva et lån uten sikkerhet faktisk er. Det finnes et hav av forskjellige typer lån du kan ta opp, så hva betyr det egentlig at det ikke kreves sikkerhet i lånet?

Jo, kort fortalt, betyr lån uten sikkerhet at utlåneren ikke stiller krav til at du som låntaker må stille med noen som helt verdigjenstander som en sikkerhet for at lånet blir nedbetalt i sin helhet. Du trenger altså verken å ha egenkapital eller eie en bolig for å kunne låne penger fra utlåner, og utlåner tar ikke pant i noen av de verdigjenstander som du måtte eie.

Hvor mye du kan låne avgjøres på grunnlag av hvor høy inntekten din er.

At det er mulig å låne penger helt uten sikkerhet, er den største grunnen til at flere og flere nordmenn benytter seg av denne muligheten. Om du derimot vil ta opp et lån i banken din, må du ikke bare stille sikkerhet for lånet, men det stilles også som krav at du kan fremvise dokumentasjon på hva du har tenkt å bruke pengene til. Hvis du bare har tenkt å bruke pengene til rent forbruk, er dessuten muligheten for å få innvilget lånesøknaden din i banken heller liten.

Av den grunn velger flere og flere nordmenn å i stedet ta opp lån via låneselskaper på nettet.

Det finnes som innledningsvis nevnt mange typer lån på nettet og enda flere utlånere på det norske nettbaserte lånemarkedet, så her er det viktig at du vet hva som er best for deg å se etter. Hvis du utelukkende er på jakt etter et lån der det ikke stilles sikkerhet, er det imidlertid smart å ikke søke om et for stort beløp. Er det snakk om flere hundre tusen kroner, bør du heller vurdere et sikret lån fra banken.

Mange av de norske bankene er imidlertid ikke så velvillig til å låne ut penger der det ikke stilles sikkerhet. Søknadsprosessen kan også bli lang og det er ikke uvanlig at det tar mellom to til tre uker før du eventuelt får innvilget lånesøknaden din, og deretter tar det også tid før pengene faktisk er kommet inn på kontoen din. Derfor er det mange som heller satser på å få tatt opp et lån via utlånere på nettet.

 • Fordeler og ulemper med lån uten sikkerhet

Det er utvilsomt mange fordeler med å ta opp et lån på nettet. En av disse er at det ikke kreves at du eier noe eller har mye egenkapital. Du trenger dermed heller ikke å bruke mye tid på å få verdsatt verdier til sikkerhet for lånet.

Mange av oss nordmenn er forhindret i å stille sikkerhet til lån i banken, og av den grunn ser mange seg om etter andre alternativ for å kunne låne penger.

Enkel søknadsprosess

Søknadsprosessen er også mye mindre komplisert enn hva tilfellet er når du skal søke om lån i banken. Ved å unngå å måtte stille sikkerhet for lånet, sparer du mye unødvendig tid på å sitte i lange møter med din bankrådgiver, ta deg fri fra jobb eller skole, skaffe barnepass, osv. Et lån uten sikkerhet kan du søke om rett fra sofakroken din!

Du slipper også alt papirarbeidet dette medfører og ikke minst at du ikke trenger å dokumentere sikkerhet i lånet. Det finnes et vell av norske utlånere på nettet, og hos Nanofinans kan du sammenligne de aller beste tilbudene og få det beste lån uten sikkerhet som er skreddersydd for din personlige privatøkonomi.

Det finnes imidlertid en ulempe med et lån uten sikkerhet, og det er at utlåner løper en større risiko for at lånet blir misligholdt enn om du hadde stilt sikkerhet i lånet. Dette er noe som gjenspeiles i renten, som er betraktelig høyere enn ved et lån med sikkerhet.

Fordeler

 • Ingen legger seg opp i hva du har tenkt å bruke pengene til
 • Du trenger ingen egenkapital eller stille sikkerhet i lånet

Ulemper

 • Betydelig høyere renter enn på andre typer lån

Bruk pengene på hva du vil

Det gir en stor frihet i å vite at du kan bruke pengene til akkurat hva du vil. Enten du vil kjøpe en bil, pusse opp hytta eller ta en velfortjent sydentur. Valget er ditt. Det å slippe å fremvise all dokumentasjonen som banken krever er også for mange befriende. Det er heller ikke alle som liker at fremmede skal få tilgang til alle aspekter av privatøkonomien deres. Vurderer du et lån i banken derimot, må du forberede deg på bli gått grundig i sømmene.

Med lån uten sikkerhet i banken er det ganske vanlig at du må komme med en grundig, spesifikk forklaring på hvilken plan du har med pengene du låner, ettersom banken krever en garanti for at pengene ikke blir brukt på en ufornuftig måte.

Det er ingen hemmelighet at de fleste som har behov for å ta opp et lån ikke ønsker å bli gransket og vil gjerne unngå å måtte gi bevis på hva de har tenkt å bruke pengene til. Selvfølgelig, hvis dette er noe som betyr noe for deg, så fokuser bare på å finne et usikret lån på nettet som vil tillate deg å bruke pengene til akkurat hva ditt hjerte måtte behage.

Hva er kravene hvis jeg vil låne uten sikkerhet?

Vurderer du å ta opp et lån uten sikkerhet på nettet, er det mest sannsynlig ett av lånene som inngår i lånegruppen «smålån» som er aktuelt for deg å søke om. Denne typen lån er den mest brukte kategorien lån som finnes på nettet for det norske folket. Det finnes imidlertid et stort antall andre typer lån som du også kan søke om på nettet og disse har heller ingen krav til å måtte stille sikkerhet.

Flesteparten av disse lånene er i en eller annen form ment for forbruk, men det er selvsagt mulig for deg å bruke de til andre ting.

Hvis du f.eks. har en utventet regning som det haster med å få betalt, kanskje TV-en eller vaskemaskinen din er røket, kan denne typen lån komme godt med til å ordne problemet på en rask måte. Det stilles imidlertid selvsagt noen minimumskrav til smålån også, så det er jo ikke helt sikkert at du kan få låne penger på nettet, selv om de fleste nordmenn ikke har noe problem med å leve opp til disse kravene.

Hvilke krav som stilles til deg som vil søke om lån uten sikkerhet på nettet, varierer en del mellom de ulike utlånere. Dette gjelder spesielt lånets størrelse og hvor lang løpetid lånet vil få. Under her nevner vi noen av de mest generelle kravene som stilles til deg når du skal søke om lån uten sikkerhet hos utlånere på nettet.

Noen av de generelle kravene til lån uten sikkerhet er:

 • Være fylt 18, 23 eller 25 år
 • Ikke ha betalingsanmerkninger
 • Ikke registrert hos SIS
 • Ha god nok økonomi til å kunne betjene lånet
 • Bli godkjent ved kredittsjekk
 • Ha fast bodstedsadresse i Norge

Hva du bør være oppmerksom på når du skal ta opp lån uten sikkerhet

Før du begynner prosessen med å søke om lån uten sikkerhet på nettet, er det en del ting som du bør være oppmerksom på og noen fallgruver som du må unngå. Hvis du bare tar det første og beste tilbudet som dukker opp og er litt likegyldig, kan det raskt vise seg å bli et altfor dyrt lån som du kan få store problemer med å håndtere.

Følg med APR-verdien på lånet

Nøkkelen til å finne det billigste og beste lånet for akkurat deg og din personlige privatøkonomi, er å holde et godt øye med hvilken APR-verdi lånet vil få. Dette gjelder også spesielt for lån uten sikkerhet. Det er et tall som viser eksakt hvor mye du kan forvente å måtte betale for det aktuelle lånet.

APR-verdien er et akronym som viser de totale årlige kostnader i prosent, og som derfor er praktisk å bruke til å finne ut om det aktuelle lånet passer for din privatøkonomi eller om det kommer til å bli for dyrt for deg å betjene.

I forbindelse med smålån-kategorien er noe som er felles for de fleste av dem at de har en relativt kort løpetid. Dette kan i stor grad gjøre at APR-verdien bli høy og det er av den grunn uhyre viktig at du sammenligner de lønene som kommer med den samme løpetiden for å finne det lånet som passer best for deg og sikre at du vil klare å betjene det på en fornuftig måte.

Hvis du ikke benytter deg av dette, vil det bli en skjev sammenligning av lånene.

Send inn flere lånesøknader

Mange av de som skal søke om lån uten sikkerhet på nettet sender kun inn en eneste lånesøknad til en gitt utlåner. Dette er imidlertid ingen god ide. For å sikre at du finner det billigste og beste lånet for deg, må du sende inn et knippe lånesøknader samtidig.

Det å fylle ut og sende inn lånesøknader på nettet er verken tidkrevende eller vanskelig å få til, enten du har behov for et lite smålån eller et større forbrukslån.

Grunnen til dette er viktig, er at de prisene du finner på nettsidene til utlånere er kun veiledende priser. Det er ikke noe du skal forholde deg fullt ut til. Den reelle prisen på lånet får du først når har mottatt et konkret og personlig tilpasset tilbud fra en bestemt utlåner.

Derfor er det så viktig å sende inn flere lånesøknader. Det å sende inn lånesøknader er helt uforpliktende og helt gratis, så dette har du ingenting å tape på å gjøre.

Ta deg tid med å sammenligne lånetilbudene

For å sikre deg at du finner det rimeligste og beste lånet, bør du ta deg god tid med å sammeligne de ulike tilbudene som finnes på det norske lånemarkedet. Dette er alltid den beste måten å finne den mest gunstige løsningen på, uansett om du skal bruke pengene til å pusse opp hytta eller bare trenger å kjøpe deg en ny datamaskin.

Dette er noe som enkelt lar seg gjøre her på nettsiden til Nanofinans.com.

Som tidligere nevnt er det uhyre viktig at du kun fokuserer på å sammenligne de lånene som tilbyr de samme vilkårene. Hvis du ikke gjør dette, vil du kun få en urealistisk sammenligning på lånene.

Det er også viktig at du er spesielt nøye med å sammenligne faktorer som rentenivå, etableringskostnader og andre gebyrer som følger med totalkostnadene or lånet, men aller viktigst, hvilken APR-verdi lånet vil få.

Lån med eller uten sikkerhet – hva er forskjellen?

Man kan både høre og lese mye rundt om kring om både lån med og uten sikkerhet. Selv om det finnes veldig mange former for lån, er lån med og uten sikkerhet de to hovedgruppene. Begge gruppene er bredt omtalt.

Det er nok enkelt å tenke at disse gruppene for lån kommer med hver sine fordeler, svaret på det er både ja og nei.

Hvis man sammenligner gruppene som hele mot hverandre, er det ingen tvil om at de kommer med hver sine fordeler og ulemper. De passer også best i sine spesialiserte felt. Når det kommer til om det enkelte lån kommer med eller uten sikkerhet derimot, er det ikke slik at de kommer med hver sine fordeler og ulemper. Det er ingen tvil om at alle helst vil foretrekke et lån uten sikkerhet.

 • Tips: Lån for kjøp av billigere ting (ikke ny bil og bolig) er best uten sikkerhet

Selv om man kan høre, lese og se mye om både lån med og lån uten sikkerhet, er det ikke alltid man faktisk blir forklart hva forskjellen på disse to gruppene er.

Det at banken stiller krav om sikkerhet betyr faktisk at de krever å få retten på en av dine fysiske eiendeler. Med dette menes at de skal kunne pantsette den eiendelen med sikkerhet i dersom låntaker ikke klarer å betale for seg i tide. De to mest vanlige tingene at bankene tar sikkerhet i er bolig og bil. Hvilket av disse to det blir kommer an på form for lån. Ved boliglån vil det være sikkerhet i boligen, mens ved billån vil det være sikkerhet i bilen – som oftest.

Når man tar opp et lån uten krav om sikkerhet derimot, vil ikke bankene ha noe som helst rett i noen av dine fysiske eiendeler. Dette betyr ikke at man kan unngå å betale for seg uten at det får konsekvenser. Men det skal sies at man slipper eventuelle søvnløse netter når økonomien er stram, for frykt for at bolig eller bil ryker.

Forskjell på hovedgruppene for lån

Lån MED sikkerhet:
Lån med sikkerhet betyr at bankene stiller krav om å ha retten på en av dine fysiske eiendeler. Hvis man ikke klarer å betale for seg vil de bruke denne tingen for å få betalt.

Lån UTEN sikkerhet:
Lån uten sikkerhet er det motsatte av lån med sikkerhet. Bankene har ikke retten på noen som helst av dine fysiske eiendeler.

Når man setter disse opp mot hverandre er det ingen tvil om at lån uten sikkerhet er å foretrekke der det er mulig. Det er nemlig ikke slik at man alltid kan velge lån uten sikkerhet. Billån og bolig lån er to populære eksempler på dette. Dette er lån av veldig høy verdi, og det er grunnen til at bankene stiller krav til sikkerhet på en fysisk eiendel. Hvis de ikke hadde gjort det hadde det for dem vært en stor risiko.

 • Lån av veldig høy verdi, som boliglån og billån stiller krav til sikkerhet

Selv om man ikke alltid kan ta opp lån uten sikkerhet, kan man i de fleste tilfeller det. De tre mest populære formene for lån uten sikkerhet er forbrukslån, smålån og kredittkort. Sammenlignet med lån som boliglån og billån vil renten være noe høyere. En av grunnene til det er nettopp det med sikkerhet. Når bankene tilbyr lån uten sikkerhet må de ha noe høyere rente for å minske egen risiko. Les mer om hvorfor rentefritt lån ikke er muligt.

 • Lån uten sikkerhet kan være noe dyrere enn for eksempel boliglån og billån

Selv om lån som forbrukslån, smålån og kredittkort er noe dyrere enn lån av veldig høy verdi, som boliglån og billån, er det ikke uten grunn. Lån uten sikkerhet kommer nemlig med en rekke flotte fordeler i tillegg til at de kommer uten sikkerhet.

 

Forskjellige type lån uten sikkerhet

Som nevnt er de tre mest populære formene for lån uten sikkerhet forbrukslån, smålån og kredittkort. Det er andre mindre populære alternativer også, men da dette er de tre helt klart mest utbredte formene vil vi fokusere på dem.

Disse tre formene for lån uten sikkerhet er på veldig mange måter like, og deler mange av fordelene. Den ene tingen som skiller dem mest derimot er hvor dyre de er.

Smålån og kredittkort er de to formene for lån som det kanskje er lettest å få av alle lån. Med det kommer det mange som misbruker og tar slike lån uten noe særlig baktanke. Resultatet av det er at rentene er svært høye. Det er fort gjort at slike lån hoper seg opp og blir tilsammen unødvendig dyre.

 • Forbrukslån er den billigste formen for lån uten sikkerhet

Den tredje låneformen uten sikkerhet er forbrukslån. Forbrukslån er nemlig det billigste og i manges øyne det beste lånet av disse tre. Denne formen kommer nemlig med en hel rekke veldig fine fordeler, i tillegg til at det er enkelt å få og ingen krav til sikkerhet.

Noen fordeler med forbrukslån:

 • Enkelt å få, sammenlignet med andre lån
 • Veldig enkelt og greit å forholde seg til
 • Veldig fleksibelt beløp og nedbetalingstid
 • Bruk pengene på akkurat det du selv ønsker
 • Billig, i forhold til andre lån uten sikkerhet

Det er altså en hel rekke flotte fordeler man kan få med forbrukslån. Når det er sagt betyr det ikke at man vil få alle disse godene uansett hvilken bank man tar lån hos.

For å sikre seg det aller beste forbrukslånet bør man søke gjennom Nanofinans sin helt uforpliktende søknad om lån. Ikke bare er denne søknaden helt uforpliktende, den er også helt enkel og oversiktlig. I søknaden fyller man veldig fort inn blant annet ønsket beløp og foretrukket nedbetalingstid. Når dette er gjort vil hele 12+ forskjellige banker se søknaden din med beløp og nedbetalingstid. Ved bruk av denne metoden vil det bli startet en konkurranse mellom bankene for å få deg som låntaker. Resultatet av dette er at du får det absolutt beste og billigste lånet for ditt behov og din situasjon. Når du mottar det aller beste tilbudet velger du helt selv om du ønsker å godta det eller om du ønsker å avslå det. Hvis du godtar det vil pengene være på konto innen kort tid.

Noen fordeler med lån gjennom Nanofinans:

 • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Velg selv ønsket beløp og foretrukket nedbetalingstid
 • Hele 12+ banker vil se søknaden din og konkurrere om å få deg som låntaker
 • Du vil ende opp med å få det absolutt beste tilbudet om lån
 • Hvis du takker ja, har du pengene raskt på konto

Det er altså en rekke fordeler med å søke lån gjennom Nanofinans i forhold til andre banker og aktører. Hvis man bare søker lån hos en eller et par banker vil man ofte ende opp med å få lån som er med høyere renter og dårligere betingelser enn nødvendig. Grunnen til dette er at bankene ikke har noen andre å konkurrere med. Låntaker vet heller ikke at det er mye bedre alternativer der ute. Hvis man skal selv søke om lån til 12+ banker vil de kreve enormt mye tid og energi. Man må også fylle ut 12+ avanserte søknader da. Hos Nanofinans derimot kan man gjøre dette på et blunk.

Slik søker du lån gjennom Nanofinans:

 1. På nanofinans.no vil det første du ser være en lånesøknad hvor man kan dra lånebeløp og nedbetalingstid slik man vil ha det – superenkelt! Du vil se ca. månedsbeløp som må betales per måned basert på beløp og nedbetalingstid. Under det estimerte månedsbeløpet fyller du helt enkelt inn e-postadresse og mobilnummer.
 2. Len deg tilbake mens imponerende 12+ banker konkurrerer om å gi deg det absolutt beste tilbudet.
 3. Du vil raskt motta det aller beste tilbudet av dem alle for ditt behov og din situasjon. Da det er helt uforpliktende å søke lån gjennom oss, kan du selv velge helt enkelt om du vil godta eller avslå det beste tilbudet.
 4. Hvis du godtar tilbudet vil pengene være på din konto innen imponerende kort tid!

å søke lån gjennom oss er altså en veldig grei og enkel prosess. Dette i tillegg til at det kommer med en hel rekke flotte fordeler. Så, for alle som er på utkikk etter et forbrukslån eller lån uten sikkerhet, er nanofinans.no noe som må vurderes.

 

Hva kan man bruke lån uten sikkerhet på?

Lån uten sikkerhet kommer med en lang rekke med fine fordeler. En av disse fordelene er naturligvis at det ikke er noen form for sikkerhet, en annen flott fordel er at man kan bruke pengene på akkurat det man selv ønsker.

For å holde forklaringen enklere på hva man kan og hva som er vanlig å bruke lån uten sikkerhet til, vil vi referere til forbrukslån. Forbrukslån er også som oftest den billigste formen for lån uten sikkerhet.

 • Bruk forbrukslån på akkurat det du selv ønsker

Selv om man teknisk sett kan bruke forbrukslån på hva enn man vil, betyr det verken at det er lurt eller at det er vanlig. Ved store kjøp som for eksempel bolig eller ny og dyr bil, bør andre former for lån tas i bruk.

Hva kan man bruke forbrukslån på?:

 • Reise
 • Hvitevarer
 • Småkjøp, som mobil og tv
 • Uforutsette utgifter
 • Refinansiering
 • Oppussing
 • Alt annet

Det er altså mange ting som det både er lurt og vanlig å bruke forbrukslån til. En ting som er felles med det man bør bruke forbrukslån til er at det er kjøp man enten ikke har råd til, eller som man vil merke betraktelig mer om man betaler der og da, i forhold til over flere måneder.

Veldig store kjøp derimot som bolig og ny bil bør kjøpes med bruk av boliglån og billån. Bruktbil i billigere prisklasse kan være ideelt å bruke forbrukslån til fremfor billån.

 • Bruk nanofinans.no for å søke om forbrukslån

For å få det beste og billigste forbrukslånet som kan brukes på hva som helst, bør du sjekke ut vår søknad for lån. Søknaden er nemlig helt uforpliktende og veldig enkel å forholde seg til. Når søknaden er fylt ut vil hele 12+ banker se den. Utfallet av det er at de presser prisene og betingelsene så mye som mulig for å få akkurat deg som låntaker. Når du mottar det beste tilbudet av dem alle velger du helt selv om du skal godta det eller avslå det. Hvis du godtar det aller beste tilbudet vil du ha pengene på konto innen kort tid.

 

Hvor mye trenger du å låne?

Hvor stort lån du trenger, avhenger av hva du skal bruke det til. Men du må også legge til grunn hvor mye du kan klare å betale ved søk av lån uten sikkerhet. Du kan gjerne bruke vår kalkulator for beregning av forbrukslån for å danne deg et bilde.

Hvis du får et veldig knapt budsjett etter opptak av selv et billig lån uten sikkerhet, bør du vurdere et lavere lån. Se om du kan få den aktuelle gjenstanden, ferien eller andre objekter du trenger lån til billigere et annet sted, eller finn et mindre kostbart alternativ.

Motsatt kan du også vurdere å søke lån uten sikkerhet med et høyere beløp dersom du har penger til det, og det er noen andre presserende utgifter som bør ryddes av veien. Det kan være en gammel gjeld, et kredittkort du har brukt over rammen eller rett og slett julegaver til barna.

For de laveste kostnadene finner du et lån uten sikkerhet som er best i test.

 

Hvor fort trenger du pengene?

Hvis det er tidsbegrenset tilbud har du ofte ikke altfor lang tid til å skaffe finansiering. Raske lån uten sikkerhet er en mulighet. Nå er det ikke alltid du får det på sekundet. Det skal vurderes og du skal kredittsjekkes før du får et svar.

Men nå er denne prosessen i stor grad automatisert. Du kan påregne å få svar på søknaden din i løpet av forholdsvis kort tid. Blir den godkjent, vil det heller ikke ta lang tid før pengene befinner seg på kontoen din. I motsetning til et lån med sikkerhet er det ikke pantedokumenter som skal signeres og heftelser som skal føres i offentlige registre. Du må undertegne et gjeldsbrev, men det kan du i dag gjøre på Internett med BankID.

Men selv om behandling og innvilgelse av lån uten sikkerhet går raskt hos Nanofinans, betyr det ikke at du ikke bør bruke tid på å overveie det.

Å stifte gjeld bør være en bevisst gjerning og ikke noe man gjør på impuls. Alle låneinstitusjoner har for eksempel et rush sent på fredag og lørdag kveld av såkalte rødvin-søknader. Folk sitter og koser seg på nettet med et glass, og ser plutselig noe de har lyst på. Da kan det være greit at pengene ikke kommer inn på konto med en gang.

 

Hvorfor får jeg avslag på søknad om lån uten sikkerhet?

Det betyr at du ikke kommer så godt ut av kredittvurderingen. Lav kredittscore fører til avslag.

Det vil gjerne si at du enten har for lav inntekt eller at du har mye gjeld fra før. Da må du bare innfri gjeld eller øke inntekten før du søker igjen.

Det kan også være at du har en ustabil eller midlertidig inntektssituasjon. Typiske eksempler på dette er dagpenger eller arbeidsavklaringspenger fra Nav. Dette er ytelser som gis etter vedtak for en tidsbegrenset periode. Det anses av mange långivere å ikke være trygt nok til å gi et lån som skal betales tilbake over flere år.

Har du en betalingsanmerkning, er den grunnen til avslaget. Den må bort før du søker lån uten sikkerhet.

 

Sammenlign lån uten sikkerhet hos Nanofinans

Da kan du rulle opp på toppen av denne siden og begynne å sammenlignene tilbudene fra de ulike utlånere som Nanofinans samarbeider med. Ved eventuelle spørsmål, kontakt vår kundeservice. Vi håper med dette at du har fått en litt bedre innsikt i hva som er viktig å se etter når du skal ta opp lån uten sikkerhet på nettet og ønsker deg lykke til!