Hva kan du låne penger til

Trenger du å ta opp et lån? Enten det gjelder lån til bolig, låne penger til hytte, bil eller båt, er det noen viktige ting du bør vite om før du signerer låneavtalen med BankID.

Vi på Nanofinans har derfor listet opp noen viktige ting under her som du bør vite om før du tar opp et lån i banken eller på nettet.

Hvor mye penger kan du låne til ny bolig?

Før du begynner jakten på et nytt hjem, gjør du lurt i å skaffe deg en god oversikt over hvor mye din nye bolig vil komme til å koste. Begynn med å gjøre en grundig beregning på hvor mye penger du trenger å låne.

Låne penger til oppussing

Før du velger å låne penger for oppussing av hjemmet ditt, er det lurt å sette opp et overslag over hvor mye det totalt vil koste. Hvis du deler prosjektet opp i faser, vil du få en bedre oversikt over alle små og store utgifter.

Hvordan finansiere hyttedrømmen

En stor del av de som kjøper seg hytte i Norge, velger å bake ut hyttelånet i deres allerede eksisterende boliglån, ettersom vanlige boliglån i de fleste tilfeller er betydelig rimeligere enn et enkeltstående lån til hytte.

Låne penger til båt

Har du en drøm du om å anskaffe deg en seilbåt, kanskje en liten daycruiser, en stor yacht eller en annen type båt?

Låne penger til båt over 7 meter – uten egenkapital

Har du planer om å ta opp et båtlån til båt over 7 meter (uten egenkapital), er et alternativ å ta opp et lån med skipspant, men husk at staten krever at båt over 7 meter skal være registrert i Skipsregisteret NOR.

Trenger du å låne penger til bil?

Har du planer om å kjøpe deg ny eller nyere bruktbil til over 130.000 kroner, passer det med å ta opp et valig billån med kasko. Hvis du derimot velger å i stedet gå for en litt eldre bil, er et kaskofritt lån et bedre alternativ.

Bruk Nanofinans lånekalkulator

Bruk vår lånekalkulator for å beregne hva billånet kommer til å koste og søk om billån opp til 600.000 kroner  uten sikkerhet.