Om oss

Nanofinans en del av Axo Finans. En finansagent som formidler søknaden din til 20 långivere.

Det betyr at bankene konkurrerer om å få deg som kunde.
Lettere blir det ikke å finne det beste tilbudet.
Om oss

Om Nanofinans

Jobben vår i Nanofinans er å finne det riktige lånet for deg blant 20 forskjellige långivere. Låneprosessen kan ofte være forvirrende, og det å søke om lån gjennom flere forskjellige banker kan være både frustrerende og tidskrevende. Slik er det ikke lenger, Nanofinans er her for å hjelpe deg på enklest mulig måte. Med bare en enkel søknad vil hele 20 forskjellige långivere komme med et tilbud, og du vil raskt få vite hvem som kan tilby deg det beste lånet. Det er virkelig så enkelt.

Det er vanskelig å finne ut hvilket lånetilbud som passer best for deg.
Banker og långivere tilbyr forskjellige priser og vilkår til kundene deres. Med Nanofinans vil du motta opp til 20 forskjellige tilbud, slik at du som låntaker får en mye bedre oversikt.

Din sikkerhet og trygghet er veldig viktig for oss. For å tilby den beste sikkerheten mulig, er hele nettstedet vårt sikret med SSL-sertifisering med kryptert data. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg når du bruker nettsiden vår, og du kan føle deg både sikker og trygg.

Det er helt gratis og uforpliktende å bruke Nanofinans. Du kan søke om lån fra 10 000 – 500 000 kr. Siden det er forbrukslån trenger du ikke å stille med verken sikkerhet eller pant når du låner.