Om oss

Nanofinans en del av Sambla – en finansagent for flere banker og finansinstitusjoner.

Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere långivere.
Dette er viktig fordi renten varierer fra långivere til långivere. Straks alle långiverne har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Renten som tilbys er individuell og presenteres først sammen med lånetilbudet. Fordi renten kan variere er det viktig å la alle långiverne behandle søknaden ferdig, før vi presenterer et tilbud.

Som finansagent kan vi kun motta godtgjørelse fra långiverne vi samarbeider med. I tillegg har ikke långiverne anledning til å tilby en høyere rente gjennom vår tjeneste. Det er derfor viktig for oss at vi til enhver tid samarbeider med de beste långiverne i markedet. På den måten sparer kundene våre både tid og penger.
Ta kontakt med oss i dag, eller send oss en lånesøknad, så skal vi hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount }}
{{ errors.old_loan_tenure }}
Ønsket nedbetalingstid over 5 år krever at du refinansierer/samler lån og kreditter du har fra før.
{{ errors.first_name }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Nominell rente varierer fra 4,9% til 23,4%.
Effektiv rente varierer fra 5,16% til 26,23%.

Eksempel: Nominell rente {{ convertFloat(midRate) }}%, effektiv rente {{ convertFloat(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'eff')) }}%, lånebeløp {{ currencyAlt(form.loan_amount) }} med nedbetaling over {{ form.tenure }} år, kostnad {{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'cost') }}, totalt {{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'total') }}.
Sikkert og kostnadsfrit

Om Nanofinans

Jobben vår i Nanofinans en del av Sambla, er å finne det riktige lånet for deg blant 23 forskjellige långivere. Låneprosessen kan ofte være forvirrende, og det å søke om lån gjennom flere forskjellige banker kan være både frustrerende og tidskrevende. Slik er det ikke lenger, Nanofinans er her for å hjelpe deg på enklest mulig måte. Med bare en enkel søknad vil hele 20 forskjellige långivere komme med et tilbud, og du vil raskt få vite hvem som kan tilby deg det beste lånet. Det er virkelig så enkelt.

Det er vanskelig å finne ut hvilket lånetilbud som passer best for deg.
Banker og långivere tilbyr forskjellige priser og vilkår til kundene deres. Med Nanofinans vil du motta opp til 23 forskjellige tilbud, slik at du som låntaker får en mye bedre oversikt.

Din sikkerhet og trygghet er veldig viktig for oss. For å tilby den beste sikkerheten mulig, er hele nettstedet vårt sikret med SSL-sertifisering med kryptert data. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg når du bruker nettsiden vår, og du kan føle deg både sikker og trygg.

Det er helt gratis og uforpliktende å bruke Nanofinans. Du kan søke om lån fra 10 000 – 600 000 kr. Siden det er forbrukslån trenger du ikke å stille med verken sikkerhet eller pant når du låner.