Lån 1 000 kroner enkelt

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 1 000 kroner enkelt

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 1000 kroner enkelt via nanofinans.no

Når man har betalt faste utgifter hver måned, skal man helst sitte igjen med en sum som man kan bruke på diverse og mat. Økonomer kaller gjerne denne summen for et rådighetsbeløp. Navnet er egentlig likegyldig. Det er likevel lett å bruke mer enn det man har, spesielt hvis det dukker opp utgifter du ikke hadde regnet med. Det er ikke uten grunn at det kalles uforutsette utgifter. 

Det er nettopp det som kjennetegner dem: At de dukker opp når man minst venter dem og vanligvis ikke har penger til å dekke dem. Det behøver ikke å være snakk en stor sum heller. Det kan dreie seg en så liten sum som 1000 kroner. Å stå i en slik situasjon kan være både frustrerende og irriterende. 

Det kan være mange forskjellige situasjoner der man står og mangler 1000 kroner. Uansett hva grunnen er til at du trenger å låne 1000 kroner, kan tjenestene på nanofinans.no hjelpe deg ut av den økonomiske knipen. Send en enkel, elektronisk søknad inn til nanofinans.no og overlat resten av jobben til oss. 

Har du tilgang til en datamaskin trenger du ikke en gang forlate sofaen din for å få et lånetilbud. Vi på nanofinans arbeider raskt også om vi skal si det selv. Noe som står i skarp kontrast med hvor lang tid det tok å få innvilget en søknad om lån tidligere.

Før var det ikke fullt så enkelt å søke om lån. Hadde man behov for å ta opp et lån, var det bare en offisiell måte å gjøre det på: Henvende seg fysisk til banken. Det var selvsagt ikke nok å bare gå til banken å be om et lån. Man måtte også dokumentere at privatøkonomien tålte at man tok opp mer i lån. Dette gjorde man ved å fremvise skattekort og skattemelding til banken. 

Å skaffe disse dokumentene tok tid, noe som naturligvis var frustrerende, hvis det det dreide seg om et lite lån. Og om ikke et lån på 1000 kroner er lite, vet ikke vi hva som er det. Å kunne dokumentere at ens private økonomi tålte et lån var ikke nok for banken. Skulle lånet innvilges måtte man også stille sikkerhet for lånet. 

Med andre ord ville banken ta pant i enten en bil eller i en bolig. Først da kunne lånet innvilges. Det kan trygt kalles en omfattende og rigid prosess. Den var heller ikke spesielt hurtig. Det var ikke alltid det beste hvis det handlet om å skaffe penger for å dekke en uforutsett utgift.

 

Hvordan bruke nanofinans.no til å låne 1000 kroner

I dag, etter den digitale revolusjonen, er ting ganske annerledes. Det skal den gode sikkerheten på nettet ha mye av æren for. Låneprosessen har blitt strømlinjeformet og forenklet. Det er ikke lenger nødvendig å fremvise skattemelding og skattekort. Det holder lenge dersom du har tilgang til en datamaskin. 

Hele prosessen er i grunnen nokså enkel. Inne på nanofinans.no finner du en kalkulator som du kan bruke til å beregne kostnaden for lån i forskjellige størrelser og med forskjellig lengder på nedbetalingstiden. Både lånebeløpet og nedbetalingstiden kan variere. 

Du kan søke om et lån av en så stor sum som 500000 kroner og en nedbetalingstid som kan være så lang som 15 år. Du kan velge de betingelsene som passer deg best. Selv om du har valgt en bestemt nedbetalingstid, kan du selvfølgelig betale mer i avdrag, eller innfri lånet med en gang. Det kan lønne seg når det er snakk om et lite lån. Det er det en del penger å spare på.

Personer som vil søke om et lån via nanofinans.no trenger ikke å kunne stille sikkerhet. Du velger selv summen du vil låne. Trenger du 1000 kroner, står du fritt til å låne 1000 kroner. Vi spør ikke om hvorfor. Hva du skal bruke lånet til er helt din egen sak.

En lånesøknad sendes inn til nanofinas.no på følgende måte: Stil inn innstillingene på lånekalkulatoren slik du ønsker dem og trykk på «send». Det sender søknaden inn til oss. Det tar ca. 5 minutter før du får svar på om søknaden blir godkjent. Den godkjente søknaden sender nanofinans.no så videre til forskjellige banker og långivere. Hele 20 forskjellige, for å være nøyaktig. 

Alt dette for å sikre at låntakeren får en best mulig avtale. Låntaker vil så få et forslag til låneavtale fra en eller flere av disse. Låntaker står fritt til å enten avslå eller akseptere det fremlagte forslaget. Blir en avtale akseptert, tar det normalt 1 til 3 arbeidsdager før pengene overføres til låntakeren sin konto.

 

Har du behov for et større lån enn 1000 kroner? Ta opp et forbrukslån

Små, økonomiske kriser kan oftest løses ved hjelp av et lite lån. Det er vel og bra, men det eksisterer scenario der det ikke er tilstrekkelig med et lite beløp. Må varmtvannstaken skiftes ut? Eller er det noe annet viktig som må repareres eller forbedres? Hvordan står det til med vinduene i boligen? Du kan bruke tjenestene på nanofinans.no til å søke om et forbrukslån. Det er et lån som hovedsakelig blir brukt til konsumpsjon. Det ligger jo egentlig i selve navnet til lånet. Det er forbruks-lån og kan i utgangspunktet brukes til hva det skal være. 

Personer kan ta opp et slikt lån uten å måtte stille sikkerhet i for eksempel bolig Så, om det er noe som «skriker» etter å bli gjort, kan et forbrukslån fungere som økonomisk støtte for å få ting gjort. Spesielt hvis man ikke har så mange oppsparte midler å ta av.

 

Et forbrukslån er enkelt, men har konsekvenser

Et forbrukslån er et av de enkleste lånene det er mulig å ta opp. Tross dette er det ikke uten konsekvenser for låntakeren. Den største er selvfølgelig at lånet skal tilbakebetales. Skal man ta opp et forbrukslån er det derfor en god ide å finne ut hvor stort lån som faktisk behøves. 

Det er vanskelig å gi konkrete eksempel. Hvor stort lånet må være avhenger helt av, hva lånet skal benyttes til. Sett opp en oversikt over hvordan lånet skal disponeres, så ubehagelige overraskelser unngås. Den største av disse er naturligvis å oppdage at man har tatt opp et for lite beløp og blir tvunget til å ta opp et ekstra lån for å kunne fullføre det man hadde planlagt. 

Et ekstra forbrukslån er ikke bare et frustrasjonsmoment. Det er også økonomisk belastende. Det betyr en ekstra utgift i det private budsjettet, noe som er langt fra ideelt dersom man allerede har en presset privatøkonomi. Et annet godt råd er derfor å se over sin egen økonomiske situasjon før man søker om et forbrukslån, så man vet hvor mye man er i stand til å betale i avdrag hver måned. 

Det er mulig å argumentere for at dette er det viktigste man kan gjøre. Renten på for forbrukslån har lettere for å reagere på bevegelser som skjer ellers i finansmarkedet. En god tommelfingerregel er følgende: Endres styringsrenten, så endres renten på forbrukslån. En høyere rente vil føre til høyere avdrag hver måned og det at lånet er tatt opp uten sikkerhet betyr ikke at låntaker ikke plikter å overholde avtalen som ble inngått da forbrukslånet ble tatt opp.

Det er mulig å legge inn en form for «sikring» mot økte månedsutgifter som følge av en eventuell renteoppgang. Velg en lengre nedbetalingstid enn den som er strengt nødvendig. En lang nedbetalingstid gir lavere månedskostnader forbundet med lånet. Hvis renten da skulle øke vil månedskostnadene ikke øke så mye at de setter den personlige økonomien under et altfor stort press.

 

Har du behov for et forbrukslån? Søk via nanofinans.no

Har du behov for et forbrukslån kan du søke om det via nanofinans.no. Det er raskt og enkelt. Alt ordnes ved hjelp av lånekalkulatoren du finner på nanofinans.no. Velg den nedbetalingstiden og lånebeløpet du ønsker. Søknaden blir så sendt inn til oss. 

Der gjennomfører vi den lovpålagte kredittsjekken av søkeren. I Norge kan man få avslag på en søknad om forbrukslån dersom man har aktive betalingsanmerkninger hos Namsmannen eller utestående krav fra inkasso. Det er en kjensgjerning som mange lånesøkere ikke er klar over. 

Dersom søkeren består kredittsjekken blir søknaden om forbrukslån så sendt videre til mulige banker og långivere. Det kan bli sendt til opptil 23 forskjellige. Det gir deg som låntaker gode utsikter til å få i stand en gunstig avtale. En eller flere av de aktuelle långiverne vil sende deg et forslag til avtale i løpet av den samme virkedagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no. 

Forslag som blir sendt til deg er helt uforpliktende. Velger du å akseptere et forslag, tar det som regel 1 til 3 arbeidsdager før lånebeløpet overføres til din konto. Størrelsen på forbrukslånet kan være alt fra 5000 til 500000 kroner. Nedbetalingstiden kan være alt fra 1 til 15 år.

 

Har du mange små kreditter med høy rente? Søk om refinansiering

Har du havnet i en uoversiktlig situasjon der du har mange små lån med høy rente? Er hvitevarene og annen elektronikk kjøpt på kreditt? Vet du ikke hvilken kreditor som skal ha hvilken sum hvilken sum i avdrag hver måned? 

En kreditor skal ha et bestemt beløp, en annen kreditor skal ha et annet beløp og en tredje skal ha et helt annet beløp. Da er rentene ikke engang nevnt og de kan være relativt høye. Vi du forenkle situasjonen, både administrativt og økonomisk, er et alternativ å søke om et refinansieringslån. 

Et refinansieringslån er en lånetype som brukes til å samle smålån, avbetalingskjøp og andre kreditter som har høy rente inne i et annet lån som har lavere rente. Det vi si at du som låntaker får en regning å forholde deg til. Samt at det frigjør den økonomiske situasjonen i og med at det bare betales renter og avdrag på et lån som har en relativt lav rentesats. Dette er selvsagt sammenlignet med hvordan den økonomiske situasjonen fortonte seg tidligere.

 

Refinansieringslån har fordeler og ulemper

En av de store fordelene ved et refinansieringslån er at det kan forenkle en økonomisk uoversiktlig situasjon. Det kan også redusere den økonomiske belastningen. Dersom en refinansiering skal ha den ønskede effekten, er det 2 ting låntaker bør gjøre før søknaden om et refinansieringslån sendes til nanofinas.no

Nummer 1. Finn ut hvor stor forbruksgjeld du hefter for. Med forbrukslån mener økonomer alle lån som er tatt opp uten sikkerhet. For de aller fleste av oss vil det si alle kreditter unntatt boliglån og eventuelle billån. 

Er du usikker på hvor stor som det er snakk om er det en god ide å undersøke skattemeldingen din. Der står det oppført hvor mye gjeld du har. Alternativt kan du kontakte de forskjellige kreditorene dine og spørre hvor mye du har utestående hos dem og så summere opp.

Nummer 2. Velg en nedbetalingstid som passer din økonomiske situasjon. Når du vet hvor stor forbruksgjeld du har kan du bruke kalkulatoren på nanofinans.no til å beregne hvor mye refinansieringslånet kommer til å koste hver måned. 

Still først inn lånebeløpet på det du har i forbruksgjeld. På nanofinans.no kan du søke om refinansieringslån på opptil 600 000 kroner. Jo kortere nedbetalingstid du velger, den kan variere mellom 1 og 15 år, jo høyere blir kostnadene. 

Den store ulempen med et refinansieringslån er at det responderer raskt på renteendringer ellers i finansmarkedet. Går styringsrenten opp, så forvent at rentesatsen på forbrukslån går opp.

 

Slik søker du om et refinansieringslån via nanofinans.no

Ønsker du å søke om refinansieringslån via nanofinas.no gjør du slik. Velg først ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Send så en enkel elektronisk søknad til oss. Du får svar på om søknaden din godkjennes i løpet av minutter. Blir den godkjent sender vi på nanofinas.no den videre til aktuelle långivere og banker, opptil 23 forskjellige. 

Den samme arbeidsdagen du sendte søknaden inn til nanofinas.no vil du få et uforpliktende tilbud fra en eller flere av disse. Dersom du aksepterer et av tilbudene tar det mellom 1 til 3 arbeidsdager før pengene kommer inn på din konto.