Lån 10 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 10 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 10.000 kroner uten sikkerhet – raskt på nanofinans.no

Å bruke mer penger enn man har til rådighet hver måned, er ganske enkelt, når man tenker over det. Det er fort gjort å havne i en negativ spiral med regninger som må utsettes til neste gang man får lønning. Det er aldri en god opplevelse for noen og det er heller ikke en holdbar løsning på økonomiske problemer.

I det lange løp forverrer det den. Det er langt fra en ideell situasjon. Har man havnet i en slik situasjon trengs det friske penger for løse problemet. På nanofinans.no kan du låne 10000 kroner uten sikkerhet og vi spør ikke hva du skal med dem. Det kan være at du har behov for 10000 kroner på grunn av et eller annet. For alt vi vet kan det være sengen din har kollapset og du trenger å låne 10000 kroner for å kjøpe en ny.

Det er helt opp til deg. Vi her på nanofinans.no er her for å hjelpe deg gjennom låneprosessen så du får pengene raskest mulig inn på konto.

Hvordan man søker om penger har forandret seg voldsomt i løpet av de siste tiårene. Det må den forbedrede sikkerheten på nettet ta en stor del av æren for. Før den digitale revolusjonen var man tvunget til å fysisk oppsøke den lokale banken om man ville ta opp et lån. 

Bankene forlangte dessuten å få kunne kontrollere skattekortet og skattemeldingen din for å forsikre seg om at økonomien din tålte det lånet du ba om. Dokumentene måtte du som låntaker skaffe og sende dem inn til banken via av posten. Dette var som regel ikke nok. 

I tillegg til forlangte banken at du som låntaker kunne stille med sikkerhet i enten en bil eller i et boliglån før lånet kunne godkjennes og innvilges. Dette er det man kan karakterisere som en tung og tidkrevende prosess. Noe som ikke var fordelaktig dersom man trengte å låne 10000 kroner for å dekke en uforutsett utgift.

 

Hvordan går du frem når du vil låne 10.000 kroner med nanofinans.no?

I dag er denne prosessen blitt strømlinjeformet og forenklet. Har du tilgang til en datamaskin? Da kan du bruke tjenestene på nanofinas.no til å søke om et lån på 10000 kroner uten å reise deg fra arbeidspulten. Det er heller ikke nødvendig å fremvise hverken skattekort eller skattemelding. Vi hjelper deg med å kontakte potensielle långivere. 

Vi på nanofinans.no spør ikke om hvorfor du vil låne 10000 kroner. Inne på nanofinans er det en lånekalkulator med to innstillinger. Den ene er for lånebeløpet, som går fra 5000 kroner og helt opp til 500000 kroner. Den andre er for nedbetalingstiden, som går fra 1 år og helt opp til 15 år. 

Du kan bruke lånekalkulatoren til å finne ut hvor mye penger lånet kommer til koste deg pr. måned etter at det er innvilget. Har du den økonomiske muligheten for det er det ingenting i veien for at du kan betale ned lånet raskere enn det du opprinnelige så for deg. Raskere nedbetaling betyr at du betaler mindre i renter. Over tid kan det dreie seg om relativt store beløp i rentebesparelser.

Vi på nanofinans.no har heller ikke noe krav til at låntaker skal kunne stille sikkerhet for å få godkjent lånet. Vil du bruke tjenestene våre til å låne 10000 kroner? Så lån 10000 kroner og bruk dem til det du selv vil. Still inn innstillingene på lånekalkulatoren vår på ønsket nedbetalingstid og ønsket lånebeløp. 

Så sender du inn en enkel elektronisk søknad til oss. Det tar ca. 5 minutter før du får svar på om søknaden blir godkjent. Den godkjente søknaden blir så sendt ut til potensielle långivere. Det kan dreie seg om over et dusin forskjellige. Du vil få et tilbud fra en eller flere av disse i løpet av den samme virkedagen. 

Du kan akseptere det tilbudet som passer din situasjon best. Når du har gjort det tar det som regel 1 til 3 virkedager før pengene kommer inn på din konto. Det er det vi liker å kalle rask behandlingstid.

 

Behøver du å låne mer enn 10.000 kroner?

Å låne 10000 kroner er nok til å gjennomføre noen små prosjekter. Det er ikke nok til å gjennomføre andre større prosjekter. Har du planlagt større prosjekter? Da bør du vurdere å bruke tjenestene på nanofinans.no til å søke om et forbrukslån. 

Et forbrukslån er, som antyder, et lån som primært brukes på forbruk. Det er en av de enkleste lånetypene man kan få på markedet. Det er ikke krav til sikkerhet når du tar opp et forbrukslån. Du trenger heller ikke å fortelle långiveren hva du har tenkt å bruke pengene til. 

Du kan bruke pengene etter ditt eget forgodtbefinnende. I en ideell verden skulle man jo spare så man kunne gjennomføre prosjekter uten å låne penger, men noen ganger er det rett og slett ikke mulig, hvis man vil gjennomføre et større prosjekt innenfor en rimelig tidsramme. Det er i slike tilfeller at det kan lønne seg å ta opp et forbrukslån. Et slikt lån kan fungere som en økonomisk håndsrekning når drømmer skal oppfylles.

 

Før du søker om forbrukslån bør du lese dette.

Et forbrukslån er en av de enkleste lånetypene vi har. Det betyr ikke at det er helt uten konsekvenser. Før man kan få innvilget et forbrukslån må man igjennom en lovpålagt kredittsjekk. I dagens digitale verden tar det ikke lang tid, men den kan få konsekvenser. 

Har du utstående inkassokrav eller betalingsanmerkninger hos namsmannen, kan du få avslag på søknaden din om forbrukslån. Hvis du ikke har noen av delene kan du fritt ta opp forbrukslån. Det er i midlertidig lurt å tenke på hvordan du tenkt å håndtere lånet du tar opp. 

Hvor mye skal lånet være på? Den nøyaktige summen er jo selvfølgelig helt avhengig av hva hvilket prosjekt du ønsker å gjennomføre. Et godt generelt råd er at du setter opp en oversikt over utgiftene som hører til prosjektet. Da slipper du å låne mer enn det du behøver. 

Du unngår samtidig å oppleve at du har lånt for lite til å gjennomføre prosjektet og bli tvunget til å ta et ekstra forbrukslån for å få det ferdig. Når man omsider er ferdig med prosjektet sitter man da igjen med to forbrukslån og ikke bare ett. Det er ikke bare en irriterende situasjon. Den legger også ekstra press på økonomien din i og med at du må betale renter på begge.

Et annet godt råd i forhold til forbrukslån er å undersøke hvor mye du er i stand til å betale i avdrag hver måned. En skulle nødig havne i en situasjon der man ikke er i stand til å gjøre opp for seg. 

Det at et forbrukslån ikke stiller krav til sikkerhet, fritar jo ikke deg som låntaker fra de forpliktelsene du har overfor långiver. Et forbrukslån er også en av de lånetypene som responderer raskest på eventuelle rentebevegelser i det øvrige finansmarkedet. Det kan det være lurt å ha i bakhodet når du bestemmer nedbetalingstiden på lånekalkulatoren.

 

Kan man søke om et forbrukslån på nanofinans.no?

Ja, det kan man. Det gjøres på følgende måte: Først stiller du inn lånekalkulatoren vår på ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Disse kan variere mellom 5000 og 500000 kroner og mellom 1 og 15 år, respektivt. Deretter sender du en elektronisk søknad inn til oss på nanofinans.no. Det er ganske enkelt i grunnen. Det tar et par minutter før du får vite om søknaden din er godkjent. 

Dersom søknaden din blir godkjent, sender vi den videre til aktuelle långivere og banker. Det kan være så mange som 13 forskjellige, så det gode sjanser for å få en god avtale. En eller flere av de aktuelle långiverne vil sende deg et forslag til låneavtale allerede samme virkedag. Aksepterer du et av forslagene, vil du vanligvis få pengene inn på konto i løpet av 1 til 3 virkedager.

 

Har du mange smålån med høye renter? – Søk om et refinansieringslån og spar renteutgifter

Har du havnet i en situasjon der du har mange små lån med høy rente? Er telefonen og annen elektronikk kjøpt på avbetaling, for ikke å forglemme hvitevarene og vaskemaskinen? I en slik situasjon er det fort gjort å miste oversikten og mister man oversikten kan man med letthet overse en av avbetalingene. 

Det er ekstra surt å måtte betale en purring med ekstra gebyrer på grunn av en uoversiktlig og rotete økonomi. Hva kan man så gjøre for å rydde opp i en slik situasjon? En løsning er å søke om et refinansieringslån.

Og hva er så et refinansieringslån? Enkelt forklart så er det en lånetype der man «baker inn» flere små krediter inn i en stor. I praksis betyr det at en låntaker bare betaler inn et avdrag til en kreditor. 

Det må jo sies å være mer oversiktlig enn å betale et beløp for telefonen, et annet for kjøleskapet og et tredje for vaskemaskinen. I tillegg til å få tilbake oversikten, sparer man en del penger i renteutgifter. Det er en fordel dersom den private økonomien er litt anstrengt.

 

Før du søker om refinansieringslån bør du lese dette.

Før du sender inn en søknad om et refinansieringslån, er det et par ting du bør tenke på. For det første: Hvor stor forbruksgjeld har du? Økonomer definerer forbruksgjeld som all gjeld som er tatt uten sikkerhet. 

For den vanlige låntaker vil det si alt utenom boliglån og eventuelle billån. Når man tar opp slike lån tar långiveren pant i boligen eller i bilen. Har du mistet oversikten over kreditorene dine? Da er det lurt å undersøke skattemeldingen din. Du kan også ringe dine enkelte kreditorer og spørre hvor mye du har utestående hos hver av dem. 

For andre: Refinansieringslån er en type lån som reagerer raskest på eventuelle rentesvingninger i det øvrige finansmarkedet. Går styringsrenten opp, er det stor sannsynlighet for at renten på refinansieringslån går opp. 

Å ha en lang nedbetalingstid sikrer deg delvis mot økte månedskostnader. Så selv om det frister å bli kvitt gjelden så fort som menneskelig mulig, er det ikke sikkert at det er det smarteste. Spesielt ikke hvis det medfører at det månedlige avdraget er i det høyeste laget.

 

Kan du bruke tjenestene på nanofinans.no til å søke om refinansieringslån?

Ja, det kan du. Vil du sende inn en søknad til oss, gjør du følgende: Still inn lånekalkulatoren på ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Beløpet kan gå opp til 500000 kroner. Nedbetalingstiden kan variere mellom ett og femten år. 

Søknaden sendes elektronisk inn til oss på nanofinans.no. Det tar omtrent fem minutter før du får vite om den er godkjent. Vi sender den godkjente søknaden videre til aktuelle banker og långivere. Det er stor sjanse for at du får en god avtale hos en av dem. 

Vi sender nemlig søknaden din til tretten forskjellige. Du får et tilbud fra minst en av dem samme virkedag som du sendte søknaden inn til oss. Aksepter du et tilbud vil det vanligvis ta mellom 1 og 3 virkedager får du har pengene inne på kontoen din. Raskere behandlingstid skal du lete lenge etter.