Lån kroner 2 000

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån kroner 2 000

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 2000 kroner – raskt og enkelt via nanofinas.no

Rådighetsbeløp. Det er det økonomene kaller pengene en person kan bruke på mat og diverse i måneden. Vanlige folk som ikke er kjent med fagspråket til økonomer vil gjerne kalle dette beløpet for «sine» penger. Akkurat hva man kaller dem trenger ikke være så viktig. Det er uansett lett å bruke mer enn det man har. 

Det trenger ikke engang være din egen feil. Av og til har man rett og slett uflaks. Nettbrettet kan lett bli knust hvis man er litt uforsiktig. Det samme gjelder datamaskinen. Da har vi ikke en gang nevnt at det kan komme noe som heter uforutsette utgifter. De har det jo med å komme når man minst venter det. Kort sagt kan det oppstå mange forskjellige situasjoner der man mangler 2000 kroner.

Grunnen til at man mangler 2000 kroner er egentlig ikke så viktig. Vi på nanofinans.no vet bare at det er en ubehagelig situasjon å befinne seg i. Skulle du havne i en sånn situasjon kan nanofinans.no være løsningen du ser etter. 

Dersom du sender inn en enkel søknad til oss, ordner vi kontakten med bankene. Og vi gjør det raskt om vi skal si det selv. Et forslag til låneavtale vil bli fremlagt i løpet av den samme arbeidsdagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no. Det står i skarp kontrast med hvor lang tid det tok å få innvilget en søknad om lån tidligere.

Før den digitale revolusjonen var det bare en måte å søke om et lån fra banken på. Nemlig å oppsøke banken på egenhånd, men før man gjorde det måtte man skaffe dokumentasjon. Dokumentasjonen bestod av skattemelding og skattekort. Banken forlangte å få kontrollere om søkeren sin økonomi tålte at det ble tatt opp mer i lån.

Det kunne ta tid og veldig ofte var denne kontrollen ikke nok. Banken krevde i tillegg at den potensielle låntakeren kunne stille sikkerhet i bolig eller kjøretøy. Noe som førte til at behandlingstiden for et lån ble enda lengre.

At prosessen kunne oppfattes som langtekkelig og noe rigid for låntakeren er helt forståelig. Den ble muligens oppfattet som et rent irritasjonsmoment hvis det var snakk om å låne et lite beløp for å dekke en uforutsett utgift og man kan trygt kalle et lån på 2000 kroner for lite.

 

Hvordan låner man 2000kr via nanofinans.no?

Det er i bunn og grunn enkelt. På nanofinans.no finner du en lånekalkulator som du stiller inn på det beløpet du ønsker å låne. Det er ikke lenger nødvendig å egenhendig oppsøke bankene for å søke om et lån. Skattekort og skattemelding trenger du heller ikke. Søker du om et lån via naofinas.no kan du trygt overlate jobben med å kontakte banker og långivere til oss. 

Sikkerheten på nettet er nå blitt så god at man ikke trenger å tenke på det, men altså, tilbake til hvordan man låner penger via nanofinas.no. Du velger det beløpet du ønsker. Det kan forresten være så høyt som 500000 kroner, men det er jo ikke noe poeng i å låne mer en det man faktisk har behov for. Etter beløpet kan du velge hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Den kan være så lang som 15 år.

Selv om du har valgt en nedbetalingstid, kan du som låntaker betale mer i avdrag enn opprinnelig planlagt. Du kan, dersom du har økonomien til det, betale tilbake hele lånet på en gang. Da er lånet ut av verden og du sparer en god del i renteutgifter.

Du trenger ikke å kunne stille sikkerhet når du søker om et lån via nanofinas.no. Vi spør ikke om hvorfor du har behov for å låne 2000 kroner. Det er din egen sak. Vi hjelper deg med kontakten med mulige långivere og lar det være med det. Når du har valgt nedbetalingstid og lånebeløp sender du en elektronisk søknad inn til nanofinas.no.

Søknaden må godkjennes internt får vi sender den videre. Det tar ikke lange tiden, toppen et par minutter. Godkjent lånesøknad blir så sendt til potensielle långivere. Den blir sendt til opptil 20 forskjellige. Det gir deg gode muligheter for å få en god avtale. En eller flere av disse vil så sende deg et forslag til låneavtale. Fort går det også.

Tilbudene blir sendt til deg i løpet av samme virkedag som du sendte søknaden inn til nanofinas.no. Aksepterer du et av tilbudene, har du som regel pengene inn på konto i løpet av 1 til 3 arbeidsdager.

 

Trenger du et lån av en større sum enn 2000 kroner? Søk om et forbrukslån

Et lån på 2000 kroner kan være nok til å betale en uforutsett utgift og hindre en økonomisk krise. Likevel finnes det senario der det ikke holder med et så lite lån. For den saks skyld trenger det ikke være snakk om et akutt behov. Er det noe du gjerne vil ha gjort? Har du en drøm i bakhodet? Frister det kanskje å pusse opp leiligheten? Dersom det forholder seg slik kan du bruke tjenestene vi tilbyr på nanofinans.no til å søke om et forbrukslån. Det er en av de enkleste lånetypene det er mulig å få på markedet. 

Det er en lånetype som primært brukes til konsumpsjon, som det heter på fagspråket. En vanlig person pleier å kalle det for forbruk. Har man oppsparte midler, er det vel og bra, men av og til trenger man en økonomisk håndsrekning. I slike situasjoner kan et forbrukslån fungere som den hjelpen man trenger.

 

Konsekvenser for låntaker ved opptak av et forbrukslån

Når du søker om et forbrukslån er det ikke nødvendig for låntaker å stille sikkerhet. Beløpet kan du bruke etter eget behov og forgodtbefinnende. Det er den store fordelen med et forbrukslån. 

Du trenger ikke å fortelle hvorfor du vil ta opp et forbrukslån. Den negative konsekvensen er at forbrukslån tilhører en lånetype som reagerer raskest på rentesvingninger ellers i finansmarkedet. Endres styringsrenten kan du som låntaker forvente at rentesatsen på forbrukslånet ditt også endres. 

Det at lånet er tatt opp uten sikkerhet, fritar ikke låntaker fra å overholde avtalen som ble inngått med långiver. Lånet skal betales tilbake med renter. Man skal da være klar over at det fører til en ekstra utgift i det private budsjettet hver måned. 

Tenk derfor godt over hvordan lånet skal disponeres og hvor stort lån du behøver å ta opp. Det er vel knapt noe som er mer frustrerende enn å oppdage at man har lånt for lite penger. Da må man som regel låne mer for å få ferdigstilt ditt spesielle prosjekt. Irriterende? Ja, selvfølgelig. Økonomisk får det også konsekvenser. Et tilleggslån fører også til en merutgift som du ikke hadde budsjettert med. 

Det er det andre det er lurt å tenke på er: Hvor mye er du i stand til å betale hver måned? Kortere avbetalingstid fører vanligvis til høyere månedskostnad knyttet lånet. Å ha lenger avbetalingstid betyr vanligvis lavere månedskostnader. I en stram økonomi kan det være fordelaktig å velge litt lenger avbetalingstid enn den strengt tatt nødvendige. Det kan være lurt uansett.

 

Behandler nanofinas.no søknader om forbrukslån?

Ja, nanofinans.no behandler søknader om forbrukslån. Vil du søke om et forbrukslån via nanofinas.no går du fram på følgende måte: Bruk lånekalkulatoren på nanofinans.no til å oppgi hvor stor sum du vil låne i tillegg til hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Summen kan være alt mellom 5000 og 500000 kroner. Nedbetalingstiden kan på sin side variere mellom 1 og 15 år. 

Når du har gjort det sender du en elektronisk og enkel søknad inn til oss. Personer som søker om et forbrukslån i Norge må igjennom en lovpålagt kredittsjekk. Heldigvis tar det ikke så lang tid i dagens digitale samfunn. Du kan få avslag på søknaden din om forbrukslån dersom du har utestående inkassokrav eller aktive betalingsanmerkninger hos Namsmannen. Det en ting du skal være klar over som søker av forbrukslån.

Godkjent lånesøknad sender vi hos nanofinans.no den videre til potensielle banker og långivere. Det er gode muligheter for å få en avtale. Vi sender nemlig ut søknaden din til opptil 20 potensielle långivere. Den samme arbeidsdagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no vil en eller flere av dem sende deg et forslag til en avtale. 

Du står fritt til å enten akseptere eller avslå tilbudet som blir presentert for deg. Dersom du aksepterer et tilbud, tar det normalt mellom 1 til 3 ukedager før beløpet overføres inn på din konto.

 

Har du mange forskjellige små lån? Gjør det enkelt – søk om refinansieringslån

Har du mange forskjellige små lån? Er nettbrett, telefonen, hvitevarer og kjøleskap kjøpt på avbetaling? I en slik situasjon er det lett å miste oversikten. Alle kreditorene skal ha forskjellige beløp hver måned. Rentesatsen kan variere i tillegg. Summen av dette kan til en unødvendig høy månedlig utgift. 

Det er langt fra fordelaktig, spesielt hvis man alt har en litt stram økonomi. En måte forenkle en slik situasjon på, er ved hjelp av et refinansieringslån. Et refinansieringslån er en lånetype der mange, små lån med høy rente «bakes inn» i et annet lån som har lavere rente.

Konsekvensen for låntaker er at det er en regning å forholde deg til. Låntakeren beholder enkelt kontrollen og oversikten. Det er også økonomisk gunstig i og med at kostnadene knyttet til lånet blir lavere.

 

Konsekvensene ved opptak av et refinansieringslån

Det er helt riktig at et refinansieringslån kan hjelpe deg dersom du har en stram økonomi. Skal det ha maksimal effekt på økonomien er det lurt å skaffe deg over hvor stor forbruksgjeld du faktisk har. Forbruksgjeld er gjerne definert som all gjeld som er tatt opp uten at långiver har stilt sikkerhet i bolig eller bil. 

Har du mistet oversikten over hvor mye gjeld du har? Da er det lurt å starte med å sjekke hva som står i skattemeldingen din. Der står det oppført hvor mye gjeld du har. Det er selvsagt også mulig å kontakte kreditorene dine direkte og spørre hvor mye du skylder hver av dem.

Du kan søke om et refinansieringslån via nanofinas.no. Lånet kan være på opptil 500000 kroner. Nedbetalingstiden kan være opptil 15 år. På nanofinas.no er det en lånekalkulator som du kan bruke til å beregne månedskostnadene dine ved forskjellig nedbetalingstid. 

Det er fullt forståelig at du som låntaker gjerne vil ha så kort nedbetalingstid som mulig. Det er menneskelig å ville bli kvitt lånet så raskt som mulig. I det lange løp, kan det være det ikke er så smart. Refinansieringslån tilhører en lånetype som reagerer raskt på eventuelle rentebevegelser ellers i finansmarkedet. 

Det betyr at dersom styringsrenten endres, kan du som låntaker forvente at renten på ditt refinansieringslån endres som følge av den. Å ha en lengre nedbetalingstid enn den som er strengt nødvendig kan sikre deg litt mot økte kostnader som følge av en eventuell renteøkning.

 

Framgangsmåte for å søke om refinansieringslån via nanofinans.no

Tjenestene på nanofinas.no lar deg søke om et refinansieringslån. Søknaden sendes inn slik: Velg lånebeløp og nedbetalingstid ved hjelp av lånekalkulatoren. Send så inn en enkel, elektronisk søknad inn til nanofinans.no.

I løpet av et par minutter vil du få svar på om søknaden din blir godkjent. Den blir så sendt ut til forskjellige långivere og banker. Vi på nanofinans.no sender søknaden din til over et dusin aktuelle långivere Det gir gode muligheter for å få til en avtale. En eller flere av långiverne vil sende deg et forslag til låneavtale i løpet av samme virkedag. Dersom du aksepterer en avtale, har du normalt pengene inne på konto i løpet av 1 til 3 virkedager.