Lån 3 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 3 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 3 000 kroner raskt via nanofinans.no

De pengene man kan bruke til mat og diverse hver måned kaller økonomer gjerne for et rådighetsbeløp. Folk som ikke er kjent med fagspråket til økonomer har for vane å kalle det for «sine» penger. Uansett hva man kaller dem, er det fort gjort å bruke for mange av dem. 

Uforutsette utgifter har det med å dukke opp når man ikke har midler til å dekke dem. Har du vært uheldig og ødelagt nettbrettet ditt eller datamaskinen din? Hvordan står det til med bilen? Kunne den trengt en tur på verksted? Akkurat hvorfor du har behov for å låne 3 000 kroner, er helt opp til deg. 

Det vi vet er at det er en ubehagelig opplevelse å mangle penger til å dekke uforutsette utgifter. Er du en slik situasjon kan nanofinans.no hjelpe deg ut av knipa. Lånet kan ordnes ved hjelp av en enkel, elektronisk søknad som du sender inn til oss. Kontakten med banker og andre mulige långivere tar vi oss av. Du kan sitte hjemme i godstolen din og overlate jobben til oss. Det skal godt gjøres å finne en enklere måte å låne 3 000 kroner på.

Så enkelt var det ikke tidligere. Før datamaskinens inntog i private hjem var det bare en offisiell måte å låne 3000 kroner på: Nemlig å oppsøke bankene på egenhånd. Ønsket man å ta opp et lån måtte man dokumentere at ens private økonomi tålte det. Banken forlangte å se skattekort og skattemelding. Det var ikke alltid lett å skaffe disse dokumentene og klarte man det skulle man sende dem inn til banken via postverket. 

Dette var en prosess som tok tid. Når man hadde skaffet dokumentene og banken hadde kontrollert den økonomiske situasjonen, måtte man også stille sikkerhet i egen bolig, før lånet kunne innvilges. Det er det man gjerne kan kalle en omfattende prosess. Noen vil kanskje det en ekstra langtekkelig og irriterende prosess, spesielt når det er snakk om et relativt lite beløp, som jo 3 000 kroner trygt kan kalles.

 

Kan man søke om et lån på 3 000 kroner via nanofinans.no?

Ja, det kan man gjøre. Enkelt og sikkert er det også. Sikkerheten på nettet er så god nå til dags at det er ikke noe man behøver å tenke en ekstra tanke. Det er heller ikke nødvendig å fremvise skattekort eller skattemelding for å få innvilget et lån hos nanofinans.no. 

Vi spør ikke om hvorfor du har behov for å låne 3 000 kroner. Det er ikke vår sak. Vi tar oss av kontakten med potensielle långivere, resten er helt opp til deg. På nanofinans.no kan du søke om det beløpet du trenger. Du kan låne så mye som 600 000 kroner, men man det er jo ikke noe poeng å låne mer en man behøver. Trenger du kun et lån på 3 000 kroner, så søk om et lån på 3 000 kroner. 

Lånet skal jo tross alt betales tilbake med renter. Hva nedbetalingstiden angår kan den være så lang som 15 år eller så kort som 1 år. Jo kortere avbetalingstid du velger, jo høyere blir den månedlige kostnaden knyttet til lånet. Likevel kan du, dersom du har økonomisk mulighet til det, betale hele lånet ditt med en gang. 

Hvis det handler om et relativ lite lån, er det jo bra å få det ut av verden så rask som mulig. Det er det mulig å spare en del penger på.

Det er ikke et krav fra nanofinans.no sin side at du skal kunne stille sikkerhet når du bruker tjenestene våre til å ta opp et lån. Vi spør ikke hva du skal med et lån på 3000 kroner. Bruk lånet som det passer deg. For å få tilbud om en låneavtale gjør du slik: 

Velg ønsket beløp og nedbetalingstid ved hjelp av lånekalkulatoren vår på nanofinans.no. Så sender du en elektronisk søknad inn til oss. Blir den godkjent internt hos oss, det tar ikke lang tid, toppen 5 minutter, sender den videre til aktuelle långivere og banker. Det handler om over et dusin mulige, så det er gode sjanser for å få en god avtale. 

En eller flere av disse vil så sende deg et forslag til låneavtale. Det gjør de forresten ganske raskt, i løpet av den samme virkedagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no. 

Takker du ja til et av tilbudene, tar det som regel 1 til 3 dager før pengene overføres til din konto. Hvis ikke det kan kalles kort behandlingstid, vet ikke vi hva som er det.

 

Trenger du å låne en større sum enn 3 000 kroner? Søk om et forbrukslån

Et lån på 3000 kroner kan være nok til å løse en akutt økonomisk krise, men det finnes scenario der det ikke holder med et så lite beløp. For den saks skyld trenger det ikke være snakk om et akutt behov. Er det noe du gjerne vil ha gjennomført? En drøm som du vil realisere? Frister det kanskje å pusse opp en slitt stue? Hvis så er tilfelle kan du bruke tjenestene vi tilbyr på nanofinans.no til å søke om et forbrukslån.

Det er en av de enkleste lånetypene det er mulig å få på markedet. Det er en lånetype som primært brukes til konsumpsjon, eller forbruk om du vil. I en perfekt verden skulle man ha tatt av oppsparte midler til slike ting, men det er ikke alltid det lar seg gjøre. Da kan et forbrukslån fungere som den hjelpen man trenger.

 

Konsekvenser ved opptak av et forbrukslån

Når du søker om et forbrukslån er det ikke nødvendig for låntaker å stille sikkerhet. Beløpet kan du bruke etter eget forgodtbefinnende. Det er den store fordelen med et forbrukslån. Det negative er at det er en lånetype som reagerer raskest på renteendringer i finansmarkedet for øvrig. 

Settes styringsrenten for lån opp kan du som låntaker forvente at rentesatsen på forbrukslånet ditt også stiger. Det at lånet er tatt opp uten sikkerhet, fritar ikke låntaker fra å overholde avtalen som ble inngått med långiver. Lånet skal betales tilbake og det kommer renter i tillegg. Så man skal være klar over at det fører til en ekstra avgift i det private budsjettet hver måned. 

Derfor er det lurt å tenke på hvordan lånet skal disponeres og hvor stor sum du behøver å låne. Det er vel knapt noe som er mer irriterende enn å oppdage at man har lånt for lite penger og må ta opp et ekstra lån for å fullføre et påbegynt prosjekt. Ikke nok med at det er irriterende, det fører også til en tilleggsutgift som du ikke hadde regnet med. 

Det er det andre det er lurt å tenke på. Hvor mye er du i stand til å betale hver måned? En kort avbetalingstid fører som regel til høyere månedskostnad. Lenger avbetalingstid fører som regel til lavere månedskostnad. Har du en stram økonomi kan det være lurt å velge litt lenger avbetalingstid enn det som er strengt tatt nødvendig. Dette kan være en god ide uansett.

 

Behandler nanofinas.no søknader om forbrukslån?

Ja, nanofinans.no behandler søknader om forbrukslån. Vil du søke om et forbrukslån via nanofinas.no går du fram på følgende måte: Det første du gjør, er å bruke lånekalkulatoren på nanofinans.no til å oppgi hvor stor sum du vil låne og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. 

Summen kan variere mellom 5000 og 600 000 kroner. Nedbetalingstiden kan variere mellom 1 og 15 år. Når du har gjort det sender du søknaden elektronisk inn til oss. Den må gjennom en lovpålagt kredittsjekk når du søker om et forbrukslån i Norge. I dagens digitale samfunn tar dette heldigvis ikke så lang tid. Det er imidlertid en ting du skal være klar over: Du kan få avslag på søknaden din om forbrukslån dersom du har utestående inkassokrav eller aktive betalingsanmerkninger hos Namsmannen. 

Blir søknaden godkjent sender vi hos nanofinans.no den videre til potensielle banker og långivere. Det er gode muligheter for å få en avtale. Vi sender nemlig ut søknaden din til over et dusin forskjellige långivere. 

Den samme arbeidsdagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no vil en eller fler av disse sende deg et forslag til en låneavtale. Du står fritt til å enten akseptere eller avslå tilbudet. Dersom du aksepterer et tilbud, tar det vanligvis mellom 1 til 3 ukedager før beløpet overføres til din konto.

 

Har du mange forskjellige små lån? Gjør det enklere – søk om refinansieringslån

Har du mange forskjellige små lån? Er telefonen, hvitevarene og kjøleskapet kjøpt på avbetaling? Hvis du er en slik situasjon er det lett å miste overblikket. Alle kreditorene skal ha forskjellige beløp hver måned. 

Rentesatsen kan variere også. I sum kan dette føre til en unødvendig høy månedlig utgift. Det er langt fra ideelt, spesielt hvis man alt har en litt stram økonomi. Det er en måte å forenkle en slik situasjon. Det er et refinansieringslån

Et refinansieringslån er en lånetype der mange, små lån med høy rente «pakkes inn» i et lån til lavere rente. Konsekvensen for deg som låntaker er at du bare har en regning å forholde deg til. Ikke bare er det relativt enkelt å beholde oversikten og kontrollen med en regning. Det er også økonomisk fordelaktig når månedskostandene knyttet til lånet blir lavere.

 

Konsekvensene ved å ta opp et refinansieringslån

Det er helt korrekt at et refinansieringslån kan hjelpe deg dersom du har en stram økonomi. Skal det ha den ønskede effekten er det lurt å skaffe deg over hvor stor forbruksgjeld man faktisk har. 

Forbruksgjeld er gjerne definert som all gjeld som er tatt opp uten at långiver har tatt pant i enten kjøretøy eller eiendom. Har du mistet oversikten over hvor mye gjeld du har? Da er det lurt å begynne med å undersøke skattemeldingen din. Der står det oppført hvor mye gjeld du har. Det er selvsagt også mulig å kontakte kreditorene dine direkte og spørre hvor mye du skylder hver enkelt.

Du kan søke om et refinansieringslån via nanofinas.no. Lånet kan være på opptil 600 000 kroner. Nedbetalingstiden på sin side kan være opptil 15 år. På nanofinas.no er det en lånekalkulator som du kan bruke til å beregne månedskostnadene dine ved forskjellig nedbetalingstid. 

Det er fullt forståelig at du som låntaker gjerne vil ha så kort nedbetalingstid som mulig. Det er menneskelig å ville bli kvitt lånet så fort det lar seg gjøre. I det lange løp, kan det være det ikke er så smart. Refinansieringslån tilhører en lånetype som reagerer raskt på eventuelle rentebevegelser ellers i finansmarkedet. 

I praksis betyr det at dersom styringsrenten endres, kan du som låntaker forvente at renten på ditt refinansieringslån endres tilsvarende. Å ha en lengre nedbetalingstid enn strengt tatt nødvendig kan sikre deg litt mot en eventuell renteøkning.

 

Framgangsmåte for å søke om refinansieringslån

Du kan bruke tjenestene på nanofinas.no til å søke om et refinansieringslån. Skulle du ønske å sende inn en søknad, gjør du følgende: Velg lånebeløp og nedbetalingstid ved hjelp av lånekalkulatoren og send inn en enkel, elektronisk søknad inn til nanofinans.no. I løpet av et par minutter vil du få svar på om søknaden din blir godkjent.

Den godkjente søknaden blir så sendt ut til aktuelle långivere og banker. Vi på nanofinans.no sender søknaden din til over et dusin forskjellige, så det er gode muligheter for å få til en avtale. En eller flere av disse vil sende deg et forslag til låneavtale i løpet av samme virkedag. Dersom du aksepterer en avtale, har du vanligvis pengene inne på konto i løpet av 1 til 3 virkedager.