Lån 4 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 4 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 4000 kroner – kjapt og enkelt via nanofinans.no

Rådighetsbeløp. Et ord man ikke hører så ofte i dagligtale. Det er det økonomene kaller pengene en person kan bruke på mat og diverse i måneden. Vanlige folk som ikke er kjent med fagspråket som økonomer bruker vil gjerne kalle dette beløpet for «sine» penger. Akkurat hva man kaller dem kommer i grunnen ut på det samme. 

Det er lett å bruke mer enn det man har, uansett. Det trenger ikke engang å være din egen feil. Av og til er man rett og slett uheldig. Nettbrettet kan lett bli knust hvis man har litt uflaks. Datamaskinen er en historie for seg. Uforutsette utgifter er ikke en gang nevnt. De har det jo med å komme når det passer dårligst. Enkelt og greit kan det oppstå mange forskjellige situasjoner der man mangler 4000 kroner. Grunnen til at man mangler 4000 kroner er egentlig irrelevant. Vi på nanofinans.no vet godt at det er en ubehagelig situasjon å befinne seg i. 

Skulle du være i en sånn situasjon kan nanofinans.no være løsningen du ser etter. Send inn en enkel søknad til oss, ordner vi kontakten med långiverne og vi gjør det raskt, om vi selv skal si det. Et forslag til låneavtale vil bli presentert i løpet av den samme arbeidsdagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no. Det står i skarp kontrast med hvor lang tid det tok å få innvilget en søknad om lån tidligere.

Før den digitale revolusjonen var et faktum, var det bare en måte å søke om et lån fra banken på: Å oppsøke banken på egenhånd, men før man gjorde det måtte man skaffe dokumentasjon om sin økonomiske situasjon. Dokumentasjonen bestod vanligvis av skattemelding og skattekort. 

Banken forlangte å få kontrollere om søkeren sin økonomi tålte at det ble tatt opp mer i lån. Dette kunne ta tid og veldig ofte var denne kontrollen ikke nok for å få innvilget et lån. Banken krevde vanligvis også at den potensielle låntakeren kunne stille sikkerhet i bolig eller kjøretøy. Noe som førte til at behandlingstiden for en lånesøknad ble enda lengre.

At prosessen kunne oppfattes som langtekkelig og noe i overkant for låntakeren er helt forståelig. Den kunne bli oppfattet som et rent irritasjonsmoment hvis det var snakk om å låne et lite beløp for å dekke en uforutsett utgift og man kan trygt kalle et lån på 4000 kroner for relativt lite.

 

Hvordan kan man låne 4000kr via nanofinans.no?

Det er i bunn og grunn såre enkelt. På nanofinans.no finner du en lånekalkulator som du stiller inn på det beløpet du har bruk for. Det er ikke lenger nødvendig å oppsøke bankene på egenhånd for å søke om et lån. 

Dokumentasjon i form av skattekort og skattemelding trenger du heller ikke. Søk om et lån via naofinas.no og overlat jobben med å kontakte banker og långivere til oss. Det er helt trygt, vi lover. Sikkerheten på nettet er nå blitt så god at man ikke trenger å tenke på det. Så, tilbake til hvordan man låner penger via nanofinas.no. 

Du velger det beløpet du ønsker å låne. Det kan forresten være så høyt som 600 000 kroner, men det er jo ikke noe poeng i å låne mer enn det som faktisk behøves. Etter det kan du velge hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Den kan være så lang som 15 år. Den kan også være så kort som 1 år. Selv om du har valgt en bestemt nedbetalingstid, kan du som låntaker betale mer i avdrag enn opprinnelig planlagt.

Du kan, dersom du har økonomien til det, betale tilbake hele lånet på en gang. Dette gjelder spesielt små lån. Da er lånet ut av verden og du sparer en god del i renteutgifter som du ellers skulle ha betalt.

Låntaker trenger ikke å kunne stille sikkerhet når du søker om et lån via nanofinas.no. Vi spør ikke om hvorfor du har behov for et lån på 4000 kroner. Det er din egen sak, ikke vår. Vi hjelper deg med kontakten med mulige långivere og det er alt. 

Når du har valgt ønsket nedbetalingstid og lånebeløp sender du en elektronisk søknad inn til nanofinas.no Søknaden må godkjennes internt før vi sender den videre til eventuelle långivere. Det tar ikke så lang tid, toppen et par minutter. Godkjent lånesøknad blir så sendt til aktuelle långivere. Den blir sendt til opptil 20 forskjellige, gode muligheter for å få en god avtale med andre ord. 

En eller flere av långiverne vil sende deg et forslag til låneavtale. Fort går det også. Tilbudene blir sendt til deg i løpet av samme virkedag som du sendte søknaden inn til nanofinas.no. Aksepterer du et av tilbudene, har du som regel pengene inn på kontoen din i løpet av 1 til 3 arbeidsdager.

 

Trenger du et lån som er større enn 4000 kroner? Send en søknad om et forbrukslån

Et lån på 4000 kroner kan være nok til å betale en uforutsett utgift og hindre en mindre økonomisk krise. Likevel finnes det senario der det ikke holder. Det trenger ikke være snakk om et akutt behov. Er det noe du gjerne vil oppleve? Har du en drøm liggende i bakhodet? Frister det kanskje å pusse opp? Hvis det forholder seg slik kan du bruke tjenestene vi tilbyr på nanofinans.no til å søke om et forbrukslån.

Det er en av de enkleste lånetypene det er mulig å få på lånemarkedet. Det er en lånetype som primært brukes til konsumpsjon, som økonomer liker å kalle det. En vanlig person pleier å bruke ordet «forbruk». Har man oppsparte midler, er det supert, men av og til trenger man en økonomisk håndsrekning. I slike situasjoner kan et forbrukslån fungere som den hjelpen man har bruk for.

 

Konsekvensene for låntaker ved opptak av et forbrukslån

Når du søker om et forbrukslån er det ikke nødvendig for låntaker å kunne stille sikkerhet. Beløpet kan du bruke etter eget ønske og forgodtbefinnende. Det er den store fordelen med et forbrukslån i forhold til andre lån. Du trenger ikke å fortelle hvorfor du vil ta opp et slik lån. Det negative er at forbrukslån tilhører en lånetype som reagerer sterkest på rentesvingninger ellers i finansmarkedet. 

Endres styringsrenten kan du som låntaker forvente at rentesatsen på forbrukslånet ditt også endres tilsvarende. Det at lånet er tatt opp uten sikkerhet, fritar ikke låntaker fra å overholde låneavtalen som ble inngått med långiver. Lånet skal betales tilbake med renter. Låntaker må da være klar over at det fører til en ekstra utgift i det private budsjettet hver måned.

Tenk deg derfor godt over hvordan lånet skal disponeres og hvor stort lån du behøver å ta opp. Det er vel knapt noe som er mer irriterende enn å oppdage at man har lånt for lite penger. Da må du som regel låne mer for å få ferdigstilt ditt spesielle prosjekt. Frustrerende? Ja, naturligvis.

Det får også økonomiske konsekvenser. Et tilleggslån fører til en merutgift som du ikke hadde budsjettert med. Det er med andre ord lurt å tenke på hvor mye er du i stand til å betale hver måned. Kortere avbetalingstid fører vanligvis til høyere månedskostnad knyttet lånet. Å ha lenger avbetalingstid betyr vanligvis lavere månedskostnader. I en trang økonomi kan det være fordelaktig å velge litt lenger avbetalingstid enn den strengt tatt nødvendige. Det kan være smart uansett.

 

Behandler nanofinas.no søknader om forbrukslån?

Ja, nanofinans.no behandler søknader om forbrukslån. Vi har kort behandlingstid også. Vil du søke om et forbrukslån via nanofinas.no? Da går du fram på følgende måte:

Bruk lånekalkulatoren på nanofinans.no til å oppgi hvor stor sum du vil låne i tillegg til hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Summen kan være alt mellom 5 000 og 600 000 kroner. Nedbetalingstiden kan på sin side variere mellom 1 og 15 år. Når det er gjort sender du en enkel søknad inn til oss. 

Personer som søker om et forbrukslån i Norge må igjennom en lovpålagt kredittsjekk. Heldigvis tar det ikke så lang tid å gjennomføre den i dagens digitale samfunn. Avslag på søknader om forbrukslån kan forekomme dersom du har utestående inkassokrav eller aktive betalingsanmerkninger hos Namsmannen. Det skal være klar over som søker av forbrukslån. 

Godkjennes lånesøknaden sender vi hos nanofinans.no den videre til potensielle banker og långivere. Det er gode muligheter for å få en avtale. Vi sender nemlig ut søknaden din til opptil 20 mulige långivere. Den samme arbeidsdagen du sendte søknaden inn til nanofinans.no vil en eller flere långivere sende deg et forslag til en avtale.

Du står fritt til å enten akseptere eller avslå tilbudet som blir presentert. Dersom du aksepterer en avtale, tar det normalt mellom 1 til 3 ukedager før beløpet overføres inn på din konto.

 

Har du mange forskjellige små lån? Gjør det enklere – søk om refinansieringslån

Har du mange forskjellige små lån? Er nettbrett, telefonen, hvitevarer, kjøleskap og andre småting kjøpt på avbetaling? I en slik situasjon er det lett å miste kontrollen. Alle kreditorene skal ha forskjellige summer hver måned. Rentesatsen kan i tillegg variere. Summen av dette kan bli til en unødvendig høy månedlig utgift. Det er langt fra fordelaktig, spesielt hvis man alt har en litt trang økonomi. 

En måte løse en slik situasjon på, er ved hjelp av et refinansieringslån. Et refinansieringslån er en lånetype der mange, små lån med høy rente «bakes inn» i et annet lån som har lavere rente. Konsekvensen for låntaker blir at det er en regning å forholde deg til. Låntakeren beholder enkelt kontrollen og oversikten. Det er også økonomisk fordelaktig i og med at kostnadene knyttet til lånet blir lavere.

 

Konsekvensene ved opptak av et refinansieringslån

Et refinansieringslån kan hjelpe deg dersom du har en stram økonomi. Skal det ha maksimal effekt på akkurat din økonomi er det lurt å skaffe deg over hvor stor forbruksgjeld man faktisk har. Forbruksgjeld er gjerne definert som all gjeld som er tatt opp uten at långiver har stilt sikkerhet i bolig eller bil. 

Har du mistet oversikten over hvor mye gjeld du hefter for? Start med å sjekke hva som står i skattemeldingen din. Der står det oppført hvor mye du har i total gjeld. Det er selvsagt også mulig å kontakte kreditorene dine direkte og spørre hvor mye du skylder dem.

Du kan søke om et refinansieringslån via nanofinas.no. Lånet kan være på opptil 600 000 kroner. Nedbetalingstiden kan være opptil 15 år. På nanofinas.no er det en lånekalkulator som du kan bruke til å beregne månedskostnadene dine ved forskjellig nedbetalingstid. At du som låntaker gjerne vil ha så kort nedbetalingstid som mulig, er forståelig Det å ville bli kvitt lånet så raskt som mulig, er menneskelig. I det lange løp, er ikke det så smart. 

Refinansieringslån tilhører en lånetype som reagerer raskest på eventuelle rentebevegelser ellers i finansmarkedet. Det betyr at dersom styringsrenten endres, kan du som låntaker forvente at renten på ditt refinansieringslån endres som en konsekvens av den. Å ha en lengre nedbetalingstid enn den som er strengt nødvendig kan sikre deg litt mot økte kostnader som følge av en eventuell renteøkning.

 

Framgangsmåte for å søke om refinansieringslån på nanofinans.no

Tjenestene på nanofinas.no lar deg søke om et refinansieringslån. Søknaden sendes inn slik: Velg lånebeløp og nedbetalingstid ved hjelp av lånekalkulatoren. Send inn en enkel, elektronisk søknad inn til nanofinans.no. I løpet av et par minutter vil du få svar på om søknaden din blir godkjent. 

Den blir så sendt ut til forskjellige långivere og banker. Vi på nanofinans.no sender søknaden din til over et dusin aktuelle långivere Det gir gode muligheter for å få til et lån. En eller flere av långiverne vil sende deg et forslag til låneavtale i løpet av samme virkedag. Dersom du aksepterer en av avtalene som blir presentert, har du normalt pengene inne på konto i løpet av 1 til 3 virkedager.