Lån 5 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 5 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 5 000 kr innen kort tid

Det er fort gjort å bruke mer penger enn man har til rådighet hver måned og havne i en negativ spiral der det alltid er en regning som utsettes til neste lønning. Dessuten kan det dukke opp noen utgifter du ikke har sett komme. Uforutsette utgifter som de som oftest kalles, for det er nettopp det de er, uforutsette. 

Har vaskemaskinen streiket og du mangler pengene som trengs for å kjøpe en ny? Trenger du penger til en ny datamaskin? Et nytt nettbrett eller en ny TV? Har du vært uheldig og bulket bilen? Eller er det noe annet du trenger å låne 5 000 kroner til? Da kan nanofinans.no være løsningen for deg. Du sender en søknad og resten ordner vi. Så du kan konsentrere deg om andre ting.

Tidligere måtte man henvende seg til den lokale banken når man ønsket å oppta et lån. Skattekort og skattemelding skulle selvsagt kontrolleres for å sikre at din økonomi tålte et lån. Det var også som regel et krav at fra banken at man kunne stille sikkerhet i for eksempel en bolig før det ble vurdert om man kunne få godkjent et lån. 

Disse dokumentene tok tid å skaffe og skulle sendes inn ved hjelp av posten. Noe som førte til lang behandlingstid før man fikk pengene man ba om inn på konto. En kjensgjerning som ikke alltid var like ideell dersom det var snakk om å skaffe penger til å dekke en akutt utgift. I tillegg kan all formaliteten virke ekstra irriterende når det bare er snakk om å låne 5 000 kroner, som jo må sies å være et relativt lite beløp.

 

Hvordan søker du om 5 000 kr via nanofinans.no?

I dag er situasjonen en ganske annen. Sikkerheten på nettet er blitt så god at det i dag er mulig å låne penger av en bank uten å forlate sin egen arbeidspult og uten å måtte dokumentere sin økonomiske situasjon ved hjelp av skattekort og skattemelding. 

Vi hos nanofinans.no spør ikke om hvorfor du har behov for å låne 5 000 kroner. På nanofinans.no velger du selv ditt lånebeløp og den nedbetalingstiden du ønsker. Beløpet kan variere mellom 5 000 og 600 000 kroner. 

Betalingstiden kan variere fra 1 til 15 år, men hvis du har anledning til det kan du også betale tilbake beløpet du har lånt med det samme. Det jo ikke bestandig det er snakk om så store summer. Dersom du kun trenger å låne 5 000 kroner for å dekke en uforutsett utgift, er det jo ikke nødvendig å låne mer. Beløpet skal jo tross alt betales tilbake.

nanofinans.no har ikke et krav til sikkerhet når du benytter deg av tjenesten vår til å låne penger og vi spør heller ikke hva du har tenkt å bruke pengene til. Du kan låne 5 000 kroner til det du selv måtte ønske. Når du har valgt ditt ønskede lånebeløp og din ønskede nedbetalingstid sender du en enkel elektronisk søknad inn til oss. 

I løpet av noen minutter vil du få svar på om søknaden din godkjennes. Dersom den godkjennes sender nanofinans.no søknaden din videre til forskjellige långivere. Det kan være opptil 20 i tallet. Det sparer deg for tiden du måtte ha brukt hvis du skulle ha kontaktet alle sammen på egenhånd. Det er det de færreste som har tid til i dag.

En eller flere av disse ville samme arbeidsdag sende deg et forslag til avtale som du kan velge om du vil ja eller nei til. Dersom du aksepterer den foreslåtte avtalen vil det normalt ta 1 til 3 virkedager å få pengene inn på konto. Det er det vi kaller hurtig behandling av en lånesøknad om vi så skal si selv.

 

Har du behov for å låne et større beløp enn 5 000 kr?

Av og til er det bare nødvendig å låne 5 000 kroner. Andre ganger er ikke 5 000 kr. nok. Skulle du ha behov for å låne et større beløp kan du bruke nanofinans.no til å søke om et forbrukslån

Et forbrukslån er en av de enkleste lånetypene å forholde seg til. Det stiller ikke krav til noen form for sikkerhet og du behøver ikke oppgi til långiveren hva du ønsker å bruke lånebeløpet til. Kunne du tenke deg å pusse opp? Eller er det en reise du alltid har drømt om å gjennomføre? Det er selvsagt mulig å spare opp penger til slike ønsker og drømmer, men det kan ofte ta lang tid. 

Det er ikke alltid man har tid til å spare det beløpet man trenger. Spesielt ikke om det er snakk om å pusse opp et slitt rom i hjemmet. Et forbrukslån kan fungere som en hjelpende hånd når du vil gjennomføre et prosjekt eller en drøm som krever litt økonomisk frihet. 

Et forbrukslån har den klare fordelen at det er en billig måte å låne penger på sammenlignet med andre lånetyper som ikke krever at du stiller sikkerhet i enten en bolig eller en bil.Ting du bør tenke på før du tar opp et forbrukslån.

Det er likevel noen ting du skal ha i tankene før du bestemmer deg for å søke om forbrukslån. For det første er det lovpålagt med en kredittsjekk i Norge før man får ta opp et forbrukslån. I dagens teknologiske samfunn tar det ikke lang tid å gjennomføre den. 

Du kan avslag på søknaden din om forbrukslån dersom du har betalingsanmerkninger eller inkassokrav. Det andre er at det kan lønne seg å tenke over hvor mye du har behov for å låne. Det konkrete beløpet vil naturligvis avhenge av hva du har tenkt å bruke lånebeløpet til men, det er en god ide å sette opp et budsjett for hvordan du har tenkt å disponere forbrukslånet ditt. 

Da er det sannsynlig at du slipper å ta opp et ekstra forbrukslån for å dekke utgifter som du ikke hadde regnet med da du tok opp det første lånet. For det tredje er det en sterk anbefaling fra vår side at du ser igjennom din økonomiske situasjon og regner ut hvor mye du er i stand til å betale tilbake hver måned.

Det at du kan bruke et forbrukslån uten å stille sikkerhet i eiendom eller bil betyr ikke at du ikke har forpliktelser overfor långiveren. Lånebeløpet skal tilbakebetales med renter og man skal være klar over at det fører med seg en ekstra månedlig utgift i det private budsjettet. Et forbrukslån er dessuten en av lånetypene som reagerer raskest på eventuelle rentesvingninger i det øvrige finansmarkedet.

 

Hvordan søker du om forbrukslån via nanofinans.no?

Når du søker om forbrukslån via nanofinans.no skjer det på følgende måte: Du velger ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Lånebeløpet du kan søke om via nanofinans.no variere mellom 5 000 til 600 000 kroner og nedbetalingstiden kan variere mellom 1 og 15 år. 

Når du sender inn søknaden din til oss elektronisk vil du få svar i løpet av minutter om lånet godkjennes. Dersom lånet godkjennes sender vi på nanofinans.no søknaden din videre til potensielle långivere. Det kan være så mange som 23.

Allerede samme arbeidsdag vil du få et tilbud fra en eller flere av disse. Du bestemmer selv om du vil akseptere det tilbudet du får presentert. Dersom du takker ja til tilbudet tar det normalt 1 til 3 arbeidsdager å få pengene inn på konto.

 

Har du mange smålån og er hvitevarene kjøpt på avbetaling? – Søk om refinansieringslån

Dersom du har mange kreditorer er det fort gjort å miste oversikten over hvilke beløp du har lånt av hvilke kreditorer. En kreditor skal ha et bestemt beløp, en annen kreditor skal ha et annet beløp og en tredje skal ha et helt annet beløp. I tillegg til de enkelte avdragene som hver enkelt kreditor krever, kommer rentene og de kan være relativt høye. 

I en slik situasjon er det lett å miste både oversikten og kontrollen over egen økonomi. En måte å ta tilbake kontrollen over egen økonomi på er å søke om et refinansieringslån. Det kan du søke om via nanofinans.no.

Et refinansieringslån er en lånetype som brukes til å samle smålån, avbetalingskjøp og andre kreditter som har høy rente inne i et annet lån som har lavere rente. Rent praktisk betyr det at en låntaker bare behøver å forholde seg til en kreditor i stedet for mange dyre små, noe som gjør det relativt enkelt å beholde oversikt og kontroll over egen gjeldssituasjon. Det betyr også at du som låntaker samlet sett betaler mindre i renter og omkostninger hver måned.

 

Ting du bør tenke på før du tar opp et refinansieringslån

Om du skulle ønske å søke om et refinansieringslån hos nanofinans.no kan det være fordelaktig for deg som låntaker at du har oversikt over hvor stor forbruksgjeld du har. Med forbrukslån mener økonomer alle lån som er tatt opp uten sikkerhet. For den jevne låntaker vil det si alle kreditter unntatt boliglån og eventuelle billån. 

Når man tar opp et av disse to lånene vil kreditor ta pant i boligen eller bilen. Hvis du ikke vet hvor stor forbruksgjeld du har, kan du begynne med å undersøke skattemeldingen din. Du kan selvsagt også ringe til dine forskjellige kreditorer og spørre om hvor mye gjeld du har hos hver enkelt av dem.

På nanofinans.no kan du søke om refinansieringslån på opptil 600 000 kroner. Nedbetalingstiden på refinansieringslånet kan variere mellom 1 og 15 år. Når du vet hvor mye du har i forbruksgjeld kan du bruke lånekalkulatoren til å beregne månedskostnadene dine. 

Lengre nedbetalingstid betyr lavere kostnader pr. måned. Det kan være fristende å velge så kort avbetalingstid som er økonomisk mulig i din situasjon når du søker om et refinansieringslån via nanofinans.no. Husk da på at de aller fleste refinansieringslån er en form for lån der rentesatsen påvirkes av svingninger innenfor finansmarkedet. 

Det blir dermed fordelaktig for en låntaker å ha litt lenger nedbetalingstid enn det som er strengt tatt nødvendig for å sikre seg mot store svingninger i rentesatsene og dermed svingninger i månedskostnadene knyttet til det aktuelle lånet.

 

Hvordan søker du om et refinansieringslån via nanofinans.no?

Ønsker du å søke om refinansieringslån via nanofinas.no gjør du følgende. Først velger ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Deretter sender du en enkel elektronisk søknad til oss. 

I løpet av noen minutter får du svar på om søknaden din godkjennes. Blir den godkjent sender vi på nanofinas.no den videre til 23 forskjellige långivere og banker. Den samme arbeidsdagen du sendte søknaden vil du få et uforpliktende tilbud fra en eller flere av disse. Dersom du aksepterer et av tilbudene tar det normalt mellom 1 til 3 virkedager før pengene kommer inn på din konto.