Lån 6 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 6 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 6000 kroner uten sikkerhet

Det er ganske lett å bruke mer penger enn det man egentlig har. Tilbud er overalt og man skal være usedvanlig standhaftig hvis man ikke fristes litt når man ser dem. Man kan oppleve en del moro med et lån på 6000 kroner. En avslappende helg på et fint hotell er et eksempel. Hvem kan ikke trenge det i en hektisk og stressende hverdag? Andre ganger er det ikke fornøyelser man står og mangler penger til.

Uforutsette utgifter har det med å dukke opp når man minst venter det. Har den gamle oppvaskmaskinen takket for seg? Og hva med sofaen som er slitt? Kunne du tenke deg å bytte ut den? Eller er det noe annet du kunne tenke deg å låne 6000 kroner til? Da kan nanofinans være noe for deg. Send en enkel elektronisk søknad om et lån på 6000 kroner inn til oss, så gjør vi jobben mens du slapper av i godstolen din.

Før i tiden måtte man fysisk henvende seg til banker når man ville ta opp et lån. Banken forlangte å kontrollere skattekort og skattemelding. Banken ville sikre seg at økonomien til den som søkte faktisk kom til å tåle at man lånte mer penger. At låntakeren skulle stille sikkerhet i enten bil eller bolig var også en given ting fra bankens side. 

Å skaffe disse dokumentene kunne til tider være vanskelig og for ikke å glemme, tidkrevende for den som ønsket å ta opp et lån. Behandlingstiden ble ikke kortere av at dokumentene skulle sendes inn via posten. Når banken hadde fått kontrollert, og var fornøyd med den fremlagte dokumentasjonen kunne et lån omsider godkjennes. Først da ble pengene låntaker ba om overført inn på konto. 

Det kan man trygt kalle en omstendelig og tidkrevende prosess. En slik prosess kan virke litt i overkant når det er snakk om å låne et relativt lite beløp, som 6000 kroner må sies å være.

 

Hvordan kan du søke om 6000 kroner via nanofinans.no?

I dagens samfunn er låneprosessen heldigvis blitt forenklet sammenlignet med hvordan den var tidligere. Har du tilgang til en datamaskin, kan du søke om et lån på 6000 kroner uten å forlate ditt eget hjem. 

Sikkerheten på nettet har blitt så god at dette lar seg gjøre. Det er heller ikke lenger nødvendig å dokumentere din økonomiske situasjon ved hjelp av skattekort og skattemelding. 

Her på nanofinans.no spør vi ikke om hvorfor du vil låne 6000 kroner. Inne på nanofinans.no bruker du lånekalkulatoren vår til å velge ønsket beløp. Beløpet kan variere fra 5000 kroner og opp til 500000 kroner. Har du behov for å låne 6000 kroner, så låner du 6000 kroner. Lånet skal jo tross alt betales tilbake med renter.

Hva nedbetalingstiden angår så kan den variere mellom 1 og 15 år. Du står også fritt til, dersom du har økonomisk mulighet til det, å betale tilbake hele lånet med en gang. Ofte dreier det seg om små beløp det kan være godt å få ut av verden. Å betale inn hele lånebeløpet på en gang sparer man dessuten en del renteutgifter på.

Det er ikke et krav om at du skal stille sikkerhet dersom du ønsker å benytte tjenestene på nanofinans.no til å søke om penger. Du kan låne 6000 kroner og bruke dem etter eget forgodtbefinnende. Vi her på nanofinans.no hjelper deg med å kontakte bankene Vi spør ikke om hvorfor du trenger å låne 6000 kroner. Du velger det beløpet du søke om samt hvor lang nedbetalingstid du vil ha. 

Deretter sender du en elektronisk søknad inn til oss. Det tar ikke mange minuttene før du får svar på om søknaden godkjennes.Den godkjente søknaden sender nanofinans.no så videre til forskjellige banker og långivere. Det er snakk om over ett dusin. En eller fler av disse vil så komme tilbake med et tilbud til deg i løpet av samme arbeidsdag. 

Det kan du gjerne kalle rask behandlingstid om du vil. Du står fritt til å akseptere det tilbudet som passer deg best. Når du har sagt ja til et tilbud tar det vanligvis 1 til 3 virkedager før du får pengene inne på konto.

 

Trenger du å låne mer enn 6000 kroner?

Noen ganger er det nok å låne 6000 kroner, andre ganger ikke. Har du behov for å låne en større sum kan det være at det passer bedre med et forbrukslån. Du kan bruke nanofinans.no å søke om et slikt lån. Denne lånetypen er en av de enkleste å forholde seg til. Det er, som navnet antyder, et lån som i hovedsak er beregnet på forbruk. 

I prinsippet kan du bruke et slikt lån til det du har lyst til. Ideelt sett burde man jo spare dersom man vil oppfylle et bestemt ønske men det er ikke alltid at tålmodigheten eller situasjonen tillater at man sparer over et lengre tidsrom. Da kan et forbrukslån fungere som den økonomiske støtten man har behov for. En av de største fordelene med et forbrukslån er nemlig at det er en rimelig måte å låne penger på, spesielt sammenlignet med andre lånetyper som ikke stiller krav om å få ta pant i enten en bolig eller i en bil.

 

Faktorer du bør vurdere før du søker om et forbrukslån

Selv om et om et forbrukslån er en av de enkleste lånetypene man kan få på markedet, betyr ikke det at det er uten konsekvenser for deg som låntaker. I Norge er det lovpålagt med en kredittsjekk hvis man vil søke om et forbrukslån. I dagens teknologiske samfunn tar det heldigvis ikke lang tid å få gjennomført den. 

Det du som låntaker skal være klar over, er at du kan få avslag på søknaden om forbrukslån dersom du har utestående inkassokrav eller betalingsanmerkning hos Namsmannen. Ellers kan er det å anbefale at du bruker litt tid på å tenke på disse to faktorene før du søker om et forbrukslån via nanofinans.no

Faktor nummer 1: Hvor mye penger har du behov for å låne? Den eksakte summen du har behov for vil selvsagt variere. Den summen er avhengig av hva den skal brukes til. 

På generell basis vil et godt råd være å sette opp et budsjett for hvordan forbrukslånet skal disponeres. På den måten kan man unngå å få en ubehagelig overraskelse midt i prosjektet. For eksempel ville det jo være ergerlig å stoppe med et oppussingsprosjekt fordi man mangler penger til materialer. 

Da ender man bare opp med å måtte ta opp enda et forbrukslån for å dekke kostnadene. Når prosjektet er ferdig sitter man da igjen med to lån istedenfor et. Det legger også en ekstra utgift i det personlige budsjettet ved at man må betale renter på begge lånene og det kan være irriterende, for å si det forsiktig,

Faktor nummer 2: Hvor mye er du er i stand til å betale tilbake hver måned? For å svare på dette spørsmålet er det viktig at du ser igjennom din egen personlige økonomi før du søker om et forbrukslån. 

Rett nok er forbrukslån noe av det enkleste å forholde seg, men husk på at beløpet skal betales tilbake. Det at långiver ikke har tatt pant i kjøretøy eller bolig fritar ikke deg som låntaker fra å overholde avtalen som ble inngått da du tok opp lånet. 

Et ekstra aspekt å tenke over er at forbrukslån er en lånetype som reagerer raskest på eventuelle rentebevegelser. Dersom du har en litt stram personlig økonomi kan det være lurt å velge en litt lenger avbetalingstid. Slik kan du legge inn litt ekstra slingringsmonn dersom rentesatsen på lånet skulle stige.

 

Hvordan går du fram når du vil søke om forbrukslån via nanofinans.no?

Vil du søke om et forbrukslån via nanofinans.no? Da gjør du slik: Først velger du ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. På nanofinans.no går lånebeløpet fra 5000 kroner og opp til 500000 kroner. Nedbetalingstiden går fra 1 år og opp til 15 år. Du sender en enkelt elektronisk til inn til oss. 

I løpet av minutter vil du få svar på om lånet godkjennes. Vi på nanofinans.no sender så søknaden din videre til potensielle långivere. Det kan være så mange som 20 forskjellige. 

Allerede samme arbeidsdag vil du få et tilbud fra en eller flere av långiverne. Du bestemmer selv om du vil takke ja eller nei til tilbudet du får presentert. Dersom du aksepterer et tilbud tar det normalt 1 til 3 arbeidsdager å få pengene inn på konto.

 

Har du en uoversiktlig økonomi med mange små og dyre lån? Søk om refinansieringslån.

Har det gått så lang at du har mistet oversikten over hvor mange kreditorer du har? Det er fort gjort, spesielt om du har mange små lån. Det kan for eksempel være at du har kjøpt de fleste hvitevarene dine på avbetaling, i tillegg til telefonen din og annen elektronikk. 

Dersom det er tilfelle, har du i hvert fall tre små lån. Slike smålån har gjerne høyere rente enn andre lån, noe som fører til at du betaler relativt mye for tre lån. Vil du rydde opp i økonomien din samtidig som du samlet sett betaler mindre i renter og gebyrer? Da kan det være en god ide å bruke tjenestene på nanofinans.no til å søke om et refinansieringslån.

Dyre, smålån kan «bakes inn» i et annet lån med lavere rente. Det er det som er definisjonen på et refinansieringslån. Det betyr at låntakeren bare har en kreditor å forholde seg til. Ikke bare blir det enklere å holde oversikten med kun et forbrukslån, men du sparer også en betydelig sum i renteutgifter pr. måned noe som ikke kan være annet enn fordelaktig dersom du har en stram personlig økonomi.

 

Hva bør du tenke over før du søker om et refinansieringslån via nanofinas.no?

Selv om det kan hjelpe din økonomiske situasjon å søke om et refinansieringslån, lønner det seg å tenke over hva det faktisk betyr. For det første er det lurt å skaffe seg en oversikt over hvilke kreditorer du har og hvor mye du skylder hver enkelt av dem. 

Dersom du har mistet overblikket fullstendig, kan du starte med å undersøke skattemeldingen din. Det er verdt å merke seg at et refinansieringslån for det meste brukes på forbruksgjeld. Økonomer definerer forbrukslån som alle lån som er tatt opp uten sikkerhet i bil eller bolig. For den gjennomsnittlige låntaker betyr det alle lån unntatt boliglån og eventuelt billån. 

Ved opptak av disse lånene vil långiver ta pant i kjøretøy eller i bolig. Når du vet hvor mye du har i forbruksgjeld kan du bruke tjenestene på nanofinans.no til å søke om et refinansieringslån. Du kan søke om opp til 500000 kroner i refinansieringslån hos oss. Nedbetalingstiden kan være så lang som 15 år og så kort som 1 år. 

Det er selvsagt fristende å velge så kort avbetalingstid som det er økonomisk mulig. Likevel er det ikke sikkert det er så lurt. Refinansieringslån er en av lånetypene som reagerer raskest på eventuelle renteendringer. En lengre nedbetalingstid sikrer deg delvis mot økte månedsutgifter som følge av renteøkninger som kan komme i nedbetalingstiden til det aktuelle lånet.

 

Hvordan går du fram for å søke om et refinansieringslån via nanofinans.no?

Skulle du ønske å søke om et refinansieringslån på nanofinans.no gjør du følgende: Velg først ønsket lånebeløp og nedbetalingstid. Så sender du en enkel elektronisk søknad til oss. 

Det tar ikke lang tid å finne ut om den blir godkjent. Det tar toppen et par minutter. Vi på nanofinas.no sender den godkjente søknaden den til 23 forskjellige långivere. Du vil få et tilbud fra en av disse i løpet av den samme arbeidsdagen. Aksepterer et av tilbudene fra långiverne tar det vanligvis mellom 1 til 3 virkedager før pengene kommer inn på din konto.