Brolæggerstræde 6A, 1211 København K     +47 21 50 13 57     kundeservice@nanofinans.no

Personvernpolitikk

Vi behandler og håndterer alltid dine personopplysninger fortrolig og kryptert. All behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning, som sikrer brukerne gjennomsiktighet og seriøs behandling av deres personopplysninger.

Denne personvernerklæringen har til formål å fortelle deg hvordan vi behandler, beskytter og oppbevarer dine personopplysninger.

Behandling av personopplysninger

Disse vilkårene har til formål å regulere låneformidlingstjenesten Nanofinans.no. Nanofinans.no samarbeider med Axo Finans AS og er formidler av lån og forbrukerfinansiering, som finansagent. Axo Finans AS er agent for utvalgte banker og finansieringsselskaper som alle har til formål å hjelpe privatpersoner med å finne det beste forbrukslånet.

Opplysninger som tastes inn på Nanofinans benyttes for å vurdere personen i forhold til mulige forbrukslån gjennom Axo Finans AS. Opplysningene benyttes administrativt og til gjennomgang av lånesøknaden. Opplysningene kan også bli brukt til markedsføringsformål, herunder informasjon til lånsøkeren via e-mail, SMS eller kontakt via telefon. Kontakten omfatter nye tjenester, tilbud eller informasjon fra Nanofinans. Ingen opplysninger utleveres til andre parter med mindre brukeren har gitt samtykke til dette.

Markedsføringspolitikk

Ved å søke lån gjennom Nanofinans gir du Nanofinans samt deres markedsføringspartnere tillatelse til å sende deg lånetilbud og informasjon via e-mail, SMS og over telefon. Tjenesten er til enhver tid mulig å melde seg av ved å kontakte Nanofinans.no, i tillegg er det mulig å melde seg av direkte via e-post, SMS eller over telefon.

For all markedsføring gjelder følgende: - Vi sender kun nyhetsbrev via e-post til brukere som har gitt tillatelse til å motta vår e-post.
- All e-postkommunikasjon inneholder en avmeldingslenke som brukeren kan melde seg av gjennom.
- Vi bestreber oss på å fjerne brukere innen 5 dager etter at de har meddelt oss sin avmelding.
- Vår e-post vil alltid inkludere en e-postadresse som brukeren kan kontakte oss gjennom. - Vi sender aldri e-post til brukere som ikke har gitt samtykke til å bli kontaktet.
- Vi tilpasser løpende våre betingelser i samsvar med gjeldende lovgivning
- Alt innhold i våre e-poster og tekstmeldinger inneholder relevant innhold som er tilpasset våre brukeres ønsker og interesser. Derfor kan disse ikke betraktes som "søppelpost".

Innsyn og rettigheter

Du kan, ved å rette en henvendelse til Nanofinans.no, få opplyst hvilke persondata om deg vi som dataansvarlig har lagret, samt hvilket formål behandlingen har, hvem som mottar opplysningene og hvor opplysningene stammer fra.

Hvis du oppdager at opplysningene Nanofinans.no som dataansvarlig behandler om deg inneholder feil eller er villedende, oppfordres du til å foreta rettelse av dette. Dersom du retter henvendelse om dette til Nanofinans.no, vil vi foreta rettelsen for deg.

Du har til enhver tid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til Nanofinans.no sin behandling av dine personopplysninger. Hvis du tilbakekaller ditt samtykke, vil Nanofinans avslutte behandling av personopplysninger som er knyttet til samtykke fra deg, med unntak av rettslige forpliktelser som gjør det nødvendig å fortsatt lagre opplysningene. Alle opplysninger som vi ikke er rettslig forpliktet til å oppbevare, vil bli slettet ved tilbakekallelse av samtykket. Hvis du ønsker å tilbakekalle samtykke, kan du kontakte Nanofinans.no via kontaktopplysningene under.

Kontaktopplysninger

Nanofinans.no
Org.nr: DK38700189
Brolæggerstræde 6A, St. tv., 1211 København K, Danmark
info@nanofinans.dk

Søknader sendt gjennom Nanofinans.no behandles av Axo Finans AS.

Vi jobber naturligvis tett sammen med Axo Finans for å gi våre kunder en trygg, enkel og oversiktlig låneprosess.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig.
Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

2018 @ Nano Finans - Organisasjonsnummer: DK39513102