Bedriftslån

Hva er et bedriftslån?
Hvis du drømmer om å starte opp din egen bedrift, kan et bedriftslån være akkurat det du trenger for å hjelpe deg i gang eller opprettholde virksomheten din når den har blitt startet opp. Dersom du har en god forretningsidé eller en vaskeekte gründer i magen, er tilgang på kapital et viktig aspekt for å få din bedrift i gang. For veldig mange vil dette involvere å ta opp et bedriftslån, både ved oppstart av virksomheten eller i forbindelse med driften av en eksisterende bedrift.
Bedriftslån

Dine fordeler med bedriftslån

  • Inntil 100 % finansiering
  • Nedbetalingstid inntil 15 år
  • Trygghet mot heftelser
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Kom i gang med virksomheten din med bedriftslån

Et bedriftslån er et lån som tas opp av en bedrift, og som inngår i regnskapet til denne virksomheten. Pengene kan brukes til drift eller investeringer, og dette er opp til bedriftseieren eller eierne å bestemme på egen hånd. Lån til bedrift er helt nødvendig for mange små forretninger og virksomheter som vil finansiere oppstarten sin, eller ta opp bedriftslån for å ta sitt eksisterende selskap et steg videre. Hvis du ønsker å vite mer om de ulike typene lån som er tilgjengelige, kan du sjekke vår komplett guide til lån.

 

Finansiere oppstart eller løpende drift 

I de fleste tilfeller tas et bedriftslån opp for å finansiere oppstarten til en ny bedrift eller foretak. Dette er ofte et vanskelig steg for gründere, siden det å sette opp og få i gang en bedrift kan kreve en del kapital. Mange banker krever at lånetakere stiller med sikkerhet for lånet, og dette kan være vanskelig å vise til når din bedrift kun er en god idé eller plan som krever finansiering for å komme ordentlig i gang. 

Det er viktig at bedriftslånet som tas opp for en virksomhet, enten det er i forbindelse med oppstart eller videre drift, holdes separat for eieren eller eierne av bedriftens personlige økonomi. Hvis du har spørsmål angående bedriftslån, kan du gjerne kontakte vårt kundeservice-team