Lån 25 000 kr

Lån på 25 000 kroner – slik fungerer det
De fleste av oss vil i løpet av livet oppleve at vi har behov for å ta opp lån. Typen lån vi tar opp avhenger av mye forskjellig, men små forbrukslån er ganske vanlig. Det å ta opp et lån på 25 000 kroner inngår under kategorien smålån, og det er slik at smålån er ganske lett å søke om, og det er mulig å få pengene rimelig kjapt.
Lån 25 000 kr

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Uforutsette utgifter

Det kan være mange grunner til at man har behov for litt ekstra penger i en periode. Det kan dreie seg om utforutsette utgifter som må dekkes, man må investere i for eksempel ny sykkel eller reparering av bil eller hvitevarer, man trenger kanskje å kjøpe nye møbler til boligen, man drømmer kanskje om å legge ut på reise, eller man kan trenge midler til å finansiere oppussing. Uansett hva din situasjon er akkurat nå og hva du trenger pengene til, kan du ta opp et forbrukslån og låne 25 000 kroner til det du må dekke nå. 

Hvis det er noe du drømmer om å gjøre eller få til, men ikke har midlene til å gjøre dette selv, kan et lån på 25 000 komme godt med. Enten du har veldig lite spart opp og ønsker å få prosjektet ditt helt finansiert av forbrukslånet, eller du allerede har spart opp en del på egen hånd og trenger litt til for å få råd til det du drømmer om, kan et lån på 25 000 være redningen. Det er jo ingen grunn til at det du ønsker å gjøre eller kjøpe ikke skal bli en realitet bare fordi du mangler hele summen akkurat nå, og det er her et mindre forbrukslån passer perfekt inn. Hvis du har spørsmål angående denne typen lån, kan du gjerne kontakte vårt kundeservice for å få hjelp med dette.

 

Nedbetaling over tid

For de fleste av oss er det mye greiere og mer praktisk å spre betalingen av en større utgift i mindre betalinger over lengre tid. På denne måten vil utgiften passe bedre inn i budsjettet ditt, og det vil være enklere å planlegge rundt betalingene det gjelder. For folk flest vil det å få en stor regning på 25 000 kroner som skal betales med en gang være et problem, siden det er en uventet sum som ikke passer inn i vårt vanlige hverdagsbudsjett. Dersom vi har muligheten til å få dette dekket, og heller betale mindre summer hver måned etter hva som passer oss og vår personlige økonomi, er dette ofte en mye lettere og mer overkommelig løsning. Et lån på 25 000 kroner er også såpass lite at de fleste vil være i stand til å betale dette ned rimelig kjapt og enkelt ved små delbetalinger hver måned. 

Dersom du har behov for å ta opp et mindre forbrukslån, kan et lån på 25 000 kroner passe godt for deg. Du trenger ikke å oppgi hva pengene skal brukes til, og det er både kjapt og lett å søke om dette mindre forbrukslånet. Det å søke om forbrukslån har blitt en rimelig enkel affære i disse dager – det gjør du trygt og greit på nettet. Renten du får avhenger av din personlige økonomi, og nedbetalingstiden kan avgjøres etter hva som passer deg best. Her kan du lese mer om forbrukslån, og finne det billigste alternativet for ditt lån.