Lån 8 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 8 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 8000 kroner uten sikkerhet – Enkelt via nanofinans.no

Å bruke mer penger enn man har til rådighet hver måned, er egentlig ganske enkelt, når man tenker over det. Man kan fort å havne i en negativ spiral med ubetalte regninger som må utsettes til neste gang man får lønning. 

Det er aldri en behagelig opplevelse og det er heller ikke en langsiktig løsning på økonomiske problemer. I det lange løp blir den verre hvis man må gjøre det. Det er ikke en ideell situasjon for noen. I en slik situasjon er det friske penger som behøves.

På nanofinans.no kan du låne 8000 kroner uten sikkerhet. Vi spør ikke hvorfor det er nødvendig. Det kan være at du har behov for 8000 kroner på grunn av noe helt annet enn ubetalte regninger. Bilen din kan trenge en real tur på verksted, for alt vi vet. Et lån på 8000 kroner kan brukes til å mangt. Vi her på nanofinans.no er her for å hjelpe deg gjennom låneprosessen på en sånn måte at du får pengene raskest mulig inn på konto.

Hvordan man søker om penger har forandret seg voldsomt siden den digitale revolusjonen. Den forbedrede sikkerheten på nettet har en stor del av æren for det. Det står også i kontrast til hvordan låneprosessen var tidligere. Da var man tvunget til å fysisk oppsøke den lokale banken om man ville søke om å ta opp et lån.

Bankene forlangte dessuten å få kunne kontrollere skattekortet og skattemeldingen din for å forsikre seg om at økonomien til søkeren kunne håndtere lånet det ble søkt om. Dokumentene måte du som låntaker selv skaffe. De skulle sendes inn til banken via av posten. Dette var som regel ikke nok for å få innvilget lånet. 

Banken forlangte i tillegg at du som låntaker kunne stille sikkerhet i enten en bil eller i et boliglån før den vil godkjenne og innvilge lånet søkeren ba om. Dette er det man kan karakterisere som en tung og rigid prosess. Noe som ikke akkurat var å foretrekke dersom man trengte et lån på 8000 kroner for å dekke en uforutsett utgift.

 

Vil du låne 8000 kroner via nanofinans.no?

I dagens samfunn er denne prosessen blitt både strømlinjeformet og forenklet. Har du en datamaskin? Flott. Da kan du bruke tjenestene nanofinas.no tilbyr til å søke om et lån på 8000 kroner. Rett fra arbeidspulten. Skattekort og skattemelding må ikke fremvises. Vi hjelper deg med å ta kontakt med aktuelle långivere. Vi på nanofinans.no spør ikke hva du skal med et lån på 8000 kroner. Inne på nanofinans finnes det en lånekalkulator med to innstillinger. Den gjelder for lånebeløpet, som går fra 5000 kroner og hele veien opp til 500000 kroner. Den andre gjelder nedbetalingstiden, som går fra 1 år og hele veien opp til 15 år. 

Du kan bruke lånekalkulatoren til å finne ut hvor stor sum lånet kommer til koste deg hver måned etter at du har fått det innvilget. Har du muligheten til det økonomisk, er det ingenting i veien for at du kan betale ned lånet raskere enn det du opprinnelige så for deg. Raskere nedbetaling betyr at du betaler mindre i renter. Over tid kan det dreie seg om relativt store summer i rentebesparelser.

Vi på nanofinans.no stiller heller ikke noe krav til at låntaker skal kunne stille sikkerhet for å få godkjent et lån. Vil du bruke tjenestene våre til å låne 8000 kroner? Så søk om et lån på 8000 kroner og bruk dem til det du selv vil. Still inn innstillingene på lånekalkulatoren på den ønskede nedbetalingstid og lånebeløp. 

Send så en enkel elektronisk søknad til nanofinas.no Det tar ca. 5 minutter før du får svar på om søknaden blir godkjent internt hos oss. Den godkjente søknaden blir så sendt ut til potensielle långivere og banker. Det kan dreie seg om over et dusin forskjellige. 

Du vil få tilsendt et tilbud fra en eller flere av disse i løpet av samme virkedag. Du står fritt til å akseptere det tilbudet som passer din situasjon best. Når du har gjort det tar det som regel 1 til 3 virkedager før du har pengene på konto. Vi liker å kalle det for rask behandlingstid.

 

Behøver du et lån på mer enn 8000 kroner?

Å låne 8000 kroner er nok til å slukke noen små økonomiske branner. Det er ikke nok til å slukke andre. Store prosjekter krever som regel stor økonomisk frihet. Har du planlagt et stort prosjekt? 

Da bør du vurdere å bruke nanofinans.no til å søke om et forbrukslån. Et forbrukslån er, et lån som primært brukes på konsumpsjon. Til daglig kalles det gjerne forbruk. Det er en av de enkleste lånetypene man kan søke om på markedet. Det stilles ikke krav til sikkerhet når du tar opp et forbrukslån. 

Du trenger ikke informere långiveren om hva du har tenkt å bruke pengene til. Du kan bruke pengene etter ditt eget behov. I en perfekt verden skulle man jo kunne spare så man hadde anledning til å gjennomføre prosjekter uten å låne penger, men noen ganger er det rett og slett ikke mulig. Hvis man vil gjennomføre et stort prosjekt innenfor en rimelig tidsramme, trenger man av og til litt hjelp Da kan lønne seg å ta opp et forbrukslån. Et slikt lån kan være akkurat den hjelpen som trengs.

 

Vil du søke om forbrukslån? Da bør du lese dette.

Et forbrukslån er en av de enkleste lånetypene som eksisterer. Det betyr ikke at det er helt uten konsekvenser å ta opp et slikt lån. Før man kan få innvilget et forbrukslån er det lovpålagt med en kredittsjekk av søkeren. I dagens digitale verden går det kjapt, men den kan få konsekvenser. 

Utstående inkassokrav eller betalingsanmerkninger hos namsmannen, er grunn til å avslå en søknad om forbrukslån. Uten noen av delene kan du fritt ta opp forbrukslån. Det er i midlertidig smart å tenke litt på hvordan du tenkt å håndtere lånet du tar opp. 

Hvor mye skal lånet være på for det første? Den nøyaktige summen vil jo selvfølgelig være helt avhengig av hva hvilket prosjekt du ønsker å gjennomføre. Et godt råd til deg som lånesøker, er at du setter opp en oversikt over utgiftene som hører til prosjektet. 

Da slipper du å låne mer enn det som behøves. Du unngår å oppleve at du har lånt for lite til å gjennomføre prosjektet og samtidig bli tvunget til å ta et ekstra forbrukslån for å få det ferdig. Når man omsider er ferdig med prosjektet sitter da igjen med to forbrukslån og ikke bare ett. Det er en irriterende situasjon. Den legger også ekstra press på økonomien din i og med at du må betale renter på begge forbrukslånene.

Et annet godt råd når man tenker på å ta opp et forbrukslån er å undersøke hvor mye du er i stand til å betale i avdrag hver måned. En skulle nødig havne i en situasjon der man ikke er i stand til å gjøre opp for seg, rent økonomisk. Det at et forbrukslån ikke stiller krav til sikkerhet, betyr jo ikke at låntaker kan se bort fra de forpliktelsene som eksisterer overfor långiver. 

Et forbrukslån er også en av de lånetypene som responderer hurtig på eventuelle rentebevegelser i det øvrige finansmarkedet. Det kan det være lurt å ha i bakhodet når du velger nedbetalingstid på lånekalkulatoren.

 

Kan man søke om et forbrukslån via nanofinans.no?

Ja, det kan man godt. Fremgangsmåten er slik: Først stiller du inn lånekalkulatoren på ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Disse kan respektivt variere mellom 5000 og 500000 kroner og mellom 1 og 15 år. Deretter sender du en elektronisk søknad inn til nanofinans.no. Det er i grunnen ganske lett. Det tar et par minutter før du får vite om søknaden din er godkjent internt på nanofinas.no. 

Dersom søknaden din blir godkjent, sendes den videre til långivere og banker. Det kan være så mange som 20 forskjellige, så det gode sjanser for å få en fordelaktig avtale. En eller flere av de aktuelle långiverne vil sende deg et forslag til låneavtale allerede samme arbeidsdag. Aksepterer du et av forslagene som presenteres, vil du vanligvis få pengene inn på konto i løpet av 1 til 3 virkedager.

 

Har du mange smålån med høye renter? – Søk om et refinansieringslån og spar renteutgifter

Har du havnet i en situasjon der du har mange små lån med høy rente? Er telefon, nettbrett og annen elektronikk kjøpt på avbetaling? Ikke for å forglemme hvitevarene? I en slik situasjon er det lett å miste oversikten og mister man den kan man med letthet overse en av avbetalingene. Det er ekstra surt å måtte betale en purring med ekstra gebyrer på grunn av at man har en uoversiktlig økonomi.

Hvordan kan man så få ryddet opp i en slik situasjon? En mulig løsning er å søke om et refinansieringslån. Hva er et refinansieringslån? Kort forklart så er det en lånetype der man «baker inn» flere små krediter inn i en stor. 

Det betyr at en låntaker bare betaler inn et avdrag til en kreditor. Det må jo være mer oversiktlig enn å betale et beløp for telefonen, et annet for kjøleskapet og et tredje for vaskemaskinen. Man får tilbake oversikten og sparer man en del penger i renteutgifter. Det er en fordel dersom den private økonomien er litt stram.

 

Vil du søke om refinansieringslån? Da bør du lese dette

Det et par ting du bør tenke på før du sender inn en søknad om et refinansieringslån. Først av alt: Hvor mye forbruksgjeld hefter du for? Økonomer definerer gjerne forbruksgjeld som all gjeld som er tatt opp uten sikkerhet. For den vanlige låntaker vil det som regel si alt utenom boliglån og eventuelle billån. 

Ved slike lån tar långiveren pant i boligen eller i bilen. Har du miste oversikten over alle kreditorene dine? Da er det smart å undersøke skattemeldingen din. Du kan naturligvis også ringe dine enkelte kreditorer og spørre hvor mye du har utestående hos hver av dem. For det andre: Refinansieringslån er en type lån som reagerer hurtigst på eventuelle rentesvingninger i det øvrige finansmarkedet. 

Går styringsrenten opp, er det sannsynlig at renten på refinansieringslån også går opp. Å ha en lang nedbetalingstid kan delvis sikre deg mot økte månedskostnader. Selv om det frister å bli kvitt gjelden så fort som menneskelig mulig, er det ikke sikkert at det er det lureste. Spesielt ikke hvis det medfører at det månedlige avdraget blir høyere enn du klarer å betjene.

 

Kan du bruke tjenestene på nanofinans.no til å søke om refinansieringslån?

Ja, det kan du trygt gjøre. Vil du sende inn en søknad til oss? Da gjør du følgende: Still inn lånekalkulatoren på ditt ønskede lånebeløp og nedbetalingstid. Lånebeløpet kan gå opp til 600 000 kroner. Nedbetalingstiden kan variere mellom ett og femten år. 

Søknaden sendes elektronisk inn til oss på nanofinans.no. Det tar omtrent fem minutter før du får vite om den er godkjent. Vi sender søknaden din videre til aktuelle banker og långivere. Det er stor sjanse for at du får en god avtale hos en av dem. Vi sender nemlig søknaden din til så mange som tretten forskjellige. Du får et tilbud fra minst en av dem samme virkedag som du sendte søknaden inn til oss på nanofinas.no.

Aksepter du et av tilbudene vil det vanligvis ta mellom 1 og 3 virkedager før du har pengene inne på kontoen din. Raskere behandlingstid tror ikke vi på nanofinas.no at du finner.