Lån 9 000 kroner

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån 9 000 kroner

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Lån 9000 kroner raskt og uten sikkerhet via nanofinans.no

Har du brukt litt mere penger enn du har i det siste? Har du måttet utsette en regning til neste lønning? Dukker det i tillegg opp en uforutsett utgift, er gode råd, bokstavelig talt, dyre. Da er det lett å havne i en negativ spiral der den økonomiske situasjonen blir verre og verre. Når det er slik er det en ting som kan løse situasjonen og det er friske penger. 

Hvis du ikke har noe du kan selge, kan nanofinans.no være en løsning på hvordan det er mulig å komme seg ut av en økonomisk knipe. Hos nanofinans.no kan du søke om et lån på 9000 kroner uten å måtte stille sikkerhet. Tjenestene på nanofinans.no hjelper deg med å kontakte forskjellige banker og långivere for å sikre at du får en så god låneavtale som mulig. 

Hva du skal med et lån på 9000 kroner har ikke vi hos nanofinans.no noe med. Derfor spør vi heller ikke. Du står fritt til å bruke pengene som det passer deg. Det tar heller ikke lang tid å få pengene inn på konto. Det tar toppen tre virkedager fra den dagen du sendte søknaden inn til oss. Det kan du gjerne kalle rask behandlingstid om du vil. Prosessen er i alle fall både raskere og enklere sammenlignet med hvordan den var tidligere.

Før datamaskinen ble allemannseie var virkeligheten en ganske annen. Hadde man behov for å låne penger var man tvunget til å fysisk oppsøke banken. Låntaker måtte selvsagt ta med seg skattemelding og skattekort til banken. Banken ville undersøke om låntakeren sin økonomi tålte at det ble tatt opp mer lån. 

Disse dokumentene kunne det ta litt tid å skaffe. Hvis lånet skulle brukes til å dekke en uforutsett utgift, var det jo langt fra ideelt. Å bevise at man tålte å ta opp mer i lån, var ofte ikke nok for å få godkjent lånet. Et vanlig krav fra banken, var at man skulle stille sikkerhet i eiendom. Noe som gjorde behandlingstiden enda lengre. Når banken omsider var overbevist om at du var i stand til å betjene lånet, kunne man få pengene inn på konto. Dette var en prosess som hverken var enkel eller rask.

 

Hvordan bruker du tjenestene på nanofinas.no til å låne 9000 kroner?

Det hele er egentlig ganske enkelt. Du trenger ikke en gang gå ut av huset. Sikkerheten på nettet er blitt så god at alt du trenger er tilgang til en datamaskin. På nanofinans.no finner du en kalkulator med to innstillinger. Den ene stiller inn beløpet, som kan være alt fra 5000 til 500000 kroner. 

Den andre stiller inn nedbetalingstiden, som kan være alt fra 1 til 15 år Beløpet som du låner via nanofinas.no skal jo tross alt betales tilbake. Lang nedbetalingstid betyr lave månedskostnader, men har du muligheten til det, er det ikke noe i veien for å betale inn mer i avdrag hver måned. Da sparer du penger i rente sammenlignet med den opprinnelige planen. Du kan selvfølgelig også betale tilbake hele summen med en gang. I så fall er lånet ute av verden og du trenger ikke tenke mer på det.

Du stiller altså inn lånekalkulatoren slik du ønsker det. Har du behov for 9000 kroner? Så lån 9000 kroner. Det er ikke krav til at du som låntaker skal kunne stille sikkerhet når du bruker tjenestene på nanofinas.no. Ikke spør vi om hva du skal med pengene heller. Du kan benytte dem akkurat som du ønsker. 

Du sender elektronisk inn en søknad til oss. Du får raskt svar på om søknaden din blir godkjent av oss. Det er snakk om toppen fem minutter. Godkjenner vi søknaden din internt, sender vi på nanofinans.no den videre til aktuelle långivere. Det kan dreie seg om tretten forskjellige.

Sjansen for å få i stand en avtale, er dermed stor. En eller flere av disse vil sende deg et forslag til låneavtale allerede samme arbeidsdag. Hvis du takker ja til forslaget, tar det normalt mellom 1 og 3 virkedager før du har pengene inne på konto. En rask og enkel prosess om vi så får si det selv.

 

Trenger du å låne mer enn 9000 kroner for å realisere drømmene dine? Søk om et forbrukslån.

Et lån på 9000 kroner er vel og bra, hvis man bare trenger 9000 kroner. Da er man i stand til å løse en ubehagelig økonomisk situasjon før den kommer ut av kontroll. Likevel er det situasjoner der et lån på 9000 kroner ikke er nok. 

En del drømmer, for ikke å forglemme realiteter, krever en større sum. Bør boligen pusses opp? Trenger du en ny varmtvannstank eller har du en drøm du aldri har realisert på grunn av pengemangel? 

I en perfekt verden skulle man selvsagt hatt muligheten til å spare opp beløpet som trengs til slike ting, men det er ikke alltid situasjonen tillater at man bruker så lang tid på å spare opp midlene som trengs. Skulle man havne i en situasjon der man trenger en økonomisk håndsrekning, kan et forbrukslån være en mulig løsning.

Et forbrukslån er en lånetype som der er lett å forholde seg til. Det stiller ikke krav til sikkerhet og kan i utgangspunktet brukes til hva det måtte være. Det ligger jo egentlig navnet. Et forbrukslån, brukes jo som oftest til forbruk. Det er et lån som kan passe fint dersom man trenger litt økonomisk frihet for å kunne gjennomføre mellomstore og store prosjekter.

 

Hva bør vurderes før man tar opp et forbrukslån?

Et forbrukslån kan fungere som en hjelpende hånd når man vil gjennomføre prosjekter og drømmer. Dessverre er ikke et forbrukslån uten konsekvenser for låntaker. Det er noe du bør vurdere før du søker om et forbrukslån via nanofinans.no.

For det første: Hvor mange penger trenger du? Når du skal ta opp et lån, uansett hvilken type det er, er det alltid lurt å forsøke å få en oversikt over hvor mange penger man må låne. 

Akkurat hvor mye du har behov for å låne vil naturligvis avhenge av hva du skal bruke pengene til. Man skal jo nødig havne i en situasjon der man må stoppe gjennomførelsen av et prosjekt før det er ferdig fordi man mangler penger. 

Det er altså et godt råd å sette opp et budsjett for hvordan forbrukslånet ditt skal benyttes. Slik kan man forhåpentligvis unngå å måtte oppta et ekstra lån fordi man ikke tenkte på alle utgiftene før man startet prosjektet.

For det andre: Hvor mye er du i stand til å betale i avdrag hver måned? Selv om det er relativt enkelt å ta opp et forbrukslån, fritar det ikke deg som låntaker fra avtalen du inngikk med långiveren og det er nå en gang slik at selv et forbrukslån skal betales tilbake med renter. 

Det er derfor et råd at du ser over din private økonomi og finner ut hvor stort beløp du kan betale hver måned. Lang nedbetalingstid betyr som regel relativt lave avdrag hver måned. På tross av dette skal man også være klar over at et forbrukslån hører til de lånetypene som reagerer raskest på renteendringer i det øvrige finansmarkedet. I praksis betyr det at dersom styringsrenten endres, endres rentesatsen for et forbrukslån tilsvarende.

 

Behandler nanofinans.no søknader om forbrukslån?

Ja. Du kan bruke tjenestene på nanofinas.no til å søke om et forbrukslån. Ønsker du å søke gjør du slik: Still inn lånekalkulatoren på nanofinas.no på ønsket beløp og nedbetalingstid. Disse kan variere mellom 5000 og 500000 kroner og mellom 1 og 15 år respektivt, og send søknaden inn til oss. 

Når vi får søknaden må denne behandles internt. I Norge er det lovpålagt med en kredittsjekk før en søknad om forbrukslån kan godkjennes. Det tar ikke lang tid å gjennomføre en kredittsjekk i dagens samfunn, men du kan få avslag på søknaden din om forbrukslån hvis du har utestående inkassokrav eller betalingsanmerkninger hos Namsmannen. 

Blir søknaden din om et forbrukslån godkjent sender vi hos nanofinas.no den videre til opptil tretten forskjellige, aktuelle långivere. En eller flere av disse vil kontakte deg med et forslag til avtale den samme arbeidsdagen som du sendte søknaden inn til oss. 

Du står fritt til å akseptere eller avvise forslagene til låneavtale. Aksepterer du en av låneavtalene tar det som regel en til tre arbeidsdager før beløpet overføres til din konto.

 

Har du mange smålån? Få tilbake oversikten med et refinansieringslån.

Har du mistet oversikten over hvor mange lån og kreditter du har? Er telefon, vaskemaskin, kjøleskap og annen elektronikk kjøpt på avbetaling med høy rente? Har det gått så langt at du sliter med å få endene til å møtes på grunn av høye månedlige avdrag på mange små lån? 

Dersom det forholder seg slik, kan et refinansieringslån hjelpe deg ut av den økonomiske klemma. Et refinansieringslån fungerer på følgende måte: Det er et lån som andre smålån med dyre renter «pakkes» inn i. Det betyr at du som er låntaker bare trenger å forholde deg til en kreditor og en regning hver måned. 

Slik er det lettere å beholde oversikten over sin egen gjeldssituasjon. Et refinansieringslån har også en relativt lav rente sammenlignet med den renten man betaler på avbetalingskjøp. I tillegg til å få oversikt, sparer du som låntaker penger hver måned som følge av den relativt lave renten. Noe som igjen kan være med på å gjøre ditt personlige budsjett mer romslig.

 

Hva bør vurderes før man tar opp et refinansieringslån?

Det er sant at et refinansieringslån kan hjelpe deg ut av en uoversiktlig og kostbar økonomisk situasjon. Likevel er det noen aspekter ved et slik som du bør vurdere før du søker om et slikt lån. 

For det første er det en god ide å skaffe deg en grunnleggende oversikt over hvor mye forbruksgjeld du faktisk har. Forbruksgjeld blir av økonomer definert som all gjeld som er tatt opp uten noen form for sikkerhet. Det vil som regel bety all gjeld unntatt boliglån og det man eventuelt har i billån. 

Når man tar opp lån for å kjøpe en bolig eller en bil, tar långiveren pant i bilen eller i boligen. Vet du ikke hvor mye du har i forbruksgjeld? Da bør du starte med å undersøke skattemeldingen din. Der står all gjeld du har oppført. Det er ellers en god ide å kontakte kreditorene direkte og spørre om hvor mye gjeld du har hos hver enkelt av dem.

For det andre bør du tenke på hvor mye du er i stand til å betale i avdrag hver måned. Det er helt menneskelig å ville ha refinansieringslånet ut av verden så fort som mulig. Derfor kan man fristes til å ha så kort avbetalingstid som mulig på refinansieringslånet ditt. 

Det er slett ikke sikkert at det er det smarteste å gjøre. Kort avbetalingstid fører til høye månedlige avdrag. Legg så til at et refinansieringslån reagerer hurtig på eventuelle renteendringer i det øvrige finansmarkedet. Settes styringsrenten opp kan du forvente at renten på et refinansieringslån settes opp tilsvarende.

 

Kan man søke om refinansieringslån via nanofinas.no?

Ja, det kan man. Du søker på samme måte som ved et forbrukslån. Velg ønsket beløp ved hjelp av lånekalkulatoren på nanofinans.no. Summen kan være så stor som 600000 kroner. Nedbetalingstiden kan være opp til 15 år. Søknaden din sendes elektronisk inn til oss. 

Etter omtrent 5 minutter får du beskjed om søknaden din blir godkjent. Den godkjente søknaden blir så sendt videre til aktuelle långivere. Det dreier seg ofte om et dusin forskjellige långivere. En eller flere av disse vil sende deg et forslag til låneavtale allerede samme arbeidsdag som du sende søknaden inn til oss. Aksepterer du ett av forslagene, tar det vanligvis mellom 1 til 3 arbeidsdager før du har pengene inne på din konto.