Lån til møbler - opptil 600 000 kr

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån til møbler - opptil 600 000 kr

Fordeler med forbrukslån

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Vi finner det beste for deg
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Søk om lån til møbler ved hjelp av nanofinans.no

Skal du flytte? Eller har har du alt gjort det? Trenger du nye møbler? Dersom det er nødvendig å kjøpe nye kan det fort bli en kostbar affære. Det er ikke alltid man besitter de midlene som trengs. En situasjon det ikke er spesielt hyggelig å være i. En måte å løse dette på er å spare opp pengene som den nye sofaen eller hvilestolen koster. Det kan ta tid og det er ikke alltid man har tid til å vente.

Spesielt dersom det er snakk et så viktig møbel som en seng. Heldigvis eksisterer det noen mulige løsninger på denne konkrete problematikken. En løsning tilbyr enkelte møbelforretninger et såkalt «møbellån». Det er en form for lån som ligner på et vanlig forbrukslån, men det er en viktig forskjell. 

Når man tar opp et møbellån tar forretningen pant i møblene som blir kjøpt med et slikt lån. At noen tar pant i noe betyr at den som låner ut pengene, långiveren, kan enten ta tilbake det som er kjøpt med lånet eller kreve at det blir solgt for å dekke de avdragene som ikke er blitt betalt tilbake av låntakeren.

En annet alternativ er å ta opp et vanlig forbrukslån for å kjøpe de møblene du har bruk for. Dersom du gjør det, kan du kjøpe møblene uten at det blir tatt pant i dem. Det kan være det er å foretrekke. Dersom du ønsker å søke om et forbrukslån for å kjøpe nye møbler er det noen aspekter med forbrukslån det kan lønne seg å tenke over på forhånd.

 

Hva er definisjonen på et forbrukslån?

Forbrukslån er et lån som defineres som et lån man kan få uten å stille sikkerhet i eiendeler. Som regel må låntaker kunne stille sikkerhet i hus, bil, båt eller annen fast eiendom som pant for å få innvilget lånet. Med et forbrukslån slipper man å stille eiendeler som sikkerhet. Det er enkelt å forholde seg til dersom man er låntaker, men det er noe man bør være oppmerksom på.

 

Råd for den som vil ta opp et forbrukslån

Før man kan få innvilget en søknad om et forbrukslån her i Norge er det lovpålagt med en kredittsjekk av søkeren. I dagens digitale verden går det relativt kjapt, men den kan få konsekvenser for låntakeren. Utstående inkassokrav eller betalingsanmerkninger hos namsmannen, er grunn nok til å avslå en søknad om forbrukslån. Dersom søkeren ikke har noen av delene kan søkeren fritt ta opp forbrukslån. Et godt råd til deg som lånesøker, er at du setter opp en oversikt over utgiftene som hører til prosjektet som du skal bruke lånebeløpet til.

Skal lånet brukes til å kjøpe møbler? Sett da opp en liste over hvilke møbler som skal kjøpes og hva de forskjellige møblene koster. Legg til slutt sammen summen. Da vet du hvor mye lånet skal være på. 

Da slipper du å låne mer enn det som behøves. Du unngår å oppleve at du har lånt for lite og som en konsekvens bli tvunget til å ta et ekstra forbrukslån for å få råd til å kjøpe alle møblene som trengs. 

Når alt er sagt og gjort sitter man da igjen med to forbrukslån og ikke bare ett. Det er en irriterende situasjon. Den legger også et ekstra, unødvendig press på økonomien din i og med at du må betale renter på begge forbrukslånene.

Et annet godt råd når man tenker på å ta opp et forbrukslån er å undersøke hvor mye du er i stand til å betale i avdrag hver måned. En skulle nødig havne i en situasjon der man ikke er i stand til å gjøre opp for seg, fra et rent økonomisk standpunkt. 

Det at et forbrukslån ikke stiller krav til sikkerhet, betyr jo ikke at låntaker kan se bort fra de forpliktelsene som eksisterer overfor långiver. Et forbrukslån er også en av de lånetypene som responderer hurtig på eventuelle rentebevegelser i det øvrige finansmarkedet. Det kan det være lurt å ha i bakhodet når du velger nedbetalingstid på et forbrukslån.

 

Kan man søke om et forbrukslån via nanofinans.no?

Ja, det kan man godt gjøre. Fremgangsmåten er som følger Først stiller du inn lånekalkulatoren vår på ønsket lånebeløp og ønsket nedbetalingstid. Disse kan respektivt variere mellom 5000 og 600000 kroner og mellom 1 og 15 år.

Deretter sender du en elektronisk søknad inn til nanofinans.no. Det er i grunnen ganske lett. Det tar et par minutter før du får vite om søknaden din er godkjent internt på nanofinas.no. Dersom søknaden din blir godkjent, sendes den videre til långivere og banker. Det kan være så mange som 23 forskjellige, så det gode sjanser for å få en fordelaktig avtale. 

En eller flere av de aktuelle långiverne vil sende deg et forslag til låneavtale allerede samme arbeidsdag. Aksepterer du et av forslagene som presenteres, vil du vanligvis få pengene inn på konto i løpet av 1 til 3 virkedager. Etter det er det bare å gå på møbelhandling.

Dersom du  har behov for andre typer lån som for eksempel et refinansieringslån, kan du også søke om dette via nanofinans.no