MC-lån

Få tilbud om lån opp til 600 000 kr
Nanofinans, en del av Sambla, sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
MC-lån

Dine fordeler med MC-lån

  • Inntil 100 % finansiering
  • Nedbetalingstid inntil 15 år
  • Trygghet mot heftelser
  • Lån uten sikkerhet i motorsykkelen
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Hva er et MC-lån

Et MC-lån er som navnet tilsier et lån som man kan ta opp dersom man ønsker å gå til innkjøp av en motorsykkel. Det er kanskje en litt annen type lån enn det man er vanligvis tenker på når det kommer til lån.

Mange personer vet godt hva et boliglån er. Det samme kan nesten sies om forbrukslån. Dette er typer lån som blir brukt til daglig. Billån er også en vanlig lånetype som de aller fleste har hørt om. MC-lån, derimot er noe annet som ikke er helt allment kjent enda.

Hvis du ønsker å låne penger for å finansiere innkjøp av en motorsykkel, moped eller ATV, er et MC-lån generelt det beste valget for deg, siden denne typen lån er tilrettelagt for nettopp dette, og har forholdsvis lav rente sammenlignet med andre typer lån. MC-lån er ofte sikrede lån, hvilket innebærer at du låner med pant i motorsykkelen du kjøper. Ofte er renten på denne typen lån lavere enn kredittkort- og forbrukslån fordi selve motorsykkelen er en sikkerhet i lånet.

 

Hvordan fungerer et MC-lån?

Et MC-lån er et lån som tas opp for å kjøpe en motorsykkel. Et slikt lån gjør det mulig å kjøpe drømmesykkelen når du finner den, uten å måtte vente lenge på å spare opp nok penger til å finansiere kjøpet helt på egen hånd.

Et MC-lån styres ofte av prosenten du kan sette inn i egenkapital. Det beste utgangspunktet for å ta opp et MC-lån er når du selv kan stille med 20-35 prosent av totalsummen i egenkapital, men du trenger ikke å bekymre deg hvis det ikke er mulig for deg Det er nemlig også mulig å finansiere hele motorsykkelkjøpet med lån.

Som med alle andre lån, er det alltid lurt å få oversikt over din personlige økonomi før du tar opp lån. Det er derfor viktig å sjekke din privatøkonomi slik den er nå og slik den antageligvis vil være i fremtiden og unngå å ta opp et MC-lån dersom du tror du kan få problemer med å dekke de månedlige utgiftene som er knyttet til lånet.