Beste forbrukslån

Søk nå - få svar innen kort tid
Nanofinans en del av Samblas sammenligner långiverne. Sambla er en finansagent som formidler søknaden din til 23 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Beste forbrukslån

Fordeler med forbrukslån

 • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
 • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Beste forbrukslån – hvordan finne det?

Forbrukslån er en låneform som bare virker å bli mer og mer populær med tiden. Og det er ikke uten grunn. Forbrukslån kommer nemlig med en hel rekke flotte fordeler. For å få det meste og beste ut av et eventuelt forbrukslån er det veldig viktig å finne det beste lånet for deg og ditt behov.

 • Tips: Søk aldri om lån fra bare en bank eller långivere

Forbrukslån blir som nevnt bare mer og mer populært blant oss nordmenn. En stor tabbe alt for mange gjør når de skal søke om forbrukslån er å gå til sin daglige bank for å få et tilbud. Dette er kanskje den største feilen man kan gjøre når man er på utkikk etter det beste forbrukslånet.

Grunnen til at det er veldig dumt å søke lån fra bare en eneste bank eller långivere er først og fremst at man ikke vet hva andre banker tilbyr. Et problem til er at om man bare går til flere banker og spør vil man muligens få unødvendige dårlige betingelser. Det å bare gå fra banker til banker funker altså heller ikke.

 • Konkurranse = Bra og billige betingelser

Årsaken til dette er at det ikke skapes noe konkurranse mellom bankene. Det de ser er at du kommer kun rett til dem og kan derfor teknisk sett gi deg de betingelsene som de selv føler for. Det er en grunn til at vi har noe som heter Konkurransetilsynet.

 • Søk lån gjennom nanofinans.no for at hele 23 långivere skal konkurrere om deg

For å unngå elendige betingelser kan du søke lån gjennom Nanofinans. Vår jobb er ikke å gi ut lån, men å finne det beste lånet for akkurat ditt behov. Måten dette gjøres på er å skape konkurranse mellom hele 23 långivere. Alle disse långiverne vil konkurrere om å få akkurat deg som låntaker. Utfallet av det er at du ender opp med det beste forbrukslånet.

 

Flere fordeler med å søke om forbrukslån gjennom nanofinans.no:

 • Enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Velg selv ønsket beløp og foretrukket nedbetalingstid
 • La hele 12+ banker konkurrere om nettopp deg
 • Takk helt enkelt ja eller nei til det beste tilbudet

Det er veldig viktig å skape konkurranse når man skal søke om forbrukslån, men det er ikke det eneste man må tenke på. For å utnytte alle fordelene som kommer med forbrukslån må man være sikker på at det er den mest ideelle formen på lån – alt etter hva pengene skal brukes til.

 

Hva bør forbrukslån brukes til?

Når man skal finne det absolutt beste lånet for sitt behov er det viktig å være konkret på hva man skal bruke det til. Heldigvis er forbrukslån et av få lån man faktisk kan bruke på akkurat det man selv ønsker.

 • Tips: Vær sikker på hva du skal bruke pengene på

Selv om man kan bruke forbrukslån på nøyaktig det man selv ønsker eller trenger penger til, betyr det ikke at det nødvendigvis er en god ide. Det er dessverre slik at mange ender opp i en uheldig situasjon hvis lånet ikke er nøye tenkt gjennom før man får pengene på konto.

Teknisk sett kan man bruke pengene man får via et forbrukslån på alt mulig. Med det menes ikke at det er verken lurt eller vanlig å bruke det på alt. Det er flere ting som er vanlig å bruke forbrukslån til. Vi skal ta en nærmere titt på noen av de mest vanlige og lure tingene nordmenn ofte bruker forbrukslån på.

 

Hva kan man bruke forbrukslån på?

 • Uforutsette utgifter
 • Hvitevarer
 • Oppussing
 • Reise
 • Småkjøp som mobil og TV
 • Alt annet – selv om det nødvendigvis ikke er så lurt

Uforutsette utgifter

En ting som er veldig vanlig å bruke forbrukslån til er uforutsette utgifter. Kanskje ikke det morsomste å bruke penger på, men definitivt noe som er helt nødvendig for å unngå fremtidige kjipe finansielle situasjoner. Selv om uforutsette utgifter alltid dukker opp på verst tenkelig tidspunkt er det viktig å få det betalt så fort som mulig.

En veldig lur måte å finansiere uforutsette på er forbrukslån. I stedet for å bruke en stor sum penger der og da, penger man ofte en gang ikke har, kan man ta opp et forbrukslån for å heller betale et lite beløp i et valgt antall måneder. Hvis man gjør dette med et bra forbrukslån vil det være både en veldig fin prosess og opplevelse. Finansiering av uforutsette utgifter med forbrukslån vil også være mer behagelig økonomisk sett, enn å betale en stor sum der og da.

Hvitevarer

Noe annet som er vanlig å bruke et forbrukslån på, og kan på mange måter sammenlignes med uforutsette utgifter på er kjøp av hvitevarer. Det kan være flere grunner til at man trenger eller ønsker nye hvitevarer. En av grunnene kan være at noe ryker. Altså vil dette være en uforutsett utgift.

Da man er helt avhengig av visse hvitevarer kan man nesten ikke gå uten det i en eneste dag. Hvitevarer er svært dyre, og er for mange umulig å kjøpe fra egen lomme. For andre vil det være mulig, men ubehagelig. Det er nemlig derfor hvitevarer er en ting som er veldig lurt å finansiere med et bra forbrukslån.

Oppussing

Er det noe nordmenn elsker, så er det oppussing. Nordmenn er blant dem, om ikke de som pusser opp mest av absolutt alle i hele verden. Prisen på oppussing kan variere enormt mye. Det kommer helt an på om man pusser opp innendørs eller utendørs og hvilken type rom man pusser opp. Et soverom for eksempel kan pusses enkelt opp relativt billig. Et baderom eller et kjøkken derimot kan fort bli veldig dyrt.

 

Noen fordeler med forbrukslån gjennom Nanofinans:

 • Få tilbud fra 23 långivere
 • Velg selv om du vil ta det beste tilbudet eller ikke
 • Få pengene på konto innen kort tid
 • Nanofinans gir ikke ut lån, men hjelper med å finne de beste lånene

Når man skal bruke et forbrukslån på å pusse opp,noe de fleste gjør, er det veldig viktig å beregne prisen riktig. Noe som alle og enhver ønsker å slippe, så er det flere fakturaer enn høyst nødvendig. Hvis man ikke beregner prisen av å pusse opp på en ordentlig måte vil man ofte ende opp med flere lån, som tilsvarer flere fakturaer, noe som igjen fører til dyrere oppussing.

Selv om det kreves litt tid, er det ikke mye som skal til for å regne over det man skal bestille inn av varer og eventuelle montører, elektrikere, rørleggere og snekkere. Dette er ikke problemet. I de aller fleste tilfeller blir oppussing en god del dyrere enn det man forventer på forhånd. Arbeidere bruker mer tid enn forventet, noen deler kan være feil, man kan ha glemt å bestille noe osv. Det er altså veldig mye som ofte kan komme i tillegg til det man først forventet. 

Derfor er det lurt å låne mer enn man egentlig tror man trenger. Om man sitter igjen med noe kan man helt enkelt bruke det for å betale ned på lånet.

 • Tips: Oppussing og reise blir ofte dyrere enn forventet, lån derfor heller litt for mye enn litt for lite

Reise

Oppussing er ikke det eneste som kan bli dyrere enn først forventet. Det kan nemlig reiser også. Uten tvil kan det være lurt å bruke et bra forbrukslån for å finansiere en etterlengtet reise. Når det kommer til reise, kan det på lik linje med oppussing fort bli dyrere enn det man først hadde forventet.

I prosessen hvor man regner ut hvor mye man skal låne til reisen er det lurt å heller låne litt for mye enn litt for lite. Hvis man låner for mye kan man helt enkelt bruke restene på å betale ned lånet. Om man låner for lite derimot kan man enten sitte blakk på ferie, eller så kan man ta et nytt forbrukslån – ingen vil ha flere fakturaer enn nødvendig.

Småkjøp

Noe som også kan være greit å bruke forbrukslån på er småkjøp som blant annet mobil, PC og TV. Det er ingen tvil om at mobiltelefonen har blitt et skikkelig statussymbol de siste årene. Med det har det kommet at man gjerne ønsker det nyeste og kuleste.

Da mobiler som ses på at har statussymbol koster som oftest mellom 5.000 og 10.000 kroner. Mange har råd til dette, men vil merke det veldig ved å bruke en slik sum der og da. Et alternativ som kan være mer behagelig for økonomien er forbrukslån. Med et forbrukslån kan du betale et avtalt beløp i et valgt antall måned.

Selv om forbrukslån på mange områder er et veldig godt egnet lån, betyr det ikke at det alltid er slik. For å kunne ta nytte av alle godene som kommer med forbrukslån er man helt avhengig av å få det beste forbrukslånet. Dersom du har mange småkjøp kan et forbrukslån også fungere som en refinansiering.

 

Hva skal man se etter i det beste forbrukslånet?

3 enkle regler for å finne det beste forbrukslånet:

 1. Få flere långivere til å konkurrere om deg.
 2. Forsikre deg om at søknadsprosessen er enkel og oversiktlig, samtidig som du ikke binder deg opp til noe som helst.
 3. Finn en långiver som betaler ut pengene raskt.

Hvis låneprosessen gjøres riktig vil hele opplevelsen med alle fordelene man får fra forbrukslån være veldig fin. Som vi har vært inne på tidligere i denne artikkelen er det veldig viktig å ikke bare forhøre seg med en eneste bank eller långivere. Hvis man bare spør en bank vil man kunne ende opp med et dyrere lån enn nødvendig.

Å skape konkurranse blant långiverne er veldig viktig for prisen. For en bedre oppstart er det viktig at prosessen er veldig enkel og oversiktlig. Det er også viktig å ikke binde seg fast til noe før man har full oversikt over alle betingelsene og er fast bestemt for å ta opp et lån.

En ting til som er viktig. Dette handler om kredibilitet og lojalitet, og det er at man får pengene fort på konto. Det er ingen grunn til at det skal ta lang tid for en norsk långivere å overføre penger til en norsk konto.

 

Hvordan få det beste forbrukslånet?

Når du søker lån gjennom Nanofinans vil du sitte med en hel rekke fordeler og ende opp med å få det absolutt beste lånet for ditt behov og din situasjon. Jobben til Nanofinans er nemlig å gi deg en så bra og billig låneopplevelse som er mulig.

 

Fordeler med lån gjennom Nanofinans:

 • Helt enkel og uforpliktende søknad
 • Velg beløp selv
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Hele 23 långivere vil konkurrere om å gi deg de beste betingelsene
 • Du velger selv om du takker ja eller nei til det beste tilbudet
 • Pengene vil dukke opp på din konto innen kort tid

Det er altså en hel rekke fordeler med å søke forbrukslån gjennom Nanofinans sammenlignet med andre plasser.

Selv om prosessen med søknad gjennom oss er veldig enkel, og at det er enkelt å få lån, er det viktig å ikke låne bare for å låne. Man må alltid ha en plan på hvor mye man skal låne, hva man skal låne til og hvor mye som er sunt for personlig økonomi å betale per måned. I tillegg til alle fordelene som kommer med å søke om forbrukslån gjennom oss er det veldig enkelt å faktisk søke.

 

Steg-for-steg plan for det beste forbrukslånet:

 1. Legg en plan for lånet, vær sikker på hva pengene skal brukes til, hvor mye du trenger og hvor mye økonomien tåler å betale per måned.
 2. øverst på siden til Nanofinans vil det være en kort og enkel søknad.
 3. Fyll ut søknaden helt enkelt og oversiktlig med ønsket beløp, foretrukket nedbetalingstid, e-post og telefonnummer. Søknaden er helt uforpliktet, så du binder deg ikke opp til noe som helst.
 4. Få svar innen kort tid etter 23 långivere har gitt sitt aller beste tilbud for å få deg som låntaker.
 5. Du velger helt selv om du skal takke ja eller nei til tilbudet. Hvis du takker ja, vil du ha pengene på konto innen kort tid.

 

 

Søk om lån på nanofinans.no i dag, for å finne ut hvor bra lån du faktisk kan få – uten å binde deg opp til noe.