Brolæggerstræde 6A, 1211 København K     +47 21 50 13 57     kundeservice@nanofinans.no

Tilbud om boliglån opp til 500 000 kr

Få svar innen kort tid

Vi sammenligner bankene og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.

Boliglån

Dine fordeler med boliglån

 • Lån penger til drømmeboligen
 • Flere banker konkurrerer om din søknad
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Vi finner det beste for deg

Slik jobber vi for deg

Låneagenten som Nanofinans samarbeider med sender søknaden din til 12+ långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om ågi deg det beste boliglån.
Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet for deg

Vi velger ut det beste boliglånet for nettopp deg

Boliglån – Lån penger til bolig

For oss nordmenn betyr boligen vår enormt mye. Det er veldig mange som ser på kjøp av egen bolig som en av de største bragdene i livsløpet. Da det er veldig mange som deler akkurat denne tankegangen, er det blitt slik at det er svært vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet. Etterspørselen av bolig er nemlig større enn antall boliger som er til salgs. Dette gjør at konkurransen om boligene som er til salgs blir svært stor. Resultatet av det er dyre boliger.

Selv om boligmarkedet er tøffere nå enn det kanskje noen gang har vært, har de aller fleste nordmenn trengt et boliglån for å finansiere kjøpet av bolig i alle tider. Boliglån er nemlig den mest populære låneformen når det kommer til boligkjøp, og er kanskje i tillegg det eneste alternativet. Det er ikke uten grunn. Boliglån kommer nemlig med renter som er lavere enn alle andre former for lån. Dette er noe som er svært viktig når det er snakk om et kjøp så dyrt som boligkjøp.

 • Boliglån er den billigste formen for lån
 • Boliglån er den beste formen for lån når det kommer til boligkjøp

I 2011 oppdaterte Finanstilsynet reglene sine, noe som gjorde at det for mange ble enda vanskeligere å komme seg inn på boligmarkedet. En av endringene de gjorde var å øke minimumsgrensa for egenkapital fra 10% til 15%. Dette har ført til at det er blitt vanskeligere å spare opp til denne minimumsgrensen for egenkapital. Et lurt tips kan være å ta opp et forbrukslån for å få nok egenkapital.

Når du søker om forbrukslån gjennom oss vil flere banker se den uforpliktede søknaden din. De vil da komme tilbake med deres beste tilbud for å få nettopp deg som kunde. Resultatet av det er at du vil få de absolutt beste betingelsene for ditt behov og din situasjon.

Kjøp av egen bolig

Du går en spennende tid i måte når du har bestemt deg for å ta ditt første steg inn i boligmarkedet. Det å surfe rundt på Finn og andre nettsteder for å finne drømmeboligen oppfattes som oftest gøy og interessant.

Når man finner det som kan se ut som drømmeboligen kjenner man på en gladfølelse og går med sommerfugler i magen. Selv om man i underbevisstheten vet at det høyst sannsynlig er mange andre interesserte prøver man å ikke tenke på det. Det eneste man tenker er at denne boligen skal bli min.

 • Tips: Husk alltid at det høyst sannsynlig vil være mange andre som er interesserte i det du føler er drømmeboligen din

De aller fleste vil oppleve at de finner det som ser ut som drømmeboligen flere ganger og vil miste den til noen som kan by høyere på den. Dette er helt vanlig, ikke mist motet av den grunn. Mange, spesielt førstegangskjøpere, kan ha en tendens å bare ta et musesteg inn i boligmarkedet eller bare gjøre et halvhjertet forsøk. Dette er en strategi som vil fungere dårlig. Med bruk av en slik strategi hvor man bare skal se hvordan det går, vil det som oftest ende opp uten bolig og mye verdifull tid og resurser brukt opp.

For å øke egenkapitalen og kjøpekraften din kan nemlig smart bruk av forbrukslån være til god hjelp. Selv om boliglån uten tvil er den beste låneformen for boligkjøp, vil forbrukslån kunne øke egenkapitalen din. Med økt egenkapital kan du nemlig ikke bare se etter boliger etter høyere verdi, du kan også gå ut med et sterkere utgangspunkt ved en eventuell budrunde.

Hvordan øke egenkapital?

 • Bruk en BSU konto
 • Spar smart, det vil lønne seg
 • Utnytt forbrukslån på riktig måte

Hva er BSU?

Alle under 33 år kan spare i en BSU konto. BSU står for Boligsparing for ungdom. Dette er nemlig den aller lureste måten å spare på når man sparer til bolig. Desto tidligere man begynner å spare, desto bedre er det. Dette betyr heller ikke at det er for sent å begynne med BSU om man ikke er ungdom lenger. Som nevnt kan nemlig alle under 33 år benytte seg av alle fordelene som en BSU konto kommer med. BSU kommer nemlig med en rekke fordeler. Ved å benytte en BSU konto får man nemlig skattefradrag, samtidig som man før betraktelig høyere rente enn om man skulle spare i en tradisjonell sparekonto.

Fordeler med BSU

 • 20% skattefradrag, opptil 5000 kroner hvert år
 • Veldig bra rente på sparepengene
 • Du bestemmer selv beløpet som skal spares
 • Pengene er ikke bundet før til årsskiftet

Det er ingen tvil om at det å spare med BSU er en veldig lur investering for fremtiden. Dette gjelder uansett hvor gammel man er, så lenge man er under 33 år. Ja, det er lurt å starte så tidlig som mulig, men det betyr ikke at det er dumt å starte sent. Selv om BSU kommer med mange fordeler, er det naturligvis også noen regler som medfølger.

Det å ha en BSU konto å spare i om du er 33 år eller yngre er veldig lurt. Kontoen kommer med en rekke fordeler, men man må alltid ha reglene for BSU i bakhodet. Det meste du kan spare i året er 25.000 kr, og du kan tilsammen spare 300.000 kr.

Hva kan et boliglån brukes til?

Det ligger egentlig i navnet hva boliglån er ment for å brukes til, nemlig bolig. Selv om det er ment for bolig er det ikke slik at bolig er det eneste du kan kjøpe med et boliglån. Det er også veldig populært å kjøpe både hytte og fritidsbolig med økonomisk hjelp av et boliglån. En annen ting mange også gjør med et boliglån er å legge andre ting under samme lån. Kanskje virker dette forvirrende, men fortvil ikke – vi skal ta en nærmere titt på alt et boliglån kan brukes til.

Boliglån er uten tvil mest brukt på å kjøpe bolig. Uansett om det er snakk om hus eller hytte, på landet eller i byen, så vil boliglån være det helt klart beste valget når det kommer til kjøp av bolig. Boliglån funker nemlig like bra uansett om det er leilighet eller hus du er ute etter. Begge deler regnes på lik linje som bolig. Det samme gjelder om man kjøper på land eller by. Hvor man kjøper bolig har også veldig lite å si. Boliglån vil uansett være den beste formen for lån når det kommer til boligkjøp.

 • Boliglån er det beste lånet for bolig

Noe annet som boliglån passer utmerket for er til lån av hytte og fritidsboliger. Selv om dette ikke er direkte boliger hvor man bor på fulltid vil boliglån være det rette lånet. Det er blitt slik at hytter og fritidsboliger er nesten like dyre som vanlige boliger, og kan til og med være dyrere per kvadrat meter – alt etter lokasjon. Når man skal ta lån for å kjøpe en hytte eller fritidsbolig for å skaffe seg sitt eget avslappingssted vil boliglån være den rette låneformen.

 • Boliglån kan brukes til hytte og fritidsbolig

Når man skal låne til hytte eller fritidsbolig trenger man på lik linje som med vanlig bolig sin andel av egenkapital. Det er slik at det er svært vanskelig å spare seg helt opp til nok egenkapital. Her er det mange som tar utnytte av å bruke forbrukslån smart. Hvis man finner et bra forbrukslån kan man nemlig bruke det for å få betraktelig mer egenkapital. Med mere penger som egenkapital kan man nemlig både se etter dyrere hytter/fritidsboliger og stille mye sterkere i en eventuell budrunde. For å finne det beste forbrukslånet bør du bruke skjemaet vårt. Med å gjøre det vil nemlig 12+ banker konkurrere å få akkurat deg som låntaker. Utfallet av dette er at de presser prisene og rentene så mye som mulig for akkurat deg. Det er helt uforpliktende å søke om lån gjennom oss.

Fordeler med forbrukslån gjennom Nanofinans:

 • Helt uforpliktended
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Ukomplisert og lav rente

I tillegg til hus, leilighet, fritidsbolig og hytte kan man bruke boliglån for andre ting. En ting som er ganske populært å bruke boliglån er å legge kjøp av bil under samme lån som bolig. Boliglån fungerer veldig bra for kjøp av bolig og fritidsbolig, men det samme gjelder nødvendigvis ikke andre ting som bilkjøp. En av ulempene med å legge bilkjøp under boliglånet er at bankene vil da kreve sikkerheten i boligen. Dette betyr at om du ikke klarer å betale ned på bilen i tide kan banken ta pant i boligen din. Det er et scenarium som ingen ønsker å oppleve. Med et vanlig billån vil sikkerheten ligge i bilen. Det er også fullt mulig å kjøpe bruktbil med forbrukslån, da vil ikke bankene kreve sikkerhet i noen ting som helst.

Forbrukslån for økt egenkapital

Noe vi allerede har vært inne på tidligere er at forbrukslån kan være en veldig lur måte å øke egenkapitalen sin på. Forbrukslån er en låneform som det er veldig enkelt å forholde seg til, i tillegg kommer det med en rekke fine fordeler. Det kan være svært vanskelig og ikke vinst tidkrevende å spare opp nok egenkapital for å kjøpe drømmeboligen sin. I 2011 økte nemlig Finanstilsynet minimumskrav om egenandel fra 10% til 15%. På papiret ser det kanskje ikke så mye ut, men det er en økning på 50%.

Det har alltid vært hardt å spare opp til nok egenkapital, men i 2011 ble det enda hardere. For å øke sin kjøpekraft i boligmarkedet i dag er det mange som tar i bruk forbrukslån som en økonomisk hjelpende hånd. Med høyere egenkapital kan man ikke bare se på boliger som er dyrere enn det man først har sett på, men man stiller også svært mye sterkere i eventuelle budrunder. Noe som er viktig å merke seg her er det at det ikke er snakk om å låne til boligen med et forbrukslån. Man bør bruke boliglån til det. Det man bør bruke forbrukslån til derimot er å få økt egenkapital. Da kravet om egenkapital i dag er på minimum 15% av verdien av boligen, trenger man 450.000 kroner i egenkapital for å kjøpe en bolig til 3.000.000 kroner. Det er altså snakk om mye penger som kreves å ha i egenkapital.

Forbrukslån kommer også med en rekke bra fordeler. For det første er forbrukslån kanskje den letteste låneformen å forholde seg til. Dette er svært viktig, da man vil måtte ta både forbrukslån og boliglån i en slik situasjon. Det er da viktig at forbrukslånet ikke krevet mye tid og energi. Forbrukslån er også sett på som det billigste lånet uten noen krav til sikkerhet.

Når man søker om forbrukslån gjennom Nanofinans, fyller man ut et helt enkelt, kort og uforpliktende skjema. I dette skjemaet kan man helt enkelt velge ønsket lånebeløp og foretrukket nedbetalingstid. Når dette korte skjemaet er fylt ut vil nemlig over 12 forskjellige banker se ønsket ditt om å låne penger. Det som videre da skjer er at disse bankene vil konkurrere om å få akkurat deg som låntaker. Resultatet av det er at de vil presse prisene så mye som mulig, samtidig som de gir deg alle de beste vilkårene for ditt behov og din situasjon. Du ender opp med det lånet som er best for akkurat deg, og pengene vil være på konto innen kort tid.

Beste måte å finansiere boligkjøp

Et tradisjonelt boliglån vil være den rette veien å se, da det er det beste lånet når det kommer til kjøp av bolig. For å skaffe seg nok egenkapital (minimum 15%) kan forbrukslån være veldig behjelpelig.

Søknader sendt gjennom Nanofinans.no behandles av Axo Finans AS.

Vi jobber naturligvis tett sammen med Axo Finans for å gi våre kunder en trygg, enkel og oversiktlig låneprosess.

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig.
Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-. Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.

2019 @ Nano Finans - Organisasjonsnummer: DK39513102