Lån 30 000 kr

Forbrukslån på 30 000 kroner – hvordan fungerer det?
Det finnes flere typer forbrukslån, og denne typen lån er ganske vanlig i Norge i dag. Et av de sentrale karakteristikkene for forbrukslån er at du kan låne penger til akkurat det formålet du trenger midler til, og det stilles ikke krav til sikkerhet til lånet. Mange av oss velger å ta opp et forbrukslån på 30 000 kroner for å dekke noe vi trenger å betale, men ikke ønsker eller har mulighet til å betale på egen hånd med en gang.
Lån 30 000 kr

Dine fordeler med Nanofinans

  • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
  • Helt enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
  • Fleksibel nedbetalingstid
  • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Hva er et forbrukslån?

Forbrukslån er et lån som gis uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å stille din bolig eller annen eiendom som pant for å sikre lånet ditt, slik som man oftest må når det gjelder boliglån eller billån. Dette betyr at du ikke trenger å eie noe for å få innvilget et lån uten sikkerhet. 

Et lån på 30 000 kroner regnes som et smålån, og er vanligvis ganske enkelt å få innvilget. Dette er et privatlån som kan hjelpe deg som trenger penger rimelig kjapt, og ønsker hjelp med å legge ut penger for noe. Det kan for eksempel dreie seg om at du har mottatt en stor, uventet regning, vil kjøpe feriebilletter mens det er billig, vil kjøpe en større forbruksvare, har bilproblemer eller andre større utgifter som kommer plutselig på. I alle disse tilfellene og mange flere, kan et mindre forbrukslån på for eksempel 30 000 kroner komme veldig godt med. 

 

Økonomisk planlegging

Når du skal vurdere å ta opp forbrukslån, er det lurt å få oversikt over din personlige økonomi, tenke over hva du trenger pengene til, og finne ut av nøyaktig hvor mye du trenger. For mange er det aktuelt å ta opp lån på 30 000 kroner, fordi dette er nok til å dekke en rekke forskjellige utgifter, samtidig som det ikke er en for høy sum som vil bli vanskelig å betale ned. Det er veldig ofte lurt og mer praktisk for din personlige økonomi å spre en større utgift over lengre tid – på denne måten vil utgiften passe bedre inn i ditt hverdagsbudsjett, og det blir lettere å planlegge og ha oversikt over økonomien. 

For de som låner 30 000, er det generelt enkelt og oversiktlig å betale ned på lånet. Dette kan gjøres ved mange små delbetalinger over tid, og mange opplever at dette er mye greiere enn å måtte punge ut med et stort beløp for å dekke en utgift på en gang. Her kan du lese mer om forbrukslån, og finne det billigste alternativet for ditt lån.

Det er lurt å kartlegge nøyaktig hvor mye penger du trenger før du søker om lånet ditt. Det er nemlig ikke lurt å låne bare for å låne, siden forbrukslån vanligvis har høyere rente enn for eksempel sikrede lån der du stiller med sikkerhet i eiendelene dine. Det er smartest å ta opp et mindre forbrukslån på 30 000 kroner hvis du har et mål eller mening med disse pengene. Samtidig bør du være klar over at du kan bruke ditt privatlån på akkurat det du vil, og du trenger ikke å oppgi hva du trenger pengene til. Hvis du ønsker å finne ut mer om andre typer lån som er tilgjengelig, kan du ta en titt på en guide om de ulike typene lån det er mulig å søke om, som for eksempel et billån eller et mikrolån.