Lån på dagen

Søk forbrukslån med svar på dagen nå
Nanofinans en del av Axo Finans sammenligner bankene. Norges største finansagent som formidler søknaden din til 19 långivere og sender det beste tilbudet til deg. Alt på ett sted! Du får svar innen kort tid, og du får hjelp av oss underveis.
Lån på dagen

Dine fordeler med Nanofinans

 • Lavere rentenivå enn andre lån uten sikkerhet
 • Flere banker konkurrerer om din søknad
 • Fleksibel nedbetalingstid
 • Du kan bruke pengene på det du selv ønsker
Finn beste lånet opp til 500 000 kr.
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Vil du refinansiere/samle gjeld?
Ja
Nei
Bankene vil vanligvis innvilge lån med opptil 5 års nedbetalingstid, og opptil 15 år dersom du refinansierer.
Lav rente
{{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, minRate, 'monthly')) }}
{{ convertFloat(minRate) }}% nom.
{{ convertFloat(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, minRate, 'eff')) }}% eff.
{{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, minRate, 'cost') }} kost.
{{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, minRate, 'total') }} tot.
Middels rente
{{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
{{ convertFloat(midRate) }}% nom.
{{ convertFloat(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'eff')) }}% eff.
{{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'cost') }} kost.
{{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'total') }} tot.
Høy rente
{{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, highRate, 'monthly')) }}
{{ convertFloat(highRate) }}% nom.
{{ convertFloat(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, highRate, 'eff')) }}% eff.
{{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, highRate, 'cost') }} kost.
{{ computeRate(form.loan_amount, form.tenure, highRate, 'total') }} tot.
{{ errors.mobile_number }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 19 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Små lån på dagen via Nanofinans

Hvis du har fått noen uforutsette regninger i posten og det fremdeles er en stund til du får lønning inn på kontoen, kan det å låne penger på dagen være en god løsning. Det finnes i dag flere gode alternativ for å låne penger på nettet relativt raskt, og på denne siden skal Nanofinans vise deg hvordan du kan sammenligne flere typer smålån og hjelpe deg med å finne det beste og billigste smålånet for deg.

Du kan ta opp smålån relativt raskt og hvis du har fått innvilget søknaden din, kan pengene være på konto allerede den neste virkedagen. Du sender inn dokumentasjonen som utlåner krever elektronisk og signerer deretter lånepapirene med din BankID.

Hva er forbrukslån på dagen?

Lån på dagen er å betrakte som et lite forbrukslån som du kan få utbetalt den samme dagen som du sendte inn lånesøknaden hvis du møter visse kriterier. Det stilles ingen krav til sikkerhet ved en slik type lån og det er heller ingen som spør hva du har tenkt å bruke pengene til.

Mikrolån og SMS-lån

Hos noen av låneselskapene som finnes på nettet, kan du altså ofte få pengene inn på konto allerede den neste virkedagen, mens det med noen andre går litt lengre tid.

Når det gjelder vanlige forbrukslån, er det sjelden at det går så raskt. Derfor kan det være en god ide og heller benytte deg av en av disse smålånene slik som mikrolån eller SMS-lån. Hvis du benytter deg av SMS-lån, sender du enkelt og greit søknaden din inn via mobilen og du vil få svar tilbake på SMS. SMS-lån er imidlertid en gammel tittel på denne typen lån, da du i dag selvsagt også kan sende den inn via datamaskin eller nettbrett.

Det er imidlertid viktig å være klar over at denne typen lån er dyre. I tillegg til en høy rentesats og etableringsgebyr, har du også en kort løpetid på lånet, altså tilbakebetalingsperioden.

Hva er mikrolån og SMS-lån?

Mikrolån og SMS-lån inngår i kategorien «smålån» som tittelen tilsier er små, hurtige lån. Det finnes et hav av tilbydere av denne typen lån, ikke så rart, da disse er meget lønnsomme for låneselskapene. Disse lånene ligger vanligvis på et sted mellom 1000 – 10.000 kroner i mulig lånebeløp. Mange av de som tar opp slike lån har et akutt behov for penger og er av den grunn villig til å betale litt mer for lånet.

Hvis du har behov for å låne mer penger enn dette, anbefaler vi at du heller vurderer et forbrukslån uten sikkerhet hvor du kan låne opp til 500.000 kroner. Det finnes imidlertid noen utlånere som tilbyr smålån opp til 50.000 kroner.

Så, hvis noe uforutsett har oppstått, slik som f.eks. at vaskemaskinen eller kjøleskapet ditt har røket, eller du må betale et depositum til en feriereise raskt for å få det beste tilbudet, er denne typen lån et godt alternativ selv om du må betale litt mer for lånet enn hva tilfellet er med andre typer lån.

Ettersom du betaler høye utgiter for et slikt lån, er det viktig å sette deg godt inn i lånebetingelsene som tilbys og lese alt med liten skrift. Det er også en god ide å tilbakebetale lånet i sin helhet så raskt som mulig, slik at lånet ikke blir en enda større belastning for deg enn hva saken var før du tok det opp.

Hvor er renteutgiftene på lån på dagen?

Hvis du vil ta opp et smålån kan du risikere å måtte betale en rentesats på opp mot 30%. I tillegg, kommer det andre utgifter.

Ettersom lånet kommer med en kort løpetid, vil gebyrene du betaler ha en stor innvirkning på den effektive renten som tilbys. Alle låneselskapene er pliktig til å oppgi de totale kostnadene ved lånet, så sjekk dette nøye før du tar en beslutning. Den effektive renten kan faktisk komme opp i flere hundre prosent, dette er jo selvsagt ikke hva du i realiteten må betale, men hva lånet ville ha kostet deg om du hadde det i et år.

Kriterier for lån på dagen

Selv om låneselskapene reklamerer med at du kan få lån på dagen, er det visse kriterier som du må oppfylle. (nye norske regler sier også at låneselskapene ikke har lov til å reklamere med utbetaling på noen minutter, etter en time, osv.). Det viktigste kriteriet her er at utlåneren har mottatt all påkrevd dokumentasjon fra deg innen et visst klokkeslett for å være i stand til å kunne foreta utbetalingen den samme dagen.

Rask søknadsprosess ved smålån på nettet

Takket være dagens internett og teknologi er det altså mulig å søke om et lån og få utbetalt pengene den samme dagen. Dette skyldes også at hele søknadsprosessen foregår direkte på nettsiden til utlåneren og det kreves ingen fysisk dokumentasjon da alle lånepapirer og signering skjer elektronisk.

Låneselskapene benytter seg av et et automatisk system som brukes til å sende lånesøknaden din gjennom den påkrevde kredittvurderingen. Deretter vil de opplysningene som du har oppgitt bli vurdert opp mot hva systemet finner av informasjon om deg i diverse offentlige registre i tillegg til SIS.

Hva systemet finner av opplysninger om deg vil avgjøre om du får innvilget lånesøknaden eller ei. Dette gjelder også hvilket lånebeløp du vil få, og noen ganger kan du få innvilget lånet, men med et noe lavere lånebeløp og høyere rentesats.

Du ønsker selvsagt å finne det aller rimeligste og beste lånet for deg, ingen av oss har lyst å betale mer enn strengt tatt nødvendig, så derfor er det viktig å sammenligne de utlånere som vi her på Nanofinans samarbeider med, slik at du oppnår det aller beste tilbudet til deg og din privatøkonomi.

Den høye rentesatsen skyldes at du ikke stiller sikkerhet i lånet, noe som utlåneren kompenserer for ved å øke rentesatsen. Den høye renten er altså den eneste sikkerheten utlåner har for at du betaler tilbake lånet i sin helhet. Det er derfor svært viktig at du sjekker hva den effektive renten vil bli, og ikke bare leser det som står på forsiden da dette er kun å betrakte som en generell pris.

Det tilbudet som du personlig får fra utlåner er de faktiske utgiftene som lånet ditt vil medføre.

Nanofinans hjelper deg med å finne det beste lånet

Vi her på Nanofinans samarbeider med de aller beste utlånerne som finnes på det norske lånemarkedet, Du kan enkelt sammeligne dem lenger oppe på denne siden for å finne det aller beste tilbudet for deg. Husk at det er viktig å sende inn flere lånesøknader enn bare en, da det hersker stor variasjon i hvilke tilbud du kan få. Det å sende inn lånesøknader er helt uforpliktende og gratis, så her har du ingenting å tape.

Bruk av BankID gjør låneprosessen rask og sikker

Med BankID får du en rask og sikker lånesøknadsprosess. Dette betyr også at utlåner sparer mye penger ettersom de ikke trenger lokaler og personale for å ta seg av dette. For din del trenger du ikke bruke mye tid på å oppsøke flere forskjellige banker, men kan faktisk søke om lån rett fra sofakroken din uten noe stress eller unødvendig bortkastet tid.

Ved bruk av BankId kan du elektronisk bekrefte din identitet og det finnes ingen måter noen kan misbruke dette på, så dette er et svært sikkert og trygt system. Dessuten medfører dette at alt går raskt og greit for seg.

Hvordan få et lån på dagen

Send inn den samme søknaden til en rekke utvalgte utlånere som virker interessante og la dem kjempe om å tilby deg det aller beste tilbudet! Deretter har du med liten innsats oppnådd å få en rekke tilbud som du i ro og mak kan gjennomgå og vurdere det beste tilbudet ut fra. Sammelign den effektive renten og hva gebyrene koster.

Kredittvurdering

I behandlingen av en kredittvurdering vil det bli sjekket ting slik som betalingshistorikk og om du har eventuelle betalingsanmerkninger eller er registrert hos SIS (Statens Innkrevingssentral). Hvis du er registrert som en dårlig betaler, er mulighetene dine for å kunne ta opp et lån svært små.

Andre ting som vil bli sjekket er hvor høy lønn du har og om du har flere lån fra tidligere som ikke er ferdig nedbetalt. Hvis inntekten din er lav, er det likevel mulig å få ta opp et lån, men da for et noe lavere lånebeløp. Poenget er at utlåner vil være sikker på at du kommer til å være i stand til å kunne betjene lånet.

Elektronisk søknadsprosess – raskt og enkelt

Det du mest sannsynlig vil bli bedt om å sende inn av dokumentasjon for lånesøknaden din, er lønnsslipper i tillegg til andre eventuelle dokumenter. Når du har samlet sammen all den nødvendige dokumentasjonen, laster du dokumentene enkelt opp på nettsiden til utlåner og klikker på «send». Hvis du derimot velger å sende dem via vanlig postgang, må du beregne lengre behandlingstid for lånesøknaden din.

Husk å sjekke hvor lang løpetid det blir på lånet da denne kan gå helt opp til femten år. Denne bør være så kort som overhodet mulig, uten at avdragene blir for høye for deg å leve med.

De fleste utlånere har en lånekalkulator på nettsiden deres. Bruk den!

Kostnader ved smålån på dagen

Ta så en nøye gjennomgang av de tilbudene du har mottatt og les nøye hva det sies om renter, etableringsgebyr, termingebyr og eventuelle andre gebyrer. Etableringsgebyret er det gebyret som utlåner krever for papirarbeidet med søknaden din for å opprette et lån på dagen.

Krav til deg som søker om lån på dagen

Utenom selve kredittvurdering som blir foretatt av deg og som er helt avgjørende at du består for å få godkjent et lån på dagen, stilles det også noen andre få krav til deg. Dette gjelder inntekt, alder og bosted,etc. De fleste låneselskapene krever at du er fylt 18, 23 eller 25 år. Deretter må du ha en norsk varig bostedsadresse og noen krever også at du har bodd i Norge i et visst antall år.

Deretter ser de på inntekten din slik at det finnes et reelt grunnlagt for at du bli i stand til å betale pengene tilbake. Lånebeløpet vil som tidligere nevnt bli justert ut fra dette. Et annet krav til deg som søker om lån er at du må ha inntekt. Ikke videre overraskende, da låneselskapet må være sikker på at du faktisk kan betale lånet tilbake. Hvor høy inntekt som kreves varierer mellom låneselskapene.

Dette kan altså være en god løsning for deg som har et akutt behov for penger. Likevel, husk at alle pengene skal tilbakebetales til rett tid, renter medregnet. Ta derfor en nøye og realistisk vurdering om du vil bli i stand til å betjene lånet på en forsvarlig måte før du signerer en lånesøknad fra en utlåner på nettet.

Finnes det andre alternativer slik som å låne penger fra venner eller familie? Har du mulighet til å få tjent litt penger raskt? Hos noen av låneselskapene kan du faktisk ta opp et lån helt gratis, ja, du leste rett, den første gangen du søker om et lån på dagen. Dette er selvsagt noe de tilbyr i håp om at du vil komme tilbake ved en senere anledning og låne mer penger, men da blir det renter å betale.

 

Ta en nøye gjennomgang av alle opplysninger i lånetilbudet

Når du har bestemt deg for en spesiell utlåner, gå så nøye gjennom alle opplysninger rundt lånet slik som effektiv rente, totale kostnader ved lånet, hvor lang løpetid du får, gebyrer og avgifter og eventuelle andre viktige opplysninger som kan påvirke økonomien din fremover hvis du tar opp et lån på dagen.

 

Sammenlig lån på dagen hos Nanofinans

Hvis du fremdeles ønsker å søke om et lån på dagen, er det bare til å rulle helt opp på siden og begynne å sammenligne tilbudene fra de forskjellige utlånere som du finner på listen. Er det noe du lurer på om lån, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice som vil besvare dine eventuelle spørsmål.

Hvilken type lån er best for deg?

Når det kommer til å låne penger er det ikke slik at et lån er et lån. Det finnes nemlig en hel rekke med ulike former for lån. Disse forskjellige typer lån kommer med hver sine fordeler og ulemper. De passer best på hver sine felt og har sine spesialiteter som andre typer ikke har.

De mest populære formene for lån:

De tre mest populære formene for lån er altså Boliglån, billån og forbrukslån. Vi skal i dette segmentet ta en nærmere titt på hver av de låneformene, og se på fordelene og eventuelle ulemper de kommer med. Så det er klart, hver av disse formene for lån spesialiserer seg på hver sine felt og er dermed vanskelig å sammenligne.

 • Boliglån er best for å kjøpe bolig, hytte og fritidsbolig

Når det kommer til veldig store kjøp, som bolig, hytte og fritidsbolig er boliglån den eneste veien å se. Dette er kjøp som er mer eller mindre umulige å kjøpe uten et veldig billig lån. Med boliglån får man akkurat det, et veldig billig lån – det billigste av dem alle.

Selv om boliglån er det billigste lånet man kan ta betyr det ikke at det er den beste formen for lån. Det eneste man bør bruke boliglån på er nemlig bare bolig, hytte og fritidsbolig. Dette er fordi det ikke er mulig å kjøpe ting av lavere verdi med et boliglån. En annen stor ulempe er at långiver tar sikkerhet i boligen.

 • Billån er best for å kjøpe ny bil i høy prisklasse

De fleste som skal kjøpe bil tar opp et billån for å finansiere den. Når det er snakk om ny bil, eller en bil i en av de dyrere prisklassene vil billån være det beste alternativet. Hvis det derimot er snakk om billigere bruktbil kan den neste formen for lån være ideell, nemlig forbrukslån.

Forbrukslån kommer nemlig med en hel rekke fordeler som boliglån og billån ikke kan konkurrere med. Når det er snakk om småkjøp, ting mellom 10.000 og 100.000 kroner er forbrukslån det eneste man bør tenke på. Forbrukslån kan også være nyttig helt opp til 500.000 kroner, og kan dermed passe bra til billige bilkjøp.

 • Lån uten sikkerhet
 • Enklere å få enn andre lån
 • Billigere enn andre lån i samme kategori
 • Bruk pengene på det du selv ønsker
 • Fleksibelt beløp og nedbetalingstid

For å få det beste forbrukslånet for ditt behov med rask utbetaling, bør du søke gjennom Nanofinans.

Fordeler med Nanofinans:

 • Enkel, oversiktlig og uforpliktende søknad
 • Hele 12+ banker vil se søknaden din og konkurrere
 • Du ender opp med det absolutt beste tilbudet for ditt behov
 • Pengene blir raskt utbetalt til kontoen din

Lykke til!