Refinansiering uten sikkerhet

Det er to måter å søke om refinansiering av ett eller flere lån på. Det er med eller uten sikkerhet. Å ha sikkerhet for et lån, vil gi lavere rente og bedre betingelser for øvrig. Men den veien er stengt dersom man ikke har noe som kan pantsettes. Da er den eneste måten å å søke uten sikkerhet.

Refinansiering foretas gjerne for å bedre betingelser enn de man har på de gjeldsforpliktelsene som inngår i den. Det kan også være et middel for å gjenopprette kontrollen i en skakkjørt økonomi. Her kan du lese mer om hvordan du kan benytte deg av refinansiering uten sikkerhet.
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Hvordan får du refinansiering uten sikkerhet

Banken vil kanskje være mer velvillig innstilt til å gi deg et refinansieringslån dersom du har sikkerhet, men ellers er søknadsprosessen mye enklere for lån uten sikkerhet.

For det første slipper du å løpe til takstmann og eiendomsmekler for å få en takst eller en verdivurdering av boligen. Heller ikke må du attestere saldo på alle heftelser knyttet til boligen. Et lån med pantesikkerhet krever notering i offentlige registre med påfølgende gebyrer.

Når du søker lån uten sikkerhet skal du stort sett bare dokumentere inntekt og gjeld. Mange av disse opplysningene henter også långiver fra tidligere års likninger og Gjeldsregisteret i form av kredittsjekker.

Selve lånesøknaden kan du enkelt fylle ut på nettet her på nanofinans.no

 

Refinansieringslån og andre lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet betegnes gjerne som et forbrukslån. Det gjelder gjerne om det er til refinansiering eller andre formål. Det er imidlertid noen vesentlige forskjeller her.

Vanligvis presenteres forbrukslån som noe du kan bruke til akkurat det du vil. Du kan selvfølgelig bruke det også til refinansiering og ordne det alt selv. Det er imidlertid noen fordeler ved å angi at du ønsker å refinansiere.

For det første øker du ikke den totale gjeldsbyrden din. Det betyr at du vil komme bedre ut av en kredittvurdering, og kanskje få lavere rente. Det kan også gjøres unntak for den såkalte fem-gangers regelen om at det ikke bør ytes lån som medfører at den samlede gjeldsbyrden overstiger fem ganger årsinntekten.

Dernest vil det være mulig å få lenger nedbetalingstid. Normal løpetid for et vanlig forbrukslån er opptil fem år. Dersom det er beregnet til refinansiering, kan det strekkes utover dette.

Til slutt vil du få hjelp av den refinansierende banken til å innfri fordringene. De ordner med andre ord alt for deg når du har fått innvilget lånet og akseptert det.

 

Søk refinansiering uten sikkerhet flere steder

Det lønner seg alltid å prøve flere steder for å kunne velge ut det beste tilbudet. Det kan være forskjeller i lånebeløp, nedbetalingstid og ikke minst rentesatsen.

Ved å søke gjennom nanofinans.no har du muligheten til å la opptil 23 långiverer behandle søknaden. Svarene blir løpende videresendt deg etter hvert som de kommer inn. Vi anbefaler da at du avventer svarene fra alle før du tar en beslutning om å akseptere et av lånetilbudene.

nanofinans.no tar ikke betalt av deg for denne tjenesten.