Lån med sikkerhet i bolig

Lån med sikkerhet I bolig er det vanligste lånet. Det er noe nesten alle som har kjøpt bolig har eller har hatt. Men lån med sikkerhet i bolig kan tas opp ved kjøpet, eller du kan ta det opp med pant i en bolig du allerede har. Les mer om hvordan dette fungerer.

Drømmeboligen er ofte kun en lånesignering unna. Men for å komme det siste stykket er det en del som må være på plass. Som høy nok inntekt og en presentabel lånesøknad.
Lån med sikkerhet i bolig
Be om et uforpliktende lånetilbud nå
Lånebeløp
{{ computedAmount }}
{{ currency(minAmount) }}
{{ currency(maxAmount) }}
Estimert månedsbeløp {{ currency(computeRate(form.loan_amount, form.tenure, midRate, 'monthly')) }}
Vil du refinansiere dyr smågjeld og spare penger?
Ja
Nei
{{ errors.refinance_amount[0] }}
{{ errors.first_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.last_name[0] }} Fyll inn det obligatoriske feltet.
{{ errors.mobile_number[0] }} Mobilnummer må fylles ut, 8 siffer
{{ errors.email[0] }} Fyll ut din E-postadresse, eks: kundeservice@nanofinans.no Kan ikke inneholde æ, ø, å
{{ errors.accepts_terms[0] }} For å kunne søke om lån gjennom Nanofinans må du godkjenne vår personvernerklæring.
{{ item }}
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,14%, lånebeløp kr 200 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 69 078, totalt kr 269 078. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Eksempel: Renten er variable og settes individuelt. 310000 kr over 5 år, nom. 11.66%, eff. 12.30% kost. 100558 kr, tot. 410558 kr. Nedbet tid 1-15 år. Eff.rente: 6,82%-48,76%.
Sikkert og kostnadsfrit

Slik jobber vi for deg

Nanofinans sender søknaden din om forbrukslån til 23 forskjellige långivere helt gratis.
Långiverne konkurrerer dermed om å gi deg det beste forbrukslånet. Det er helt uforpliktende å be om tilbud, og du får svar innen kort tid.

Du sender bare inn en søknad

Først fullfører du søknadsskjemaet raskt og enkelt

Søknaden sendes til bankene

Det er kostnadsfritt og sikkert å bruke tjenesten

Få det beste tilbudet

Få svar innen kort tid

Hva menes med sikkerhet i bolig?

Sikkerhet er et annet ord for pant. Banken eller långiveren vil nemlig ha pant i boligen din for å gi deg lånet. At de har den tryggheten at boligen kan selges dersom du ikke betaler, betyr også at de kan gi deg markedets laveste rente.

Denne sikkerheten skal være innenfor 85 % av boligens verdi. De resterende 15 % må du opp med selv. Det kalles egenkapital.

 

Andre lån med sikkerhet i bolig

Hvis du har en bolig hvor boliglånet utgjøre mindre enn 85 % av verdien, er det mulig å søke tilleggslån med sikkerhet i bolig. Det kan du bruke til oppussing av boligen eller til et annet presserende formål.

Det nye lånet vil da legge seg på en prioritet etter det opprinnelige lånet. Renten vil fremdeles være mye lavere enn for eksempel et forbrukslån.

 

Lån med sikkerhet i bolig til refinansiering

Har du en del forbruksgjeld i form av kredittkortgjeld eller relativt dyre smålån og forbrukslån, lønner det seg å refinansiere dem med et lån med pant i boligen. Det vil gi betydelig lavere rente og en enklere betjening.

 

Søk lån hos nanofinans.no

Vi har spesielt god oversikt over forbrukslån og refinansieringslån. Søk lån hos oss, og få søknaden vurdert av en rekke banker og låneinstitusjoner samtidig.